Argat Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [SIZE=5][SIZE=3][SIZE=2]Buba jest młoda, łagodna i kochana. Lubi inne psy, nawet się z nimi bawi, co w schroniskowych warunkach jest niezwykłe. Wciąż jest wesoła i przyjacielska, jednak bez domu może się to zmienić. Sunia gotowa[SIZE=2] do adopcji, zaczipowana i wysterylizowana. Quote
ocelot Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Buba jest psiakiem na którym schronisko jeszcze nie odcisnęło piętna na szczęście. Quote
Argat Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Isadora7 napisał(a):Ładniusia krówka :) Czy mogłabym prosić o allegro dla suni? :oops: Myślę, że ona ma duże szanse na adopcje. Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Argat']Czy mogłabym prosić o allegro dla suni? :oops: Myślę, że ona ma duże szanse na adopcje. Podeslij mi na mila zdjęcia jak możesz niepomniejszane troche info itd, kontakt Tylko na maila nie na pw bo mam trochę tych ogłoszeń a z maila od razu filtruję do folderów z nazwą i mi nie ucieknie w zapomnienie [email protected] :cool1: Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Argat, dziekuję za wątek dla Buby. :) Ja czasem się już nie wyrabiam. Z jednej strony aukcje, bazarki i zbieranie kasy na budy. Z drugiej strony dom, zwierzęta i jeszcze zabrałam wczoraj 4 małe szczylki ze schronu. Psiaki mają ok 5 tygodni. Szaleństwo. :stupid: Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wola napisał(a):ogłoszę Bubę jak tylko znajdę czas ;) Dzięki bardzo;) Quote
Wola Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 wrzuciłam Bubę na: 4lapy.pl ogloszenia.interpress.net.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl ;) Quote
GrubbaRybba Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wola napisał(a):wrzuciłam Bubę na: 4lapy.pl ogloszenia.interpress.net.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl ;) Dziękuję Kochana! :multi: Quote
Argat Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ja ostatnio straszny młyn mam, ale jak tylko będzie trochę czasu to też się zabieram za ogłoszenia. Quote
ocelot Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Argat napisał(a):Suczka ogłoszona na aleokazja. dziękuję bardzo Quote
Recommended Posts