gdgt Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Azorek ma allegro, ogłoszenia w necie i w gazetach. Puściłam też maila przechodniego, jeśli chcecie go dostać, podajcie mi swoje adresy. Trzymajmy kciuki, żeby nie trzeba było długo czekać! Quote
gdgt Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 jutro prawdopodobnie jadę na wizytację do pierwszego chętnego. Ciotki, trzymać kciuki! Quote
Witokret Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Azorek to rzeczywiscie wyjatkowo piekny psiak :loveu:. Trzymamy kciuki za domek! Quote
gdgt Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='wtatara']Allegro wznowione Azorek pięknie dziękuje! Quote
gdgt Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 moja przyjaciółka zaoferowała azorkowi tymczas do września, ale na działce na granicy polsko-białoruskiej. mimo wszystko chyba nie skorzystamy, bo potencjalni chętni musieliby daleko jechać, a to jednak trochę zniechęca... Może uda mu się znaleźć szybko dom stały! Quote
gdgt Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 i jeszcze raz hop do góry! Telefonów w sprawie azorka nie mam, ale liczę na weekendową mobilizację ludzi pracy. Ogłoszenia daję w prawie każdej ofercie oraz żółtych stronach gw. W zeszły weekend pojechałam na wizytację jedynego chętnego. Mało tego, że bym mu Azorka za nic nie oddała, to jeszcze najchętniej zabrałabym od niego sunię... chyba nie powinnam za dużo jeździć i oglądać, bo to się źle może skończyć! Quote
kaja555 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Niestety, lepiej za dużo nie widzieć i nie słyszeć :shake: Azorek do góry :multi: Quote
gdgt Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 podnoszę azorka. dziś miałam nieciekawy telefon. Pani chciała psa młodego, najlepiej szczeniaka, ale żeby już był duży :-o Quote
Neris Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Widziałam na targu koniki ze słomy, duże jak trzeba, niech sobie kupi. Quote
gdgt Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 no jakos mi to nie przyszło to do głowy, jak rozmawiałam z dzisiejszą panią: pani chciała psa towarzysza dla dwuletniego dziecka, najlepiej onka... Quote
Neris Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Boksera to by chyba mozna polecić nawet małemu dziecku... ale ONka nie byłabym pewna. Quote
Recommended Posts