iwop Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 rudzia ma jednego obserwatora na allegro...:oops: Quote
agusiazet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ruda ślicznotka czeka na domek!!! Kto ją pokocha? Quote
agusiazet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ziele77 napisał(a):Mi się bardzo podoba rudasek!:lol: Czy to propozycja????:oops: Quote
agusiazet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mielec wcale nie jest bardzo daleko od Warszawy - zawsze można szukać transportu lub próbować dogadać się z kierownikiem schronu, czasami się udaje, że jest po drodze komuś!!! Quote
ziele77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jaka suńka jest do ludzi?czy można przewidzieć bądź wiadomo czy lubi dzieci? Quote
ziele77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wygląda na łagodną i delikatną sunię.Chwyciła mnie za serce i jest śliczna:loveu: Quote
agusiazet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dzieci do schronu nie wpuszczają, przynajmniej malych, więc na swojej córce jej nie przetestuję. Po prostu napisz maila do schroniska i o wszystko sie zapytaj!!! Zawsze starają się odpisać! Quote
ziele77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 a ty nie znasz suni?jaki jest mail do schroniska?Może byłoby łatwiej jakby ktoś kto jest na miejscu czegoś się dowiedział.Jak kierownik dowie się, że jestem z Warszawy to pewnie nie potraktuje mnie poważnie, tym bardziej, że sama nie mogę po nią przyjechać... Quote
ziele77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Okey!znalazłam na jej allegro numer maila do schroniska.Jutro do nich napiszę! Quote
agusiazet Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Podejść mogę dopiero po 10 sierpnia:( Wcześniej będą wolontariusze 8 sierpnia. Kierownik wie o psach najwięcej! Quote
ziele77 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zakochałam się w tej suczce:loveu:normalnie nie mogę spać!wciąż o niej myślę!Czy ktoś mi pomoże ją wyadoptować ze schroniska i w transporcie![SIZE=2]Bardzo proszę!!!!!!!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ziele, nie ma problemu. Jaka suńka jest do ludzi?czy można przewidzieć bądź wiadomo czy lubi dzieci? Sprawdzimy wszystko co sie da. Ja i Reno2001 bedziemy 9.8. w schronisku. Ale wczesniej poprosze p.kierownika o informacje. Jakie duze masz dziecko? Jak kierownik dowie się, że jestem z Warszawy to pewnie nie potraktuje mnie poważnie, tym bardziej, że sama nie mogę po nią przyjechać... I tutaj sie mylisz, bo wiele psow mieszka w Warszawie i wiele jechalo dogomaniackim transportem np. Kola, Amor, Matyldzia. Quote
ziele77 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja również wysłałam maila do schroniska z zapytaniem o sunię.Szkoda, że ona tak daleko.Mam cały sierpień wolny, 8 sierpnia sunia mogłaby już spać w łóżeczku u mnie w domku :cool3:Może dało by się szybciej coś zorganizować?Jeżeli chodzi o przewiezienie, to jeżeli by ktoś jechał, albo mógł jechać tą trasą, to zapłacę za benzynę itd. Quote
ziele77 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Sprawdzimy wszystko co sie da. Ja i Reno2001 bedziemy 9.8. w schronisku. Ale wczesniej poprosze p.kierownika o informacje. Jakie duze masz dziecko? I tutaj sie mylisz, bo wiele psow mieszka w Warszawie i wiele jechalo dogomaniackim transportem np. Kola, Amor, Matyldzia.[/quote] Synek ma 4 lata Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='ziele77']Sprawdzimy wszystko co sie da. Ja i Reno2001 bedziemy 9.8. w schronisku. Ale wczesniej poprosze p.kierownika o informacje. Jakie duze masz dziecko? I tutaj sie mylisz, bo wiele psow mieszka w Warszawie i wiele jechalo dogomaniackim transportem np. Kola, Amor, Matyldzia. Synek ma 4 lata wrzucajcie psiaki tutaj - bezplatne ogloszenia: http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=baza&kategoria=1 Quote
Ulka18 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ziele, a moglaby odebrac sunie np. z Lodzi albo gdzies z trasy na Lodz? Reno bedzie wracac 9.8. z Mielca do Lodzi, moze bys gdzie na tej trasie mogla odebrac suczke. Oczywiscie pod warunkiem, ze bedzie sie nadawac. Poczekajmy co kierownik odpisze. Quote
ziele77 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Niestety nie :-(jestem niezmotoryzowana i sama z synkiem, nie mam jak się ruszyć z warszawy:shake: Quote
Ulka18 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ok, to dzialamy przez Pana Rafala, ktory jezdzi do pracy z Tarnobrzega do Warszawy. Nie wiem tylko czy jest na urlopie czy w pracy. Dowiem sie. Quote
Recommended Posts