Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Azorek ma allegro, ogłoszenia w necie i w gazetach. Puściłam też maila przechodniego, jeśli chcecie go dostać, podajcie mi swoje adresy. Trzymajmy kciuki, żeby nie trzeba było długo czekać!

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja przyjaciółka zaoferowała azorkowi tymczas do września, ale na działce na granicy polsko-białoruskiej. mimo wszystko chyba nie skorzystamy, bo potencjalni chętni musieliby daleko jechać, a to jednak trochę zniechęca... Może uda mu się znaleźć szybko dom stały!

Posted

i jeszcze raz hop do góry!
Telefonów w sprawie azorka nie mam, ale liczę na weekendową mobilizację ludzi pracy. Ogłoszenia daję w prawie każdej ofercie oraz żółtych stronach gw.
W zeszły weekend pojechałam na wizytację jedynego chętnego. Mało tego, że bym mu Azorka za nic nie oddała, to jeszcze najchętniej zabrałabym od niego sunię... chyba nie powinnam za dużo jeździć i oglądać, bo to się źle może skończyć!

Posted

podnoszę azorka. dziś miałam nieciekawy telefon. Pani chciała psa młodego, najlepiej szczeniaka, ale żeby już był duży :-o

Posted

no jakos mi to nie przyszło to do głowy, jak rozmawiałam z dzisiejszą panią: pani chciała psa towarzysza dla dwuletniego dziecka, najlepiej onka...