Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od dwóch tygodni w Olsztyńskim schronisku przebywa cudowny młodziutki Jamniś. Psiak został znaleziony i przyprowadzony do lecznicy skąd zabrało go schronisko. W schronisku przystojniak otrzymał imię Bajer. Bajerek jest bardzo towarzyski. Gdy podchodzi się do jego boksu cieszy się całym ciałem., wywija kuperkiem na wszystkie strony. Na spacerze jak każdy jamniczek musi wszystko zobaczyć i powąchać. Gdy robiłyśmy mu zdjęcia co chwilę wywracał się do góry kołami i domagał głaskania i pieszczot. Psiak jest niesamowicie towarzyski. Dobrze dogaduje się z innymi psami obu płci. Na biurowego kota nie zwracał uwagi. Ma ok. 1,5 – 2 lata. W poniedziałek zostanie wykastrowany.

A oto cudowny Bajerek

i ulubiona pozycja:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
O kurcze skąd wy takie śliczności macie. Ale ciasteczko. Muszę poszukać namiary na ludzi którzy w minionym tygodniu pytali o jamniory.
Ale śliczny, noooo cacko.

Niestety z ulicy. Bajerek to cudeńko na cudeńka. Jest taki kochany:loveu:

Posted

Przed chwilą dzwoniła do mnie Pani Dorota K w sprawie Bajera, ma się do was odezwać, podobno już brała pieska z dogomanii i też z Olsztyna od osoby o nicku jagoda.

Posted

w koncu udało mi się dostac na dogo..
to ja dzwoniłam ,Bajerek ma szanse na super jamniczy dom...panstowo adoptowali(L) Olusia z Olsztyna ,niestety(L) Oluś miał raka paskudnego i trzebabyło skrócic mu cierpienie .
Morze łez popłyneło,ale czas dać miłośc drugiemu psiakowi,domek juz czeka bardzo niecierpliwie na Bajerka :p
To naprawde SUPER domek.

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z Panią Dorotą i Bajerek ma cudowny jamniczy dom. Teraz tylko kastracja i jak wszystko dobrze pójdzie to w czwartek Bajerek będzie w domu.

Państwo, do których pojedzie jakiś czas temu adoptowali z naszego schroniska jamniczka Olusia. Oluś sprawiał problemy wychowawcze, gryzł ludzi i właścicieli mimo to był kochany przez swoich właścicieli. Niestety Oluś odszedł w czasie operacji.

Posted

To super :multi::multi::multi:, ciesze się że pośrednio (przez ogłoszenie) przyczyniłam :eviltong: się do znalezienia domku.
Oby i inne jamniczki tak szybko znajdowały domki.