Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a):Pokazuj sie cudo!! No właśnie :cool3: Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Za nic tego nie zrozumiem co ten wspaniały pies tam jeszcze robi Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a):Za nic tego nie zrozumiem co ten wspaniały pies tam jeszcze robi Własnie nad tym samym wczoraj zastanawiałyśmy się z Luką i jej córką Olą :roll: i też nie wiemy czemu :shake: Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Może On czeka aż w desperację wpadnę??????:cool3::cool3::cool3: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a):Może On czeka aż w desperację wpadnę??????:cool3::cool3::cool3: Tfu...tfu...nie wolno tak mysleć :shake: nie wpanie....znajdzie dom, musi!!! Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ty czytaj ze zrozumieniem Ciotko!!! :mad::mad::mad::mad:Aż w desperację wpadnę - JA JA JA:mad::mad::mad::mad: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a):Ty czytaj ze zrozumieniem Ciotko!!! :mad::mad::mad::mad:Aż w desperację wpadnę - JA JA JA:mad::mad::mad::mad: Jesooo.......no co ślepemu po oczach :diabloti: :eviltong: Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Nie trzeba było w szkołę kamieniami rzucać i teczkę psu do budy nosić:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a):Nie trzeba było w szkołę kamieniami rzucać i teczkę psu do budy nosić:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: :placz: :placz: :placz: noo masz rację :placz: Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :calus::calus::calus::calus: Oj to żart tylko taki:loveu: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a)::calus::calus::calus::calus: Oj to żart tylko taki:loveu: Spoko kochanieńka :loveu: gdyby to ktoś inny napisał, to wiesz :mad: ale, że to Ty cioteczka Tallcotowa to jest OK :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Isadora7 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ziutka napisał(a):Spoko kochanieńka :loveu: gdyby to ktoś inny napisał, to wiesz :mad: ale, że to Ty cioteczka Tallcotowa to jest OK :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam prowokowac, uznaj więc że to ja napisałam... iiiiii co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Isadora7 napisał(a):Uwielbiam prowokowac, uznaj więc że to ja napisałam... iiiiii co mi zrobisz jak mnie złapiesz? :boom::boom::boom: :eviltong: Quote
Isadora7 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ziutka napisał(a)::boom::boom::boom: :eviltong: Nie zapominaj że mam psa obrończego... zaczepno obrończego - najpierw zaczepia a potem trzeba go bronić Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Isadora7 napisał(a):Nie zapominaj że mam psa obrończego... zaczepno obrończego - najpierw zaczepia a potem trzeba go bronić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
luka1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 byłam, widziałam i ....Kleszcz o mało mi sie na ręku w supeł nie zawiązał. Lizał, piszczał, skakał. drapal - rozpacz. Przytył i jest wspaniały , jest N i e m o ż l i w y. Co raz ,miej podobny do jamnika :eviltong: a co raz bardziej do basseta. CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Talcott napisał(a):Moje serce ślup ślup:-(:-(:-(:-(:-( Wiedziałam, że tak będzie jak przeczytasz dzisiejszą relację Luki ze spotkania z Kleszczykiem :placz: Quote
Talcott Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No mówiłam że On czeka aż - JA - to dla Ciebie Ziutka - w desperację wpadnę -:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
luka1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Talcott napisał(a):No mówiłam że On czeka aż - JA - to dla Ciebie Ziutka - w desperację wpadnę -:placz::placz::placz::placz::placz: na diabła ci ta depresja - bierz go i już :cool3: Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 luka1 napisał(a):na diabła ci ta depresja - bierz go i już :cool3: No właśnie...bierz go a my sobie z Luką poradzimy z twoim TZ :evil_lol: :diabloti: Quote
luka1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 no ja mam niezawodny sposób na TZów. :evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Matko jedyna druga taka sama - nie depresja - tylko DESPERACJA -Ciotko Luko!!!! A desperacja - bo ja już od dawna go baaaardzo chcę tylko rodzina mnie zlinczuje - :placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts