Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bez zmian.

W czwartek nikt nie zadzwonił. Z plakatów też zero odzewu.

Bambi został odrobaczony. Zrobimy zdjecia ale za kilka dni, tak jak ustaliłam z israelem.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frotka']Bez zmian.

W czwartek nikt nie zadzwonił. Z plakatów też zero odzewu.

Bambi został odrobaczony. Zrobimy zdjecia ale za kilka dni, tak jak ustaliłam z israelem.[/quote]

Frotko nie mogl nikt zadzwonic bo ogloszenie Bambiego ukazalo sie dopiero dzisiaj .
Moze jednak bedzie jakis telefon;)

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Frotko nie mogl nikt zadzwonic bo ogloszenie Bambiego ukazalo sie dopiero dzisiaj .
Moze jednak bedzie jakis telefon;)[/quote]
Trzymam cały czas kciuki:lol:pomiziajcie go od wirtualnej cioteczki Rity:roll:

Posted

[quote name='Frotka']Był jeden telefon. Dzwoniło małe dziecko, bez wiedzy rodziców. Pytało, czy może zaadoptować Bambiego po powrocie z wakacji.

Szukamy dalej...[/quote]
Szukamy,ale wierze,ze gdzies jest ten wymarzony domek dla niego...

Posted

[quote name='Mała Rita']Ja z tej samej rodziny upierdliwców :oops: co u Bambiego...?[/quote]
musicie napisac do frotki zapytanie bo tylko ona moze na nie odpowiedziec bo do hotelu w ktorym jest Bambi zadna znana mi wolontariuszka nie jezdzi;)

Posted

[quote name='rita60']Sorry,ze ja taka upierdliwa jestem:oops:ale napiszcie jak sie czuje,czy zaakceptował nowa sytuacje itp...[/quote]

Od początku zaakceptował nowe miejsce. Juz pierwszego dnia czuł się pewnie. Dziś od rana bardzo pada. Bambi nie bardzo chce wychodzić. Być może oprócz złamania ma jakieś problemy reumatyczne, bo wyraźnie unika spacerów w deszczu i gorzej chodzi przy deszczowej pogodzie.

Posted

[quote name='Frotka']Od początku zaakceptował nowe miejsce. Juz pierwszego dnia czuł się pewnie. Dziś od rana bardzo pada. Bambi nie bardzo chce wychodzić. Być może oprócz złamania ma jakieś problemy reumatyczne, bo wyraźnie unika spacerów w deszczu i gorzej chodzi przy deszczowej pogodzie.[/quote]
Ojej:-(biedny malenki,to lepiej nie spaceruj w deszczu:shake:Frotka jaki podawac kontakt do ogłoszen :roll:

Posted

Szkoda, że tak mało mamy wieści o Bambim, a przecież nadal interesujemy się jego losem i czekamy kiedy znajdzie wreszcie swój wymarzony dom.

Posted

[quote name='Dogo07']Szkoda, że tak mało mamy wieści o Bambim, a przecież nadal interesujemy się jego losem i czekamy kiedy znajdzie wreszcie swój wymarzony dom.[/quote]
Ano szkoda cioteczko:roll:

Posted

[quote name='Daga & Maks']teraz nawet nie wiemy jak się czuje Bambi,ani czy wszystko u niego dobrze :roll:[/quote]
Ano własnie cioteczko:roll:nawet wujaszek israel nie zajrzy:shake: