Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mielec wcale nie jest bardzo daleko od Warszawy - zawsze można szukać transportu lub próbować dogadać się z kierownikiem schronu, czasami się udaje, że jest po drodze komuś!!!

Posted

Dzieci do schronu nie wpuszczają, przynajmniej malych, więc na swojej córce jej nie przetestuję. Po prostu napisz maila do schroniska i o wszystko sie zapytaj!!! Zawsze starają się odpisać!

Posted

a ty nie znasz suni?jaki jest mail do schroniska?Może byłoby łatwiej jakby ktoś kto jest na miejscu czegoś się dowiedział.Jak kierownik dowie się, że jestem z Warszawy to pewnie nie potraktuje mnie poważnie, tym bardziej, że sama nie mogę po nią przyjechać...

Posted

Zakochałam się w tej suczce:loveu:normalnie nie mogę spać!wciąż o niej myślę!Czy ktoś mi pomoże ją wyadoptować ze schroniska i w transporcie![SIZE=2]Bardzo proszę!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ziele, nie ma problemu.

Jaka suńka jest do ludzi?czy można przewidzieć bądź wiadomo czy lubi dzieci?

Sprawdzimy wszystko co sie da. Ja i Reno2001 bedziemy 9.8. w schronisku. Ale wczesniej poprosze p.kierownika o informacje.
Jakie duze masz dziecko?

Jak kierownik dowie się, że jestem z Warszawy to pewnie nie potraktuje mnie poważnie, tym bardziej, że sama nie mogę po nią przyjechać...
I tutaj sie mylisz, bo wiele psow mieszka w Warszawie i wiele jechalo dogomaniackim transportem np. Kola, Amor, Matyldzia.

Posted

Ja również wysłałam maila do schroniska z zapytaniem o sunię.Szkoda, że ona tak daleko.Mam cały sierpień wolny, 8 sierpnia sunia mogłaby już spać w łóżeczku u mnie w domku :cool3:Może dało by się szybciej coś zorganizować?Jeżeli chodzi o przewiezienie, to jeżeli by ktoś jechał, albo mógł jechać tą trasą, to zapłacę za benzynę itd.

Posted

Sprawdzimy wszystko co sie da. Ja i Reno2001 bedziemy 9.8. w schronisku. Ale wczesniej poprosze p.kierownika o informacje.
Jakie duze masz dziecko?
I tutaj sie mylisz, bo wiele psow mieszka w Warszawie i wiele jechalo dogomaniackim transportem np. Kola, Amor, Matyldzia.[/quote]

Synek ma 4 lata

Posted

Ziele,
a moglaby odebrac sunie np. z Lodzi albo gdzies z trasy na Lodz?
Reno bedzie wracac 9.8. z Mielca do Lodzi, moze bys gdzie na tej trasie mogla odebrac suczke. Oczywiscie pod warunkiem, ze bedzie sie nadawac.
Poczekajmy co kierownik odpisze.