zuziaM Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Seaside napisał(a):dlaczego nikt go nie widzi?? :( :shake: Nie wiem zupelnie dlaczego nikt sie nim nie interesuje ..... sliczny psiak ... rasowy... z pewnoscia wspanialy kompan do zabaw by z niego byl :-(..... Quote
Seaside Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 w górę :( - nikt się tobą nie interesuje :shake: Quote
Seaside Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 nie rozumiem dlaczego takie małe zainteresowanie psiakiem :( :shake: Quote
magda z. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 gosia go ostatnio nie widziała w schronie, pisałam własnie do niej, czy jest na pewno Quote
zuziaM Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='magda z.']gosia go ostatnio nie widziała w schronie, pisałam własnie do niej, czy jest na pewno Potem dzwonilam do p. kierownika zapytac, czy on jest bo go rzeczywiscie nie widzialam, kiedy odbieralam Hektora. Ale jest .... niestety nadal jest ..... Gdyby trzeba bylo, to podaje numer telefonu do schroniska. Najlepiej dowiadywac sie o psiaki od p. kierownika albo od pani Basi. TELEFON .: Quote
magda z. Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Toffina napisał(a):POdnoszę:cool1: Nie może być ze niunią nikt się nie interesuje:angryy: Poszły ogłoszenia do storn pobliskich miast. to chłopak Toffina:razz: ale jest mniejszy i gabarytowo przypomina suczkę, tak jak zachowaniem, a my z Zuziąm jak go oglądałysmy to nie zajrzałyśmy co ma pod brzuchem i zasugerowałyśmy sie opinią trzeciej osoby:roll: Quote
zuziaM Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 magda z. napisał(a):wczoraj wrzuciłam go znów na allegro Dzieki Magda. Kurcze, co jest, ze ludzie nie chca takiego slicznego psiaka ? ? ? Quote
zuziaM Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 I dalej cisza .......:shake: Ja nie bede ani w tym, ani nastepnym tygodniu nawet mogla pojechac do schroniska. Wyjezdzam niestety. Quote
magda z. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ja się zabieram do w-wy na cały następny tydzień, teraz się regeneruję, bo będe znowu koczowac w archiwum;) Quote
Seaside Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 naprawdę aż dziwi mnie ten brak zainteresowania :( :shake: Quote
Recommended Posts