C&B Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Stwierdzam , że tracisz imię ,,kujonka" :evil_lol:
LadyK Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Domka_Czika']Stwierdzam , że tracisz imię ,,kujonka" :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][SIZE="2"]Wie ktoś jak nazywa się w aparacie funkcja do robienia zdjęć z rozmazanym tłem? [/SIZE][/B]
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ja nie wiem niestety... Co do zdjęć - śliczne zdjęcia ślicznej modelki. :cool3: Ahh te latające uszy... ^^ Ładnie jej w tych szeleczkach.
LadyK Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Doszłam do tego jak się robi takie zdjęcia z rozmazanym tłem,ale stwierdzam,że w Photoshopie łatwiej i szybciej :evil_lol:
Onomato-Peja Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 booska sunieczka a jakie macie fajne tereny do spacerowania ;] tylko pozazdrościc ;]]]
LadyK Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='psiara1996']booska sunieczka a jakie macie fajne tereny do spacerowania ;] tylko pozazdrościc ;]]][/QUOTE] Terenów to u nas bardzooo dużo tylko mało ludzi z psami :shake:
LadyK Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='M&T']a jaki masz aparat? :)[/QUOTE] Canon Powershot SX100 IS :roll:
Onomato-Peja Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Kati16']Terenów to u nas bardzooo dużo tylko mało ludzi z psami :shake:[/quote] wiesz jak ludzi z psami duzo to też źle ;] bo wiekszośc to tacy chodzacy z agresywnymi pieskami co sie rzucaja krzyczący z daleka coś w stylu on nic nie zrobi /zabierz swojego lub chce sie tylko pobawic
LadyK Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='psiara1996']wiesz jak ludzi z psami duzo to też źle ;] bo wiekszośc to tacy chodzacy z agresywnymi pieskami co sie rzucaja krzyczący z daleka coś w stylu on nic nie zrobi /zabierz swojego lub chce sie tylko pobawic[/QUOTE] Suczka mojej sąsiadki jeszcze jakieś dwa miesiące temu normalnie bawiła się z Neską a teraz jak tylko Neska chce do niej podejść to od razu ta suczka kłapie zębami na nią i warczy :roll::shake:
M&T Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 aha ^^ pewnie masz taki program tematyczny jak "portret" to z tego najładniejsze wychodzą z zamazanym tłem :) i jeszcze jak są zzoomowane :D
LadyK Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='M&T']aha ^^ pewnie masz taki program tematyczny jak "portret" to z tego najładniejsze wychodzą z zamazanym tłem :) i jeszcze jak są zzoomowane :D[/QUOTE] Mam :D Jutro przetestujemy wszystkie tryby :evil_lol:
agaciaaa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Super macie tereny, Neska ma gdzie poszaleć :loveu:
Asia & Ginger Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/139667/00000019.jpg[/URL] Świetne ujęcie. :cool3: Ale z Neski szalona psineczka jest. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:
LadyK Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [CENTER][quote name='M&T']to czekamy na efekty :cool3:[/QUOTE] jak wrócę ze szkoły to porobimy fotki na podwórku. ;) ale wiatr u nas wieje dziś :roll::shake: [quote name='agaciaaa']Super macie tereny, Neska ma gdzie poszaleć :loveu:[/QUOTE] jest dużo terenów,tylko szkoda,że mało psów na spacerach :shake: [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/139667/00000019.jpg[/URL] Świetne ujęcie. :cool3: Ale z Neski szalona psineczka jest. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] dziękujemy ;)[/CENTER]
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cześć :evil_lol:. A ten aparat to nowy czy co? Bo nie doczytałam :oops:. Ale naprawdę piękne wychodzą portrety :loveu:, więc na pewno spróbuj!
taxelina Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 U nas tez nie ma z kim chodzic.. wiec smutno..
LadyK Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [CENTER][quote name='Klaudysiaczek']Cześć :evil_lol:. A ten aparat to nowy czy co? Bo nie doczytałam :oops:. Ale naprawdę piękne wychodzą portrety :loveu:, więc na pewno spróbuj![/QUOTE] Aparat stary ;) Niedługo zacznę zbierać na lepszy,ale narazie tego jeszcze całkiem nie opanowałam :D [quote name='deer_1987']U nas tez nie ma z kim chodzic.. wiec smutno..[/QUOTE] To dobrze,że chociaż masz dwa psy to się mogą bawić razem,a u mnie Neska przeważnie sama na spacerkach :shake: [quote name='dadiii']siemka!!! :p[/QUOTE] heja :hand: [quote name='Domka_Czika']Hey ! Hello ! Co tam u was ??:razz:[/QUOTE] cześć ;) niedawno wróciłam ze szkoły, 7 lekcji miałam :roll: , nawet nie było najgorzej,tylko tyle,że jest strasznie u nas zimno na dworze :roll: i kropi deszcz chwilami[/CENTER]
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 U nas chłodno i na boisku nie ma tłoku , to mój brak wkońcu wyszedł pograć , bo tak to tylko przed komputerem :evil_lol:A zresztą wczoraj był , bo Martyna:diabloti:
LadyK Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Domka_Czika']U nas chłodno i na boisku nie ma tłoku , to mój brak wkońcu wyszedł pograć , bo tak to tylko przed komputerem :evil_lol:A zresztą wczoraj był , bo Martyna:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: mój brat za chwile z pracy przyjedzie to będę musiała mu miejsca przed monitorem ustąpić :roll::shake: ahhh,ci bracia :diabloti:
LadyK Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Domka_Czika']Ja na szczęście mam dwa komputery :lol:[/QUOTE] ja niedługo (mam nadzieję) będę miała laptopa :multi:
Recommended Posts