Klementynkaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a ciotka karusiap dostanie po duuuupie :mad: za przyjazd do Mikołowa i niezameldowanie się! kiedy wizyta kontrolna? ja tez chce....... :cool3: Quote
karusiap Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='Klementynkaa']a ciotka karusiap dostanie po duuuupie :mad: za przyjazd do Mikołowa i niezameldowanie się! kiedy wizyta kontrolna? ja tez chce....... :cool3:[/quote] :oops::oops::oops: bo ten....bo mysmy sie strasznie spieszyly,bo kazda musiala byc na 15 w Krakowie a mialysmy jeszcze wizyte poadopcyjna do obskoczenia:oops:a ze sie srednio orientowalysmy w trasie,to wracalysmy przez Oswiecim:) ale nastepnym raezm zgarniamy ciocie Klementynke i jedziemy odwiedzic Hektorka:loveu: Quote
Jagienka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 karusiap, tytuł :mad: i w ogólnym Naszym... Quote
karusiap Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='Jagienka']karusiap, tytuł :mad: i w ogólnym Naszym...[/quote] oj dopiero raz mi przypominalas:oops:i juz bija:shake: a jeszcze nie minelo pare dni:cool1: :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Dzwonila do mnie Mama Iwonki:)i powiedziala,ze....Hektor jest cudownym i bardzo ulozonym psem. Widac jak pekam z dumy,ze taki wariat sie zachowac potrafi?:oops::loveu: W nocy spi grzeczniutko na swoim poslaniu,przykryty kocykiem.Ma dwa dlugie spacery dziennie plus zabawa w ogrodzie kiedy zapragnie:loveu:u weterynarza byl aniolkiem. Dwie rzeczy przez ktore nie pekam z dumy: 1. Obsikal fotel:roll:ale Pani wszystko rozumie i sie nie zlosci,po prostu naucza go,ze tak nie wolno:) 2. Zapomnialam:oops:(bo tak tymi lambliami ostatnio zylam) powiedziec,ze mial ta lapke zlamana i ma to zgrubienie...i Panstwo sie marwtili co to...ale juz wiedza i sa spokojni,ze bylo RTG:) Quote
Jagienka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Fajnie :loveu: Ja byłam w szoku, że on tam tak kicając niczego nie zbił w Naszej obecności jeszcze, a miał co zrzucać, gdzie wskakiwac i co strącać... A kiedy się Iwona zaloguje? :siara: Quote
karusiap Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 nie wiem,jeszcze mi nie przyslala maila,zebym mogla jej watek podeslac.Moze w weekend znajdzie czas. Quote
Jagienka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='karusiap']nie wiem,jeszcze mi nie przyslala maila,zebym mogla jej watek podeslac.Moze w weekend znajdzie czas.[/quote] mhmmm a Ty wiesz, że ten... że jakbyś się nie zdecydowała go zabrać do Nas to on by albo tam z głodu padł albo co... albo byłby już za granicami i słuch by o nim niemal zaginął ;) karusiap karusiap sialalala :iloveyou::lol: Quote
karusiap Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 A Ty oszalalas:cool1:bylas jednak wczoraj na tej imprezie i to sa skutki:eviltong:czy tesknisz juz za dobciem w hotelu i nie wiesz jak mi o tym powiedziec??:loveu: Quote
Jagienka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='karusiap']A Ty oszalalas:cool1:bylas jednak wczoraj na tej imprezie i to sa skutki:eviltong:czy tesknisz juz za dobciem w hotelu i nie wiesz jak mi o tym powiedziec??:loveu:[/quote] Nie byłam nie byłam jak sie o 23 kończy akcje psie to sie juz nie chce :eviltong: Yyyy a dobcia... no dobra... ale jak wydamy Nasze 5 psów coo?? :modla: Quote
agamika Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :mad::angryy: a Kore zostawiłyście w hotelu :mad: meeeeeeega foch Quote
karusiap Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 taaa jak wydamy w domysle,zanim to sie stanie) nasze 5 psow to juz psow bezdomnych nie bedzie tylko same szczesliwe....:roll: :oops::oops:glupi niedowiarek;)oczywiscie,ze zaraz po tym jak smigniemy nasza 5 do domow:) Quote
