Asia_Klero Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Reunia byla dzisiaj na spacerze..ale starosc w tak zimna pogode i problemy ze stawami zwiazane ze staroscia wychodza od razu:-(biedaczka tak chciala biegac ale lapki bolaly:placz:ta sunia potrzebuje domku na juz! Quote
Asia_Klero Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mysiu a reunia dostaje w koncu cos na stawy?moze z Magda(dona)i Sara(sara_rokitnica)zrzucimy sie na cos na stawy dla niej?:roll: Quote
pati_zabrze Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 i ostatnia fotka po małym czesanku :loveu: Quote
Lionees Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Rea dodana na stronę adopcyjną dla staruszków.Czy była sterylizowana? Quote
Asia_Klero Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Szczerze mowiac Renatko nie wiem..:oops:Mysiu...co z tymi lekami..? Quote
Mysia_ Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Asia_Klero']Szczerze mowiac Renatko nie wiem..:oops:Mysiu...co z tymi lekami..? a o co chodzi? Sorki, ale nie zawsze mam czas prześledzić wszystkie wątki, najlepiej na gg mi pisac, albo poprostu na żywo powiedziec, żebym w temacie była.... http://images50.fotosik.pl/49/f6ea9e964250281a.jpg piękna! :loveu: Quote
Asia_Klero Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Chodzi o te leki na stawy,o ktorych rozmawialysmy ostatnio w schronisku;) Quote
Mysia_ Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 yyy... chyba mam sklerozę :oops: chyba coś o glukozaminie mówiłam? :roll: Jusstyna85 zrobiła ogłoszonka jeszcze tutaj: www.alegratka.pl www.kupiepsa.pl ( w 2 działach, za darmo i inne rasy) www.kupsprzedaj.pl Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 W szatni z Toba gadalam oj Myszko:razz::mad:Chodz o to,ze jak rea biega to zaczyna piszczec albo sie przewracac...zle z jej tylnymi stawami dlatego musialaby wziac cos na wzmocnienie ich(nie znam sie na tym za bardzo)wiec jesli trzebabylo cos kupic np wiem ze p.Aniela kozlikowi cos kupowala to mozemy sie z dziewczynami zrzucic;) Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Asia_Klero']W szatni z Toba gadalam oj Myszko:razz::mad:Chodz o to,ze jak rea biega to zaczyna piszczec albo sie przewracac...zle z jej tylnymi stawami dlatego musialaby wziac cos na wzmocnienie ich(nie znam sie na tym za bardzo)wiec jesli trzebabylo cos kupic np wiem ze p.Aniela kozlikowi cos kupowala to mozemy sie z dziewczynami zrzucic;) no wiem, że o to Ci chodziło, ale nie widziałam jaki w końcu był wniosek z tej rozmowy :lol: glukozamina powinna jej pomóc.... Występuje w różnych produktach, np.: DOLFOS Arthrofos - preparat mineralno - witaminowy dla psów 90tab. tu w proszku (ale chyba lepiej tabletki) DOLFOS Arthrofos forte - preparat mineralno - witaminowy dla psów 700g ooo... a np. tutaj macie kilka różnych preparatów Animalia.pl :: Porównanie preparatów Arthro Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 To pogadam z Magda i Sara i cos trzeba bedzie jej zamowic;)mysle ze te 90tabletek za 48z hakiem mozna by bylo sprobowac kupic ale to dogadam sie jeszcze z dziewczynami:roll: Quote
Mysia_ Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Asia_Klero napisał(a):To pogadam z Magda i Sara i cos trzeba bedzie jej zamowic;)mysle ze te 90tabletek za 48z hakiem mozna by bylo sprobowac kupic ale to dogadam sie jeszcze z dziewczynami:roll: OK. ;) Ja jeszcze poszukam w schronisku czy czegoś nie mamy..... Quote
czarna anda Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 dziewczyny nie moge zabrac rei do siebie -zaluje cholernie bo jak wczoraj czytalam pierwsza jej strone ogarnela mnei juz taka nie moc ze ryczalam ze zlosci i zalu - zabiarem lede z konina - kilka dni temu weszlam na jej watek....natomiast rea spedza mi sen z powiek... wiec zaczelam rozpytywac...znajoma pochowala swoja staruszke onke niedawno ma w domu kota i druga starsaza suke - to fajna kobieta oschla dla ludzi super dla zwierzat mieszka w bloku w 3 pokojowym mieszkaniu - zreszta mam nadzieje ze znacie mnie :) jak polecam to znaczy ze jest oki ! zatem mam kilka pytan jak rea z psami jak z kotami i nie doczytalam watku jak z jej zdrowiem ? stane na lbie zeby sprobowac ja wyadoptowac.... Quote
Mysia_ Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Rea z psami dogaduje się bez problemy, myśle, że z kotami tez problemu nie będzie, postaram się to dzisiaj , albo jutro sprawdzić :cool3: Co do zdrówka to niestety na starośc (a teraz tymbardziej zimą) pojawiły się problemy z tylnimi nózkami, dzisiaj mogą ją pokazać naszej wetce, zeby powiedziała coś węcej na temat jej zdrówka ;) czarna anda napisał(a):dziewczyny nie moge zabrac rei do siebie -zaluje cholernie bo jak wczoraj czytalam pierwsza jej strone ogarnela mnei juz taka nie moc ze ryczalam ze zlosci i zalu - zabiarem lede z konina - kilka dni temu weszlam na jej watek....natomiast rea spedza mi sen z powiek... wiec zaczelam rozpytywac...znajoma pochowala swoja staruszke onke niedawno ma w domu kota i druga starsaza suke - to fajna kobieta oschla dla ludzi super dla zwierzat mieszka w bloku w 3 pokojowym mieszkaniu - zreszta mam nadzieje ze znacie mnie :) jak polecam to znaczy ze jest oki ! zatem mam kilka pytan jak rea z psami jak z kotami i nie doczytalam watku jak z jej zdrowiem ? stane na lbie zeby sprobowac ja wyadoptowac.... Quote
czarna anda Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 sprawdz mysiu co z jej zdrowiem prosze ! Quote
Mysia_ Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 ja pisałam na starość tylnie nóżki bolą (tymbardziej, że mamy teraz zime), więc Pani wet stwierdziła, żeby jej metacam dawać (przeciwbółowy i przeciwzapalny);) Okazało się też, że ma nieładne uszka w środku, już ostatnio mnie to zastanawiało, że jakoś je kładzie, ale uszka będziemy czyścić i póki co to wystarczy :cool3: Koty toleruje ;) Quote
dona20 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Reunia to przekochana sunia, tak jak napisała Mysia z psami dogaduje sie bez problemu, nigdy nie wdaje sie w żadne bójki, nie powarkuje na inne psy..... Uwielbia aportować, biegać, bawić sie..... Łapeczki faktycznie odmawiają jej posłuszeństwa, niestety schronisko i do tego jeszcze zima nie sprzyjają takiemu wiekowemu psiakowi. Czarna anda trzymamy kciuki i czekamy!!!!! Quote
Mysia_ Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 oby się jej udało... bardzo bym tego chciała :roll: Quote
Recommended Posts