bea_m Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 To bardzo proszę o info o nim a mianowicie jak z szczepieniami kastracją, skąd sie tam wziął i opois charakteru. Po prostu wszystko. Quote
zuziaM Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 bea_m napisał(a):To bardzo proszę o info o nim a mianowicie jak z szczepieniami kastracją, skąd sie tam wziął i opois charakteru. Po prostu wszystko. Piesio jest bardzo lagodny, przyjacielski , pieszczoch, spokojny ( sam czasami chodzi sobie po terenie schroniska bez reakcji na inne psy ). Oddany przez wlascicieli. Potem zaadoptowany i ponownie oddany , bo nasikal na dywan. Psiak ma najprawdopodobniej na tle nerwowym ( powodow moze byc mnostwo ) zachowania, ktore nie sa tolerowane przez wiekszosc ludzi .... mianowicie ... siusia w domu. Jestem pewna, ze praca i spokoj moze go z tego wyleczyc ( wykluczone przez weta wszelkie inne chorobowe powody tego stanu ). Nie jest wykastrowany. Szczepiony oczywiscie w schronisku, jak i wszystkie inne psiaki. Naprawde jest przeuroczy ! Quote
zuziaM Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Seaside napisał(a):Gosiu można?? :)Mysle, ze nie bedzie z tym zadnego problemu jesli okaze sie, ze jest to warunek postawiony przez nowy , cudowny domek . Nie ma problemu, wykastrujemy chlopca. Quote
magda z. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a chłopak naprawdę kontaktowny i garnie się do ludzi Quote
zuziaM Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Piesio nadal jest :placz:............... Smutny i tak badzo chcial do mnie wyjsc :placz:! ! ! Tak prosil :placz:! ! ! Zostal przeniesiony na zewnatrz ( jest w kojcach obok cane corso ). Quote
magda z. Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 zuziaM napisał(a):Piesio nadal jest :placz:............... Smutny i tak badzo chcial do mnie wyjsc :placz:! ! ! Tak prosil :placz:! ! ! Zostal przeniesiony na zewnatrz ( jest w kojcach obok cane corso ). zaraz odnowię mu allegro Quote
bea_m Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tak czy inaczej wykastrowac psa trzeba coby nie trafił w "dobre rece" czyli do rozmnażalni. A teraz bardzo proszę o jak najbardziej aktualne zdjęcie i jak najbardziej aktualne info o jego charakterze, szczepieniach i wszytkim. Jest szansa. Quote
zuziaM Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 bea_m napisał(a):Tak czy inaczej wykastrowac psa trzeba coby nie trafił w "dobre rece" czyli do rozmnażalni. A teraz bardzo proszę o jak najbardziej aktualne zdjęcie i jak najbardziej aktualne info o jego charakterze, szczepieniach i wszytkim. Jest szansa. W jego charakterze nic sie nie zmienilo ..... 0 agresju, uwielbia czlowieka, lasi sie i skacze na kraty boksu , lagodny bardzo , nie reaguje agresywnie na inne psy ( jak pisalam wczesniej - chodzil czasem luzem po schronisku pomiedzy kojcami ujadajacych psow i nie reagowal na nie zupelnie ). Jedyny problem to z tym siusianiem..... wykluczona jakakolwiek choroba .... to musi byc na podlozu emocjonalnym .... nie wiadomo czy byl odpowiednio kiedykolwiek uczony czystosci, a potem moze za siusianie zaczeli go bic ..... i stad nerwowa reakcja a w konsekwencji .... sikanie gdzie popadnie ... Ale wiadomo, ze w kazdym wieku mozna püsa wszystkiego nauczyc. Spokoj i konsekwencja jedynie do tego potrzebne. Quote
bea_m Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 To to fajnie że schron go nie spaczył ale zdjęcia potrzebuje i to ładne takie. Quote
zuziaM Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Dzisiaj beda zrobione nowe zdjecia psiaka. Wkleje je moze jutro albo pojutrze ( bo nie wiem, kiedy je dostane ). Quote
zuziaM Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Seaside napisał(a):Co u niego?? :( Nie wiem.... mialam dostac zdjecia ale nie mam do tej pory ....:shake: Quote
magda z. Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ja go na alelegro cały czas trzymam, telefon do Ciebie Gosiu podałam Quote
magda z. Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 allegro odnowiłam, najwyżej potem dokleję nowe zdjęcie Quote
zuziaM Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 bea_m napisał(a):Cioteczki czy Lejek gotowy o drogi? Dzwonilam wczoraj do Ciebie, zeby zameldowac, ze dostarczony i wsadzony do auta .... ze sliczna kolezanka i slodkim kolega :lol:. A tak wygladaly slicznie razem, ze az ludzie sie zatrzymywali i przygladali ciekawie :lol: Tu od lewej : sunia z Zywca, nasz slodziak i psiak z Libiaza Nasz lobuz z sunia Nasz niuniek z Dluzyny. Sliczny i strasznie kochany:lol:. W samochodzie siedzial jakby jazde autem doskonale znal. Bez choroby lokomocyjnej i szalenstw. Po prostu sobie siedzial i wygladal przez okienka. Quote
Seaside Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :multi::multi: czyżby cudo pojechało do nowego domu?? :razz: Quote
xxxx52 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 czy mozna sie dowiedziec dokad pojechal kropkowicz z klatkiß Quote
Recommended Posts