Jagienka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='agamika']:mad::angryy: a Kore zostawiłyście w hotelu :mad: meeeeeeega foch[/quote] Jak to zostawiłyśmy? Wziełyśmy ją ze sobą, ale na miejscu zaparła się i powiedziała "Ja chce spowrotem do agimiki!" nie miałyśmy serca jej tam zostawić... Quote
AMIGA Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No własnie - a mówiłam - [B]agamika[/B] i Kora w bagażniku, to napewno Kora by się tak nie upierała:evil_lol: Quote
halcia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 No własnie co tam słychać u naszego orzechowskiego Hektorka? Quote
karusiap Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Wieczorem zadzwonie do Iwony.Ale brak wiesci to w tym wypadku dobrze swiadczy;) Quote
karusiap Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 U Hektorka wszysko dobrze.Na poczatku byl oczywiscie problem z utrzymywaniem czystosci.Teraz jest lepiej bo bardzo czesto jest wyprowadzany:) Wczoraj wysiadlo u Iwonki swiatlo i Hektorek strasznie bal sie bidus swiatla swieczki. Boje sie ,ze moze tez bac sie np blyskawic,musze uczulic Iwonke by zwrocila na to uwage podaczas jakiejs (tfu tfu) burzy. Poza tym jest kochany i radosny:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No to ekstra:) A jak tam te paskudztwa? Quote
karusiap Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No to ekstra:) A jak tam te paskudztwa?[/quote] wlasnie czekam na wiadomosc jaki lek polecila teraz wetka. W zanadrzu mamy nazwe pewnego ludzkiego,ktory wyleczyl psa pewnej Pani gdy nic nie pomagalo. Quote
halcia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Burza,burzą,ale niedłudo Sylwester i tez sie"dzieje",musi uważac jesli psiak panikuje/ucieczka,demolka/A to swinstwo wiele osób tez ma,bo moi znajomi chodza na takie specjalistyczne badania i czyszczenaa organizmu i im to potwierdzono. Quote
ivan Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 cześć :evil_lol: proszę się przestać martwić o Hektora, dostaliśmy wyniki i nie ma lamblii już :) i nabrał trochę ciałka, w każdym razie powinien bo na jedzenie rzuca się jak wariat i wszystko rozrzuca dookoła miski :roll: szaleniec. Poza tym to poczuł się już panem na włościach. Jest straszliwie rozbrykany, hasa jak ten koń i ciągle chce się bawić. Za niedługo wrzucę jakieś zdjęcia to zobaczycie :) Aha, no i już od tygodnia nie załatwił się w domu, co jest dużym plusem :p a jeśli chodzi o Sylwester to był bardzo dzielny. Pozdrawiam! Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :multi: Witamy i dziekujemy za domek dla naszego konika, ciesze sie ze paskudy opusciły ciałko Hektora i ze zaczyna przybierac na wadze, czekamy na foty:) Quote
karusiap Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 witamy Iwonko!!:multi: Bardzo sie ciesze,ze sie nie zalatwia.Ostatnio rozmawialam z Twoja Mama:) Iwonka badzcie czujni,zeby miec pewnosc ze lamblii nie ma na pewno trzeba zrobic 3 badania kalu co 10 dni,jedno moze ich nie wykazac nawet gdy sa...To bardzo podstepne bestie,tym bardziej,ze nasi weci mowili,ze jeszcze je ma.. Moga sie zwyczajnie odrodzic.....Ja sie postaram zalatwic taki test,ktory wykaze je na bank,bez potrzeby trzykrotnych badan.Jak mi sie uda to wysle:) pozdrawiam goraco cala Twoja Rodzine:loveu:caluske dla Hektorka;) p.s Iwonka pamietaj prosze o tej wizycie na Plebiscytowej,gdybys znalazla jakos chwilke bedac w domu. Quote
Neczka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 pozwolę się wtrącić z offem na Hektorkowy, już szczęśliwy wątek... Jego Orzechowski kumpel - szkielet dobka potrzebuje pomocy... [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/szkielet-dobermana-uosobienie-spokoju-lagodnosci-kto-pokocha-cezara-130578/[/url] Quote
Recommended Posts