Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER]Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :loveu:
Fotki będą chyba jutro, bo chociaż wolne od szkoły mam to i tak cierpię na brak czasu :shake:[/CENTER]

Posted

[quote name='halgre'][B][COLOR=#8b0000]A czemu Sonia ma taką smutną minkę na tych fotkach :diabloti:[/COLOR][/B][/QUOTE]
to ty nie wiedziałaś? przecież LadyK ją leje codziennie łańcuchem. :diabloti: łuuuups. wydało się.:oops:

Posted

[quote name='Pusiakowa']to ty nie wiedziałaś? przecież LadyK ją leje codziennie łańcuchem. :diabloti: łuuuups. wydało się.:oops:[/QUOTE]

ż[COLOR="blue"]eby ino...łopatą przez plecy i żegnaj gienia :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Pusiakowa']to ty nie wiedziałaś? przecież LadyK ją leje codziennie łańcuchem. :diabloti: łuuuups. wydało się.:oops:[/QUOTE]

[quote name='Anula & Bono']ż[COLOR=blue]eby ino...łopatą przez plecy i żegnaj gienia :evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

[quote name='Pusiakowa']no i na plecy jej siada i jechana.[/QUOTE]

przepraszam, czy na pokładzie jest TOZ:evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']wiesz, do mnie możesz wpadać, ale ja groźniejsza od swojego psa jestem więc sie pilnuj. :diabloti: i tym łańcuchem i łopatą goowienko zdziałasz.:D:D :grins: .[/QUOTE]

[COLOR="blue"]łohoho groźno kobieto:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Pusiakowa']no to jo po twojomu powim: ja tu ino z womi porządek zrobio. :D:D :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR="blue"][COLOR="rgb(112, 128, 144)"]coś Ci nie wyszło:evil_lol:
jo tu ino z wami porządek zrobia o tak powinno być:D[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Pusiakowa']oj, bo jo mówić troche po górolskiemu i nie mowić czysto po ślązockiemu . xD[/QUOTE]

[COLOR="blue"]a nochyba że tak a jo ślązoczek mały :D[/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...