Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neczka']:multi::multi::multi::laola:
wreszcie Hektorku ! :):):multi:

...karusiu, zmień nazwę wątku ;)[/quote]
dajmy mu chwilke na aklimatyzacje w nowym domku:oops:(tfu tfu)

Posted

niestety...ehh szkoda mi slow na takich ludzi...chlop byl tak napalony,ze malo w podskokach nie przylecial po psa.Wizyta przyspieszona wypadla b.pozytywnie...ale....dal mu az jeden dzen na dogadanie sie,ludzie sa po prostu beznadziejni,zeby nie napisac dosadniej...

Posted

juz zmieniam...kurde chlop byl uprzedzony o prawdopodobenj reakcji na koty....wogole o wszytskim...ehh...mam jeszze jedne chetne Panie,ale jakby tfu tfu znowu cos nie poszlo.....Hektor nie moze tyle zmieniac miejsc choc Pan Tomek mowil mi,ze po zwrotce polecial do boksu jak do siebie....

Posted

Na szczęście Hektor chyba faktycznie potraktował to wszystko jak wycieczkę i wczoraj rano w hotelu zachowywał sie jak zawsze,

" o! spacerek super , fajnie ze jesteś ... ale wracaaaaaajmy już do michy!!!!!!!!!!! "

on jest w wieku co już bardzo potrzeba by mu stabilizacji :shake: im szybciej tym lepiej i kogoś na własność , kto by go wychował i uczył , a nie porzucił przy pierwszym problemie nie próbując nawet go rozwiązać :angryy:

Posted

no i nie wiem co myslec....dzwonilam do Pani zainteresowanej Kektorem....maja juz 1 dobka i chca drugiego do towarzystwa..nawet dzis go obejrzec chcieli,ale....ma bude na polu,nie lancuch ani te sprawy ale buda.Swobodne wejscie do domu,ale noce i letnie miesiace generalnie w ogrodzie....
Podobno na zime biora swojego dobka do domu...Nie wiem jak Hektor by sie zgodzil poza tym,a kolejny zwrot to nie to..
Sprawdzic mozna ale...nie wiem ta buda....

Posted

[quote name='karusiap']no i nie wiem co myslec....dzwonilam do Pani zainteresowanej Kektorem....maja juz 1 dobka i chca drugiego do towarzystwa..nawet dzis go obejrzec chcieli,ale....ma bude na polu,nie lancuch ani te sprawy ale buda.Swobodne wejscie do domu,ale noce i letnie miesiace generalnie w ogrodzie....
Podobno na zime biora swojego dobka do domu...Nie wiem jak Hektor by sie zgodzil poza tym,a kolejny zwrot to nie to..
Sprawdzic mozna ale...nie wiem ta buda....[/quote]

Ten drugi pies to samiec? A Pani z Krakowa czy dalej?

Posted

Allegro robiłam ja i ostatnie zakonczyło sie chyba 2 dni przed wyjazdem do nowego domu, foty zawsze mile widziane:) ale ja mysle ze warto poczekac te kilka dni zeby dowiedziec sie co z tym domkiem