Frotka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bez zmian. W czwartek nikt nie zadzwonił. Z plakatów też zero odzewu. Bambi został odrobaczony. Zrobimy zdjecia ale za kilka dni, tak jak ustaliłam z israelem. Quote
Daga&Maks Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 biedny Bambi :-( to jak będą nowe zdjęcia to trochę poogłaszam Bambiego w internecie Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Frotka']Bez zmian. W czwartek nikt nie zadzwonił. Z plakatów też zero odzewu. Bambi został odrobaczony. Zrobimy zdjecia ale za kilka dni, tak jak ustaliłam z israelem.[/quote] Frotko nie mogl nikt zadzwonic bo ogloszenie Bambiego ukazalo sie dopiero dzisiaj . Moze jednak bedzie jakis telefon;) Quote
rita60 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Frotko nie mogl nikt zadzwonic bo ogloszenie Bambiego ukazalo sie dopiero dzisiaj . Moze jednak bedzie jakis telefon;)[/quote] Trzymam cały czas kciuki:lol:pomiziajcie go od wirtualnej cioteczki Rity:roll: Quote
rita60 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Bambis nadal czeka na tego jedynego człowieka.......... Quote
Frotka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Był jeden telefon. Dzwoniło małe dziecko, bez wiedzy rodziców. Pytało, czy może zaadoptować Bambiego po powrocie z wakacji. Szukamy dalej... Quote
rita60 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Frotka']Był jeden telefon. Dzwoniło małe dziecko, bez wiedzy rodziców. Pytało, czy może zaadoptować Bambiego po powrocie z wakacji. Szukamy dalej...[/quote] Szukamy,ale wierze,ze gdzies jest ten wymarzony domek dla niego... Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Czekamy,ale chodz na wieczorny spacerek z cioteczka:lol: Quote
rita60 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Spacerujemy mały i czekamy na wiesci:roll: Quote
rita60 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Sorry,ze ja taka upierdliwa jestem:oops:ale napiszcie jak sie czuje,czy zaakceptował nowa sytuacje itp... Quote
Mała Rita Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja z tej samej rodziny upierdliwców :oops: co u Bambiego...? Quote
rita60 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Mała Rita']Ja z tej samej rodziny upierdliwców :oops: co u Bambiego...?[/quote] Nie ma to jak rodzinna sztama:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Mała Rita']Ja z tej samej rodziny upierdliwców :oops: co u Bambiego...?[/quote] musicie napisac do frotki zapytanie bo tylko ona moze na nie odpowiedziec bo do hotelu w ktorym jest Bambi zadna znana mi wolontariuszka nie jezdzi;) Quote
maarit Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Bambi cały czas trzymam za ciebie kciuki- choć tylko śledzę twój wątek... Quote
Frotka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='rita60']Sorry,ze ja taka upierdliwa jestem:oops:ale napiszcie jak sie czuje,czy zaakceptował nowa sytuacje itp...[/quote] Od początku zaakceptował nowe miejsce. Juz pierwszego dnia czuł się pewnie. Dziś od rana bardzo pada. Bambi nie bardzo chce wychodzić. Być może oprócz złamania ma jakieś problemy reumatyczne, bo wyraźnie unika spacerów w deszczu i gorzej chodzi przy deszczowej pogodzie. Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Frotka']Od początku zaakceptował nowe miejsce. Juz pierwszego dnia czuł się pewnie. Dziś od rana bardzo pada. Bambi nie bardzo chce wychodzić. Być może oprócz złamania ma jakieś problemy reumatyczne, bo wyraźnie unika spacerów w deszczu i gorzej chodzi przy deszczowej pogodzie.[/quote] Ojej:-(biedny malenki,to lepiej nie spaceruj w deszczu:shake:Frotka jaki podawac kontakt do ogłoszen :roll: Quote
Frotka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] 604 933 031 Dziękuję! Quote
Onaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Zastanawiam sie jak częsty kontakt on ma tam z człowiekiem. Quote
Frotka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Codzienny. Z obsługą hotelu i wolonatriuszami (są przynajmniej raz na dwa dni). Quote
rita60 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Co tam u ciebie malenki,jest jakis odzew na ogłoszenia:roll: Quote
Onaa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Szkoda, że tak mało mamy wieści o Bambim, a przecież nadal interesujemy się jego losem i czekamy kiedy znajdzie wreszcie swój wymarzony dom. Quote
rita60 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Dogo07']Szkoda, że tak mało mamy wieści o Bambim, a przecież nadal interesujemy się jego losem i czekamy kiedy znajdzie wreszcie swój wymarzony dom.[/quote] Ano szkoda cioteczko:roll: Quote
Daga&Maks Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 teraz nawet nie wiemy jak się czuje Bambi,ani czy wszystko u niego dobrze :roll: Quote
rita60 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Daga & Maks']teraz nawet nie wiemy jak się czuje Bambi,ani czy wszystko u niego dobrze :roll:[/quote] Ano własnie cioteczko:roll:nawet wujaszek israel nie zajrzy:shake: Quote
Recommended Posts