Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponownie bardzo bardzo bardzo dziękuje cioci Selket :loveu: :loveu: :loveu:

[B]EMI...czy ja dobrze widzę, czy ta sunia ma obcięte uszy ???[/B]

Posted

Niestety te uszy to prawda... Wolé nie pisac co myslé o tych pieprzonych dupkach, ktgórych nie stac na pitbullo-amstaffa i muszá przerabiac przyzwoitego onka, szkoda ze cholerka spaniela jeszcze nie przerobili !!

Posted

Wstawilam sunié na wátek krzyczek - podobnej suni "wyadoptowanej" przez lacha szuka kometa. tamta miala ciéte uszy, duza, tylko nasza kolor ma inny, ale wygláda jak polana czyms.

Posted

[quote name='emilia2280']Wstawilam sunié na wátek krzyczek - podobnej suni "wyadoptowanej" przez lacha szuka kometa. tamta miala ciéte uszy, duza, tylko nasza kolor ma inny, ale wygláda jak polana czyms.[/quote]
Ta "nasza" sunia ma 3-4 lata, takie info dostałam ze schroniska właśnie.

Posted

Weroniu co to za pies? Nie moge mu nic zaoferowac ale strasznie mi sie spodobał, czy dalej jest w schronie jak tak to chciałabym go poogłaszac moze znalazł by dom...

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/2343/wilkjl1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Weroniu co to za pies? Nie moge mu nic zaoferowac ale strasznie mi sie spodobał, czy dalej jest w schronie jak tak to chciałabym go poogłaszac moze znalazł by dom...

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/2343/wilkjl1.jpg[/IMG][/quote]

ciocia Ziutka, co to za piesio????

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Był na zdjeciu z kudłaczem :)[/quote]

Hej jezeli bedziecie potrzebowaly przewiezc jakies rzeczy albo psiaka na trasie Warszawa schronisko to pls o info.

Posted

[quote name='Angie :)']Hej jezeli bedziecie potrzebowaly przewiezc jakies rzeczy albo psiaka na trasie Warszawa schronisko to pls o info.[/quote]
Wielkie dzięki Angie...będziemy pamietać :loveu:

[quote name='magdawi']Nie ma zainteresowania psiakami? Ani jednego telefonu?[/quote]
Zero :shake: nie miałam ani jednego telefonu ani maila :placz:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Weroniu co to za pies? Nie moge mu nic zaoferowac ale strasznie mi sie spodobał, czy dalej jest w schronie jak tak to chciałabym go poogłaszac moze znalazł by dom...

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/2343/wilkjl1.jpg[/IMG][/quote]

To jest suczka, ma około 2 lata, trafiła do schroniska 28.02.2008 z Wyszkowa. Jest łagodna i sympatyczna.

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Czy moge porobic jej ogłoszenia? Jak jest duza? Jak husky? Wyglada troche jak sarloos. Czy sa inne jej zdjecia?
[/quote]
Pewnie, że możesz...:loveu:
Ona jest trochę niższa jak husky a innych jej zdjęć nie mam :shake:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']To jutro postaram sie jej zrobic allegro:) Ma jakies imie?[/quote]
Nie ma imienia :shake: ale nazwij sunię jakoś i wtedy będę wiedziała o którego psiaka są zapytania (bo mam nadzieję, że jakiś odzew z ogłoszeń będzie).
Dzięki jeszcze raz za chęć pomocy :lol:

Posted

No to nazwe ja Luna :) moze byc? moge prosic maila i nr tel do kogos zebym mogła podac w allegro? I jakby sie dało to moze tak przy okazji pare fotek najlepiej boczek zeby był pełen obraz;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No to nazwe ja Luna :) moze byc? moge prosic maila i nr tel do kogos zebym mogła podac w allegro? I jakby sie dało to moze tak przy okazji pare fotek najlepiej boczek zeby był pełen obraz;)[/quote]
Mail : [email][email protected][/email]
Telefon : 603-837-761
A fotki hmm...mały problem z tym jest bo ja mam do schroniska 100 km i nie bywam tam często, będę jechała z garnkami ale czekam aż mi się uzbiera ich więcej bo z 30-stoma to mi się nie opłaca jechać :shake:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Spokojnie poczekam:) mysle ze te foty wystarcza bo sa dosyc wyrazne:) [B][COLOR=Red]moze sie ktos zakocha, jak ja...[/COLOR][/B][/quote]
Mam taką cichą nadzieje ;)