agusiazet Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 I jak ładnie się wszystko zaczyna dla Rudzielca układać!!!!:loveu: Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 iwop napisał(a):ojej, to byłoby super!:oops: a gdzie jest sunia? Quote
ziele77 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Suńko kochana mam nadzieję, że już niedługo się zobaczymy:lol::loveu: Quote
Ulka18 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Kontakt z P.Rafalem nawiazany, czekamy na terminy, kiedy bedzie jechal do Wawy. Musimy tez z Reno wybadac sunie czy sie bedzie nadawac do 4 letniego chlopczyka :p Ziele, a Ty wczesniej mialas psa przyTwoim Syneczku? Czy on mial kontakt z psami? W razie czego zapytam co bedzie z sunia, gdyby sie cos zlego dzialo np. bala sie biegajacego Dziecka? Roznie moze byc, trzeba zalozyc rozne warianty. Quote
ziele77 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Hi Hi :lol:Patrz mój avatarek!Synek wychował się z moją sunią owczarkiem.Gdy się urodził miała już 13 lat.zawsze była nieufna do obcych i nielubiła dzieci!ale z Mikim się dogadali wspaniale!Jako 2 latek chodził z nią na smyczy ;)a ona bardzo uważała żeby go nie przewrócić.Teraz jest zdecydowanie bardziej zwariowany i rozbiegany, ale do psów delikatny, nauczył się na Nesce, jak należy postępować z psami ;) Neskę musiałam uśpić rok temu, miała raka wątroby i śledziony :-( Quote
agusiazet Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Suczki raczej lubią dzieci - jakoś tak instynktownie wyczuwają, że te małe ludziki są ważne, może to instynkt, tylko takie ze schroniska muszą się nauczyć delikatności w stosunku do ludzkich dzieci!!! Będzie dobrze:) Quote
ziele77 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ciekawe co u suni.Kierownik pytał czy to ja jestem tą zainteresowaną z dogomanii, napisał żeby czekać dowie się czegoś o suni...Kiedy da się wybadać sunię?9 sierpnia czy może uda się wcześniej?nie mogę się już doczekać :oops::multi: Quote
Ulka18 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Kierownik jak tylko znajdzie chwilke to sunie wybada. Ale ja wolalabym ze wzgledow bezpieczenstwa zobaczyc i przetestowac jej zachowanie z Reno2001 podczas naszego spotkania. Wtedy bedziemy znac reakcje suni wobec obcych. Quote
ziele77 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Oczywiście, że najlepiej żebyście wy ją jeszcze sprawdziły.Byłam tylko ciekawa, czy jest szansa, że wpadniecie do schroniska wcześniej czy dopiero 9 sierpnia.Oczywiście jeżeli nie to poczekam ile trzeba;) Quote
Reno2001 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Oooo, widzę, ze jakis ruch w interesie :cool3:. Jasne, że 09.08 przebadamy sunię!! Quote
Ulka18 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ziele77 napisał(a):Oczywiście, że najlepiej żebyście wy ją jeszcze sprawdziły.Byłam tylko ciekawa, czy jest szansa, że wpadniecie do schroniska wcześniej czy dopiero 9 sierpnia.Oczywiście jeżeli nie to poczekam ile trzeba;) Niestety wczesniej nie bedziemy :shake: Wszyscy wolontariusze oprocz Agusizet sa zamiejscowi. Ale postaramy sie wszystko wybadac, takze kochane Ziele poczekaj prosimy. Quote
ziele77 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dobrze oczywiście poczekam:lol:, a czy jest szansa żeby ją już 9 sierpnia wyciągnąć ze schroniska, oczywiście jeżeli sprawdzenie suni będzie pozytywne?:roll: no bo może jak będzie wiadomo kiedy Pan Rafał jedzie to będzie można od razu zabukować termin transportu i ją szybciutko przywieść :cool3:przepraszam,że jestem taka niecierpliwa, ale nie mogę sę już doczekać, a cały sierpień mam wolny tylko dla suni jeżeli do mnie przyjedzie:evil_lol: Quote
agusiazet Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jeśli wymieniony Pan Tomek będzie jechał po 10 sierpnia ja mogę sunię 11 wziąć do mnie na tymczas, aby poczekała na wyjazd:) Byle nie za długo!!! Quote
agusiazet Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Zapomniałam zaznaczyć, że tymczas tylko z zagwarantowaniem odbioru psa w określonym terminie, bo nie mam zgody męża na kolejnego tymczasowicza. To musiałby być szybki tymczas!!! Quote
Ulka18 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Czekam na info od Malgosi, ktora ma mi podac kiedy p.Rafal bedzie jechal do Wawy. Wyjazd zawsze jest w niedziele poznym wieczorem lub raniutko w poniedzialek. Quote
Reno2001 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 agusiazet napisał(a):Ktoś tu już ma urlop!!!:evil_lol: A ktoooo????????????????????????? Quote
agusiazet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ziele88, tak przynajmniej pisała, że ma wolne od 1 sierpnia! Quote
Angie :) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 w ogloszeniu jest jako MIŁKA :) http://telezoo.pl/ogloszenia/milka-ruda-suczka-szuka-domu----tel---017--583-15-32_191.html Quote
ziele77 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jestem :lol:czekam na suńkę niecierpliwie!mam nadzieję, że już w przyszły poniedziałek u mnie będzie:razz: Quote
Recommended Posts