Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Aga od naszej Tsani orzechowskiej taki zrobiła i wiem ze bardzo sie udał sama zamowiłam naprasowanke;][/quote]

Ja mam świetne, nowe urządzenie wielofunkcyjne.. może by to coś dało..?:roll:

Posted

Hektoslaw dzis sie tak rozszalal,ze wskakiwal na mnie z wyskoku i gryzl i gryzl ...w zabawie oczywiscie.:evil_lol:
a...a w srode.....w srode to my do domku jedziemy...oby juz tego do konca dni....

Posted

calkiem powaznie:)czekalismy na wynik testu na lamblie i mimo,ze jest pozytywny Iwona i jej rodzice chca dac dom Hektorowi.Beda go leczyc.Bali sie tylko by nie byl chory nieuleczalnie,by nie musieli zbyt szybko sie z nim zegnac,ale skoro lamblie sa uleczalne to...kolejnym warunkiem byl brak agresji do ludzi,a Hektor na szczescie jest jej pozbawiony:loveu::loveu::loveu:

Posted

ROzmawiałamz Korą , i powiedziała,zebyście szykowały dwa miejsca w samochodzie , bo ona samego Hektora nie puści :diabloti:

mam karusiu nadzieje, ze przygotowałaś Iwone na gratis :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='agamika']ROzmawiałamz Korą , i powiedziała,zebyście szykowały dwa miejsca w samochodzie , bo ona samego Hektora nie puści :diabloti:

mam karusiu nadzieje, ze przygotowałaś Iwone na gratis :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote]
nieee...niespodzianki sa najlepsze:cool3: