malawaszka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Natula trzymam kciuki za domek!!!!!!! :loveu: Quote
Natula Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A mogłabym w sobote podjechac i porobic fotki czernyszom? Czy bede miala jakies problemy z wejściem lub robieniem fotek? No i jakimi autobusami jest tam do was dojazd? A po za tym na tego pierwszego mam chetny domek tylko własnie chca zdjecie i wiedziec jak sie zachowuje,domek byly z małą suczką. Quote
malawaszka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 wcale nie jestem wróżką - znowu posty skaczą :angryy: Quote
Natussiaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Natula napisał(a):A mogłabym w sobote podjechac i porobic fotki czernyszom? Czy bede miala jakies problemy z wejściem lub robieniem fotek? No i jakimi autobusami jest tam do was dojazd? A po za tym na tego pierwszego mam chetny domek tylko własnie chca zdjecie i wiedziec jak sie zachowuje,domek byly z małą suczką. w sobotę pojadę do schroniska i porobię im zdjęcia;) Quote
Natula Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ale i tak bedę w okolicy to moge wpaść,zalezy mi zeby zobaczyc psa.A im wiecej zdjec tym lepiej :loveu: To jakie autobusy zatrzymują sie w pobliżu schroniska? Quote
malawaszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Natula porobiła kilka fotek sznaucerowi - Pokahontas jesteście pewni, że on ma ok 6 lat? ten pies ma ogon! a sznaucerom 6 lat temu cięli ogony równo! do tej pory tną zresztą ale już nie wszyscy... aha i jeszcze mam takie dziwne pytanko, ale nie mogę się powstrzymać :oops: :lol: nie wiesz gdzie schronisko kupowało takie kojce jaki jest na zdjęciu? i ile kosztowały?:oops: Quote
Natula Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Na ogólnym chorzowskim jak i na stronie jest info ze czarny terier został odebrany przez własciciela :multi: a wiadomo moze skad sie własciciel dowiedział ze pies jets w schronisku w chorzowie? przez co go szukał/ciekkawa jestem co najbardziej poskutkowało/ Quote
Pokahontas Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 tak:evil_lol: jeden z terierów już w swoim osobistym domku, właściciel dowiedział się przez przypadek chyba przez kogoś:-o a tu nawet lecznice były powiadomione przez malawaszke:roll: no ale dla chcącego nic trudnego to tylko świadczy o właścicielu:shake: psiur nawet dziś został wykastrowany, ale wszystko skończyło się pozytywnie niestety nie chcieli drugiego:oops: Quote
Pokahontas Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 malawaszka napisał(a):Natula porobiła kilka fotek sznaucerowi - Pokahontas jesteście pewni, że on ma ok 6 lat? ten pies ma ogon! a sznaucerom 6 lat temu cięli ogony równo! do tej pory tną zresztą ale już nie wszyscy... aha i jeszcze mam takie dziwne pytanko, ale nie mogę się powstrzymać :oops: :lol: nie wiesz gdzie schronisko kupowało takie kojce jaki jest na zdjęciu? i ile kosztowały?:oops: lekarz określa wiek po zębach więc 100% pewności nigdy nie ma ten wzięty dziś do domu okazało sie że miał 5lat, wiec aż tak dużej pomyłki nie było:oops: firmę kojców wyślę na PW żeby nikt mnie nie posądzał o kryptoreklamę ;) Quote
malawaszka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 czy był ktoś albo dzwonił o sznaucera? Quote
Pokahontas Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 dzwoniła dziś jakaś pani w sprawie sznaucera w typie olbrzyma pytała jak pies reaguje na koty, powiedziałam ze można ew. psa zaprowadzić do kociarni ale w domu i tak reakcja może być inna nie wiem czy przyjedzie:roll: Quote
malawaszka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a mówiłaś, że kastrowany do adopcji? Quote
Pokahontas Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ta pani dzwoniła z alegratki, w tym ogłoszeniu pisze że jest kastrowany Quote
malawaszka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ja na alegratce nie dawałam jego - ona pewnie pomieszała, bo dzwoniła do mnie najpierw o Tutka - a on kastrowany, i powiedziałam jej że w chorzowie też jest olbrzym do adopcji - możliwe że powiedziałam, że tam też są psy kastrowane - nie pamiętam :oops: Quote
Pokahontas Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 jej głównie chodziło o koty bo ma w domu ale tutaj tak naprawdę ciężko cokolwiek stwierdzić bo zupełnie inaczej jest z kociarnią a co innego w domu koty:roll: możliwe że też pytała o kastrację ale też nie pamiętam:shake: Quote
Recommended Posts