Asiaczek Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Miałabym, miała...:lol: Mogę zarezerwować dla Ciebie jednego, chcesz? pzdr. Quote
Atik Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [B]W związku z błędami w ulotce zamieszczonej w katalogu poznańskim ( w kieleckim też będzie z błędem) obsada sędziowska już poprawiona na stronie Oddziału.[/B] Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 wrzuciłam sędziów do pierwszego posta. Quote
M&S Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 no pięknie P. Jakubowski :multi: możemy jechać:lol: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Jeeeeee,... p. Z. Jakubowski na basenji!!! Super!! Tak więc w tym tygodniu wysyłam dokumenty. [B]Atik[/B] - bardzo dziękuję za wyjaśnienia. [B]Panienko[/B] - dzięki za uaktualnienie strony. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Asiaczek'] [B]Panienko[/B] - dzięki za uaktualnienie strony. Pzdr.[/quote] Coś mi się przy okazji poprzestawiało w poście Atik, ale chyba nie zauważyła :evil_lol::oops::loveu: Quote
Nugatika Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 tak :) to ja już rezerwuje jednego Asiaczka :) ale sie ciesze! :D Quote
cockermanka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Atik'][B]Psy z klasy szczeniąt i młodzieży, nie dysponujące rodowodem, obowiązkowo nr rejestracyjny[U] i skan metryki [/U][/B][U]( z naniesionym przez Oddział nr rejestracyjnym)[/U].[/quote] A to bardzo ciekawy wymóg :crazyeye: - ciekawe skąd wziąć taki skan,skoro metryka po zarejestrowaniu zostaje w oddziale :diabloti: Quote
Vectra Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='cockermanka']A to bardzo ciekawy wymóg :crazyeye: - ciekawe skąd wziąć taki skan,skoro metryka po zarejestrowaniu zostaje w oddziale :diabloti:[/quote] xero mamy XXI wiek :lol: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mam jeszcze pytanie; Czy konkurencje "Para hodowlana" lub/i "Grupa hodowlana" będą organizowane na tej wystawie? Pzdr. Quote
Atik Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='cockermanka']A to bardzo ciekawy wymóg :crazyeye: - ciekawe skąd wziąć taki skan,skoro metryka po zarejestrowaniu zostaje w oddziale :diabloti:[/quote] Nie wiem czy ciekawy, ale u nas praktykowany. Nasz oddział każdemu właścicielowi rejestrowanego psa daje ksero metryki z naniesionym nr rejestracyjnym. To chyba logiczne, skoro można pokazywać psa w klasie szczeniąt a danych rodziców do zgłoszenia raczej się nie pamięta :cool3: (mówię o początkujących kynologach). To kwestia dobrych chęci ze strony Oddziału, nic więcej :) Poza tym nr rejestracyjny jest obowiązkowy dla wszystkich psów, a gro podaje fikcyjne. [B]Asiaczku[/B], nie ma u nas tych konkurencji. Quote
panienkabubu Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Chorzów wprawdzie metrykę odbiera, ale dostaje się osobny kartonik z wszystkimi danymi psiaka, łącznie z numerem rejestracyjnym :cool3: Quote
Ina&Fun Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 My też sie wybieramy i po cichu liczymy na spotkanie z dawno niewidzianym synkiem :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Atik'] [B]Asiaczku[/B], nie ma u nas tych konkurencji.[/quote] Dziękuję za wyjasnienie. Pzdr. Quote
cockermanka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Chorzów wprawdzie metrykę odbiera, ale dostaje się osobny kartonik z wszystkimi danymi psiaka, łącznie z numerem rejestracyjnym :cool3:[/quote] Oczywiście,nasz oddział też daje specjalny druk rejestracyjny,więc nr rejestracyjny jest znany - co jest oczywiste. [b]Vectra[/b] - xero to jednak nie to samo,co skan:cool3: Quote
