Jump to content
Dogomania

wychudzona i zaniedbana Rea po 11 latach wyrzucona z domu! ;( MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysio zostawilam Ci wiadomosc na gg, nie wiem czy przeczytalas.

Moze jednak zorganizujcie taka akcje jakie sa w silesii ale w Zabrzu np real czy cos tam jest, to na pewno wielu psiakom pomoze.. wiecej psow szybko znajda domki i nie tylko psy, koty tez.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
o tym wlasnie pisalam:razz:tylko chyba nie jest latwo organizowac cos takiego no i wiadomo ze nie ma nigdzie tyle miejsca ile w silesi:roll:

moze i nie latwo organizowac, ale probowac trzeba..
bo to na pewno pomoze wielu psiakom i kotom.. Co do miejsca, to nie musi byc az tak duzo. W duzym realu np real M1 jest duzo miejsca, nawet i auchan moglby byc. Znajdzie sie kawalek miejsca. Oni tez czasem cos swietuja.

Posted

Mysia, czy ogloszenie ma Rea w alegratka? w pierwszym poście widze ze tak ale czy aktualne nadal? Bo jesli juz nie to ja moge zrobic i wyroznie maksymalnie (9pkt)

Posted

Rea ma alegratke.pl :
[HTML]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1866023_rea_piekna_spokojna_grzeczna_sunka_mix.html[/HTML]

wyrozniona o 3 pkty, jest w dziale owczarki - na drugiej str wiec mam nadzieje ze duzo osob do niej zajrzy... :(