emilia2280 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dziéki to Tobie ze je nie dosc ze obfocilas, wstawilas na wátek, to jeszcze oglaszasz w gazetach. Sama Cié w to wpakowalam i wychodzi, ze cala robota spadla na Ciebie. Niech no sciágné kogos do pomocy, to ruszymy z ogloszeniami na necie. Quote
Ziutka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='emilia2280']Dziéki to Tobie ze je nie dosc ze obfocilas, wstawilas na wátek, to jeszcze oglaszasz w gazetach. Sama Cié w to wpakowalam i wychodzi, ze cala robota spadla na Ciebie. Niech no sciágné kogos do pomocy, to ruszymy z ogloszeniami na necie.[/quote] To nasza wspólna praca...Twoja, Weroni i innych cioteczek ;) Quote
emilia2280 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Ziutka']To nasza wspólna praca...Twoja, Weroni i innych cioteczek ;)[/QUOTE] Tiaaa, tylko kazdy ma inny kawalek tego "nierównego" ciasta! Quote
kasiaprodex Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ziutka']Czy ktoś ogłasza gdzieś te psinki ??? Ja ogłaszam w Wyborczej i lokalnych gazetach - ale sama nie dam rady im pomóc :shake: a są nowe psy, które pilnie czekają na domy!!![/quote] Ciotka jak juz masz gotowy tekst ogłoszonek to podziel sie to powstawiam troche w necie Quote
Ziutka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='kasiaprodex']Ciotka jak juz masz gotowy tekst ogłoszonek to podziel sie to powstawiam troche w necie[/quote] Nie mam gotowych...pisze to co mam przy fotach każdego psiaka i dodaje coś jeszcze od siebie, jak wygląda i tyle :roll: Quote
emilia2280 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dziéki Kasiaprodex. Poprosilam tez Selket- od jutra tez nam pomoze z ogloszeniami, to moze podzielimy jakos to "ciasto". Quote
kasiaprodex Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Ziutka']Nie mam gotowych...pisze to co mam przy fotach każdego psiaka i dodaje coś jeszcze od siebie, jak wygląda i tyle :roll:[/quote] No Ciotka czyli masz gotowe. Podziel sie;) Quote
emilia2280 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Moze by zrobic zbiorówké- wszystkich psów które tu sa? Mozna tyle wystawic na jednym allegro? Zapalcilabym za wyróznione. Quote
Weronia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='emilia2280']Moze by zrobic zbiorówké- wszystkich psów które tu sa? Mozna tyle wystawic na jednym allegro? Zapalcilabym za wyróznione.[/quote] ooo! to jest dobra myśl!! Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nowy psiak !!! [SIZE=5][COLOR=Red]Nr. 003 [B][SIZE=3]Został przywieziony z Serocka, ma około 6 lat, jest nieufny ale bardzo sympatyczny. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/237/c45e28262fe1534e.jpg[/IMG][/URL] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dodałam już psinę na pierwszą stronę. [B]Emilko [/B]jeśli mogę Cie prosić, to napisz w pierwszym poście, że zdjęcia psiaków do adopcji są także na stronach 4,5 i 6 ;) Quote
emilia2280 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Dziéki kochana. Juz piszé. A skád Ty masz nowego psiaka? Dostajesz powiadomienie o kazdym nowym nabytku teraz? Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='emilia2280']Dziéki kochana. Juz piszé. A skád Ty masz nowego psiaka? Dostajesz powiadomienie o kazdym nowym nabytku teraz?[/quote] Tak...dostałam teraz to zdjęcie. Wczoraj mi pisał Pan Krzysiek, że pilnie domek dla tej psiny bo strasznie smutny i ehh :shake:. Poprosiłam o zdjęcia innych nowych psiaków - mam nadzieję, ze niebawem dostanę ;) Quote
emilia2280 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Ziutka']Tak...dostałam teraz to zdjęcie. Wczoraj mi pisał Pan Krzysiek, że pilnie domek dla tej psiny bo strasznie smutny i ehh :shake:. Poprosiłam o zdjęcia innych nowych psiaków - mam nadzieję, ze niebawem dostanę ;)[/quote] Jestem pod wrazeniem wsssspólpracy. Jak Ty tego pana przekonalas, tylko Ty wiesz :razz: Post 1 uaktualniony, w miaré przybywania zdjéc bédé dodawac numery stron. Quote
Weronia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='emilia2280']Jestem pod wrazeniem wsssspólpracy. Jak Ty tego pana przekonalas, tylko Ty wiesz :razz: [/quote] nooo.. Emilcia.. a Ciebie by taka Ziutka nie przekonała????:cool3: Nawet Pana Krzysia przekona ! a jak! :D :evil_lol::eviltong: Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Weronia']nooo.. Emilcia.. a Ciebie by taka Ziutka nie przekonała????:cool3: Nawet Pana Krzysia przekona ! a jak! :D :evil_lol::eviltong:[/quote] No goopie ciotki :evil_lol: żarty sobie robią :eviltong: :shiny: Ciotki...apelujcie o te garnki, które są potrzebne na wodę i jedzenie...ja już mam 10 garnków i Kasiaprodex ma - bym zawiozła jak się uzbiera więcej i może jeszcze jakieś inne dary, smycze itd :placz: Quote
emilia2280 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tytul zmieniony! Weronia- pewnie, ze bym sié nie oparla takiemu sprytnemu blond-malenstwu, a dopiero gdybym miala testosteron, jak pan ze schronu- na jego miejscu dziergalabym sweterki na prosbé cioci Ziutki, gdyby mnie o to poprosila i w ogóle nosila psy na rékach, zeby sié jej przypodobac :razz: Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='emilia2280'] Weronia- pewnie, ze bym sié nie oparla takiemu sprytnemu blond-malenstwu, a dopiero gdybym miala testosteron, jak pan ze schronu- na jego miejscu dziergalabym sweterki na prosbé cioci Ziutki, gdyby mnie o to poprosila i w ogóle nosila psy na rékach, zeby sié jej przypodobac :razz:[/quote] Wymiękam normalnie :biggrina::biggrina::biggrina: Umiesz mi humor poprawić :loveu: wariacie :eviltong: Quote
Weronia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Ziutka']Wymiękam normalnie :biggrina::biggrina::biggrina: Umiesz mi humor poprawić :loveu: wariacie :eviltong:[/quote] a co Ci jeszcze Pan Krzysiu opowiada ciekawego Ziutka???:cool3: Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Weronia']a co Ci jeszcze Pan Krzysiu opowiada ciekawego Ziutka???:cool3:[/quote] My tylko o psiakach rozmawiamy :loveu: i troszkę o Was :cool3: ale to rzadkość :eviltong: Quote
Weronia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Ziutka']My tylko o psiakach rozmawiamy :loveu: i troszkę o Was :cool3: ale to rzadkość :eviltong:[/quote] cooo???? o nas??:eviltong: Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Weronia']cooo???? o nas??:eviltong:[/quote] Noo baa...a coś myślała :grins: Quote
emilia2280 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Ziutka']My tylko o psiakach rozmawiamy :loveu: i troszkę o Was :cool3: ale to rzadkość :eviltong:[/quote] haaa. a co - spodobaly sie Panu Krzysiowi dwie laski :razz: i moze nawet jeden prézny chlopak :evil_lol: (Denis) ! Quote
Recommended Posts