Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kontakt z P.Rafalem nawiazany, czekamy na terminy, kiedy bedzie jechal do Wawy. Musimy tez z Reno wybadac sunie czy sie bedzie nadawac do 4 letniego chlopczyka :p

Ziele, a Ty wczesniej mialas psa przyTwoim Syneczku? Czy on mial kontakt z psami?

W razie czego zapytam co bedzie z sunia, gdyby sie cos zlego dzialo np. bala sie biegajacego Dziecka? Roznie moze byc, trzeba zalozyc rozne warianty.

Posted

Hi Hi :lol:Patrz mój avatarek!Synek wychował się z moją sunią owczarkiem.Gdy się urodził miała już 13 lat.zawsze była nieufna do obcych i nielubiła dzieci!ale z Mikim się dogadali wspaniale!Jako 2 latek chodził z nią na smyczy ;)a ona bardzo uważała żeby go nie przewrócić.Teraz jest zdecydowanie bardziej zwariowany i rozbiegany, ale do psów delikatny, nauczył się na Nesce, jak należy postępować z psami ;) Neskę musiałam uśpić rok temu, miała raka wątroby i śledziony :-(

Posted

Suczki raczej lubią dzieci - jakoś tak instynktownie wyczuwają, że te małe ludziki są ważne, może to instynkt, tylko takie ze schroniska muszą się nauczyć delikatności w stosunku do ludzkich dzieci!!! Będzie dobrze:)

Posted

Ciekawe co u suni.Kierownik pytał czy to ja jestem tą zainteresowaną z dogomanii, napisał żeby czekać dowie się czegoś o suni...Kiedy da się wybadać sunię?9 sierpnia czy może uda się wcześniej?nie mogę się już doczekać :oops::multi:

Posted

Kierownik jak tylko znajdzie chwilke to sunie wybada.
Ale ja wolalabym ze wzgledow bezpieczenstwa zobaczyc i przetestowac jej zachowanie z Reno2001 podczas naszego spotkania. Wtedy bedziemy znac reakcje suni wobec obcych.

Posted

Oczywiście, że najlepiej żebyście wy ją jeszcze sprawdziły.Byłam tylko ciekawa, czy jest szansa, że wpadniecie do schroniska wcześniej czy dopiero 9 sierpnia.Oczywiście jeżeli nie to poczekam ile trzeba;)

Posted

ziele77 napisał(a):
Oczywiście, że najlepiej żebyście wy ją jeszcze sprawdziły.Byłam tylko ciekawa, czy jest szansa, że wpadniecie do schroniska wcześniej czy dopiero 9 sierpnia.Oczywiście jeżeli nie to poczekam ile trzeba;)

Niestety wczesniej nie bedziemy :shake: Wszyscy wolontariusze oprocz Agusizet sa zamiejscowi. Ale postaramy sie wszystko wybadac, takze kochane Ziele poczekaj prosimy.

Posted

Dobrze oczywiście poczekam:lol:, a czy jest szansa żeby ją już 9 sierpnia wyciągnąć ze schroniska, oczywiście jeżeli sprawdzenie suni będzie pozytywne?:roll: no bo może jak będzie wiadomo kiedy Pan Rafał jedzie to będzie można od razu zabukować termin transportu i ją szybciutko przywieść :cool3:przepraszam,że jestem taka niecierpliwa, ale nie mogę sę już doczekać, a cały sierpień mam wolny tylko dla suni jeżeli do mnie przyjedzie:evil_lol:

Posted

Zapomniałam zaznaczyć, że tymczas tylko z zagwarantowaniem odbioru psa w określonym terminie, bo nie mam zgody męża na kolejnego tymczasowicza. To musiałby być szybki tymczas!!!

Posted

Czekam na info od Malgosi, ktora ma mi podac kiedy p.Rafal bedzie jechal do Wawy. Wyjazd zawsze jest w niedziele poznym wieczorem lub raniutko w poniedzialek.