Mysia_ Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 nawet nikt nie odzywa się z ogłoszeń :-( Quote
Mysia_ Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 no właśnie gdzie? Wszyscy bardzo chcielibyśmy to wiedzieć :-( Quote
Doda_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Mysio zostawilam Ci wiadomosc na gg, nie wiem czy przeczytalas. Moze jednak zorganizujcie taka akcje jakie sa w silesii ale w Zabrzu np real czy cos tam jest, to na pewno wielu psiakom pomoze.. wiecej psow szybko znajda domki i nie tylko psy, koty tez. Quote
Asia_Klero Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 o tym wlasnie pisalam:razz:tylko chyba nie jest latwo organizowac cos takiego no i wiadomo ze nie ma nigdzie tyle miejsca ile w silesi:roll: Quote
Doda_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asia_Klero napisał(a):o tym wlasnie pisalam:razz:tylko chyba nie jest latwo organizowac cos takiego no i wiadomo ze nie ma nigdzie tyle miejsca ile w silesi:roll: moze i nie latwo organizowac, ale probowac trzeba.. bo to na pewno pomoze wielu psiakom i kotom.. Co do miejsca, to nie musi byc az tak duzo. W duzym realu np real M1 jest duzo miejsca, nawet i auchan moglby byc. Znajdzie sie kawalek miejsca. Oni tez czasem cos swietuja. Quote
Asia_Klero Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Rea na spacerkach szczesliwa,dzieki tabletkom nie bola ja stawy i moze biegac:razz: Quote
Bjuta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Rea, należą Ci się mizianki wtorkowe. Dawaj brzuszek, będziemy łaskotać i drapać! :loveu: Wiem, takie wirtualne są do luftu! Quote
Mysia_ Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 przydałoby się takie mizianko w domku..... :roll: Quote
Doda_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mysia, czy ogloszenie ma Rea w alegratka? w pierwszym poście widze ze tak ale czy aktualne nadal? Bo jesli juz nie to ja moge zrobic i wyroznie maksymalnie (9pkt) Quote
Mysia_ Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 alegratkę chyba robiła jej jusstyna85 ;) z reguły odnawia wszystkie ogłoszenia..... Quote
Mysia_ Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Doda_ napisał(a):a jest wyrozniona alegratka? raczej nie... Myślę, że jak zrobisz to nic się nie stanie :razz: Quote
Doda_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 czy tekst mam wziac z pierwszego postu? kontakt tez ? Quote
Bjuta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Mysia aktualizuje zawsze pierwsze posty i pozwala używać swoich namiarów - więc pewnie tak! Quote
Doda_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Rea ma alegratke.pl : [HTML]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1866023_rea_piekna_spokojna_grzeczna_sunka_mix.html[/HTML] wyrozniona o 3 pkty, jest w dziale owczarki - na drugiej str wiec mam nadzieje ze duzo osob do niej zajrzy... :( Quote
Recommended Posts