Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Domka_Czika']Stwierdzam , że tracisz imię ,,kujonka" :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B][SIZE="2"]Wie ktoś jak nazywa się w aparacie funkcja do robienia zdjęć z rozmazanym tłem?
[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='psiara1996']booska sunieczka a jakie macie fajne tereny do spacerowania ;] tylko pozazdrościc ;]]][/QUOTE]

Terenów to u nas bardzooo dużo tylko mało ludzi z psami :shake:

Posted

[quote name='Kati16']Terenów to u nas bardzooo dużo tylko mało ludzi z psami :shake:[/quote]
wiesz jak ludzi z psami duzo to też źle ;] bo wiekszośc to tacy chodzacy z agresywnymi pieskami co sie rzucaja krzyczący z daleka coś w stylu on nic nie zrobi /zabierz swojego lub chce sie tylko pobawic

Posted

[quote name='psiara1996']wiesz jak ludzi z psami duzo to też źle ;] bo wiekszośc to tacy chodzacy z agresywnymi pieskami co sie rzucaja krzyczący z daleka coś w stylu on nic nie zrobi /zabierz swojego lub chce sie tylko pobawic[/QUOTE]

Suczka mojej sąsiadki jeszcze jakieś dwa miesiące temu normalnie bawiła się z Neską a teraz jak tylko Neska chce do niej podejść to od razu ta suczka kłapie zębami na nią i warczy :roll::shake:

Posted

aha ^^ pewnie masz taki program tematyczny jak "portret" to z tego najładniejsze wychodzą z zamazanym tłem :) i jeszcze jak są zzoomowane :D

Posted

[quote name='M&T']aha ^^ pewnie masz taki program tematyczny jak "portret" to z tego najładniejsze wychodzą z zamazanym tłem :) i jeszcze jak są zzoomowane :D[/QUOTE]

Mam :D Jutro przetestujemy wszystkie tryby :evil_lol:

Posted

[CENTER][quote name='M&T']to czekamy na efekty :cool3:[/QUOTE]

jak wrócę ze szkoły to porobimy fotki na podwórku. ;) ale wiatr u nas wieje dziś :roll::shake:

[quote name='agaciaaa']Super macie tereny, Neska ma gdzie poszaleć :loveu:[/QUOTE]

jest dużo terenów,tylko szkoda,że mało psów na spacerach :shake:

[quote name='Asia & Ginger'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/139667/00000019.jpg[/URL]
Świetne ujęcie. :cool3:
Ale z Neski szalona psineczka jest. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

dziękujemy ;)[/CENTER]

Posted

[CENTER][quote name='Klaudysiaczek']Cześć :evil_lol:.
A ten aparat to nowy czy co? Bo nie doczytałam :oops:. Ale naprawdę piękne wychodzą portrety :loveu:, więc na pewno spróbuj![/QUOTE]

Aparat stary ;) Niedługo zacznę zbierać na lepszy,ale narazie tego jeszcze całkiem nie opanowałam :D

[quote name='deer_1987']U nas tez nie ma z kim chodzic.. wiec smutno..[/QUOTE]

To dobrze,że chociaż masz dwa psy to się mogą bawić razem,a u mnie Neska przeważnie sama na spacerkach :shake:

[quote name='dadiii']siemka!!! :p[/QUOTE]

heja :hand:

[quote name='Domka_Czika']Hey ! Hello ! Co tam u was ??:razz:[/QUOTE]

cześć ;) niedawno wróciłam ze szkoły, 7 lekcji miałam :roll: , nawet nie było najgorzej,tylko tyle,że jest strasznie u nas zimno na dworze :roll: i kropi deszcz chwilami[/CENTER]

Posted

U nas chłodno i na boisku nie ma tłoku , to mój brak wkońcu wyszedł pograć , bo tak to tylko przed komputerem :evil_lol:A zresztą wczoraj był , bo Martyna:diabloti:

Posted

[quote name='Domka_Czika']U nas chłodno i na boisku nie ma tłoku , to mój brak wkońcu wyszedł pograć , bo tak to tylko przed komputerem :evil_lol:A zresztą wczoraj był , bo Martyna:diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

mój brat za chwile z pracy przyjedzie to będę musiała mu miejsca przed monitorem ustąpić :roll::shake:

ahhh,ci bracia :diabloti:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Ja na szczęście mam dwa komputery :lol:[/QUOTE]

ja niedługo (mam nadzieję) będę miała laptopa :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...