panienkabubu Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='cockermanka']Oczywiście,nasz oddział też daje specjalny druk rejestracyjny,więc nr rejestracyjny jest znany - co jest oczywiste. [/quote] No więc właśnie :cool3: Nie rozumiem skąd jakieś problemy :cool3: [quote name='cockermanka'] [B]Vectra[/B] - xero to jednak nie to samo,co skan:cool3:[/quote] Zawsze można to xero zeskanować i już będzie skan :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='cockermanka'] [B]Vectra[/B] - xero to jednak nie to samo,co skan:cool3:[/quote] ehhhhhhhhhhhhhhhh :lol: chyba logiczne , że oddaje się do ZK oryginał metryki , tym samym można posiadać tylko xero .. więc skan oryginały czy xera .. żadna różnica ... Warszawski ZK również oddaje xero metryki z naniesionym nr rejestracyjnym :cool3: Quote
cockermanka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='panienkabubu']No więc właśnie :cool3: Nie rozumiem skąd jakieś problemy :cool3:[/quote] A ja nie rozumiem tych dziwacznych wymogów :evil_lol: Druk rejestracji to zupełnie co innego niż skan metryki :roll: [quote name='panienkabubu'] Zawsze można to xero zeskanować i już będzie skan :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale to będzie tylko skan xerokopii...nie oryginału :megagrin: Quote
panienkabubu Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='cockermanka']A ja nie rozumiem tych dziwacznych wymogów :evil_lol: Druk rejestracji to zupełnie co innego niż skan metryki :roll:[/quote] No tak racja:cool1: [quote] Ale to będzie tylko skan xerokopii...nie oryginału :megagrin:[/quote] buahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzie jest napisane, że ksero to naprawdę ksero? :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania od Bory Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Właśnie zgłosiłam sunię :lol:, cieszy mnie obsada sędziowska Astów :p Mam nadzieję, że w lutym nie zasypie nas śniegiem i jakoś dojadę :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Ania od Bory']Właśnie zgłosiłam sunię :lol:, cieszy mnie obsada sędziowska Astów :p Mam nadzieję, że w lutym nie zasypie nas śniegiem i jakoś dojadę :evil_lol:[/quote] fajnie że bedziecie :multi::multi::multi: Quote
Tascha Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [B]Małe ale bardzo wazne pytanko - [U]w jakiej kolejności będą rasy u p. Jakubowskiego ???[/U][/B] II i V gr są tego samego dnia Chce zgłosić suczke basenji w młodzieży i do kompletu mogłabym wziąść suczke pinczerkę mini - ale pytanie czy sie wyrobię??? min piny sedziuje p.Ostrowski (no cóż, trudno :angryy: , moze chociaz dorobił sie juz profesjonalnej miarki, a nie dalej ze zwykłym cm :mad:) najpierw ida dobermany, potem mini ; a u p.Jakubowskiego??? Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Tascha'][B]Małe ale bardzo wazne pytanko - [U]w jakiej kolejności będą rasy u p. Jakubowskiego ???[/U][/B] II i V gr są tego samego dnia Chce zgłosić suczke basenji w młodzieży i do kompletu mogłabym wziąść suczke pinczerkę mini - ale pytanie czy sie wyrobię??? min piny sedziuje p.Ostrowski (no cóż, trudno :angryy: , moze chociaz dorobił sie juz profesjonalnej miarki, a nie dalej ze zwykłym cm :mad:) najpierw ida dobermany, potem mini ; a u p.Jakubowskiego???[/quote] Tascha, a możesz napisac jaką suczkę masz, jak się nazywa...? Ja juz zgłosiłam suczkę do młodziezy... Pzdr. Quote
Ania od Bory Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Iwona1984']fajnie że bedziecie :multi::multi::multi:[/quote] Bardzo się cieszę Iwonko, że wreszcie będzie okazja do poznania się ;) :lol: Quote
Atik Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [B]Dwie ogromne prośby![/B] [B]1 [/B]- sprawdzajcie dobrze czy wpisujecie prawidłowo email zwrotny. Wiele potwierdzeń wraca, bo adresat nie istnieje!! Wy ich nie dostajecie i zaczyna się dublowanie zgłoszeń. [B]2 [/B]- w wielu zgłoszeniach nie dochodzą załączniki, są po prostu za duże pliki. Rozmiar jest określony, jeżeli rozmiar plików jest większy to zmniejszcie albo wyślijcie załączniki e-mailem na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Quote
Recommended Posts