Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

morisowa napisał(a):
Więcej wieczorem. Późnym wieczorem.
Dobrze, że nie sprecyzowałaś, o wieczór którego dnia ci chodzi :evil_lol:

Napisze w telegraficznym skrócie, co zapamiętałam:
Pan wziął Azę po śmierci swojej poprzedniej suki, ma też psa.
Ma duży dom pod Warszawą i bardzo fajne podejście do zwierząt :razz:

Posted

późny wieczór to późny wieczór :p
(a przez kogo wróciłam późno do domu... to ta jednostka chyba wie)

Pan wypatrzył Azę w ogłoszeniach w internecie. Umawialiśmy się mailowo. Uprzedzałam, że amstaffki może nie dostać od razu, że pewnie czeka go wywiad środowiskowy.
W tym tygodniu zginęła mu suka dobermanka. Wg. lekarza zawał sera. 4-letnia suka, w ciągu 10 minut było po wszystkim...
Mieszka pod Warszawą, wyprowadził się ze względu na zwierzęta. Został mu adoptowany owczarek niemiecki. Z psów. Bo poza tym ma koty bengalskie (bez kontaktu z psami), jakieś ptaki, węże :eviltong:
Bardzo fajne podejście. Do Azy i ogólnie.
:multi:
Z Azą polubili się od pierwszej chwili; w biurze adopcji chłopak siedział na podłodze i tulił sukę ;) I z tej pozycji rozmawiał z dyrektorką :evil_lol:
Powiem tak: nowy pan Azy to przedstawiciel niepospolitego gatunku bardzo fajnych panów (w moim typie :eviltong:, jak nowy pan Piryta i Togi czy nowy pan Tufa i Oliwki :p ). Jestem zaproszona na wizytę poadopcyjną i się z Apsą chyba wybieramy :cool3:
Wieczorem po adopcji miałam już wieści - generalnie owczarek ma jeszcze jakieś swoje "ale" za to z Azą problemu nie było. Przecież to groźny amstaff jest!