Isadora7 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 o kurczątko jak ja się cieszę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ecci Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Aneta mi napisała, że nie odda nam Sary, choćby nie wiem co:evil_lol: Kurcze, ale one się zakochały:loveu::loveu::loveu: A myślałam, że są twarde i że zostanie tylko DT:evil_lol: Chociaż ja wiem, wyśmiewam się, bo Kanulec też miał być u mnie tylko na DT!!! A wczoraj minęło pół roczku jak dupkę u mnie grzeje:evil_lol: Quote
danka1234 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cudownie,:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ecci Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 mam wieści z domku Saruni, [FONT=Comic Sans MS]Sara ma cieczkę:evil_lol: Poza tym jest ok!!! Kochana ponad wszystko!!! to tyle co udało mi się uzyskać, bo Asia nie mogła rozmawiać, ale co jest najważniejsze, to to, że Saruni pięknie zostaje w domku sama, nawet przez 8 godzin:multi:[/FONT] Quote
iwa77 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Kochane psisko - oby tak dalej !:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 iwa77 napisał(a):Kochane psisko - oby tak dalej !:loveu::loveu::loveu: Iwonko pamiętasz o sklepie? Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Sara pojechała nad wodę na 2 dni, a co w końcu są wakacje, jak dla Saruni, zasłużone:evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Myślę, że warto byłoby namówić właścicielkę na sterylizację :diabloti: Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Myślę, że warto byłoby namówić właścicielkę na sterylizację :diabloti: owszem, dziewczyny myślą o zabiegu:diabloti: Quote
iwa77 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 ecci napisał(a):Sara pojechała nad wodę na 2 dni, a co w końcu są wakacje, jak dla Saruni, zasłużone:evil_lol: Teraz całe życie będzie dla Saruni jak wakacje - w końcu ma własny dom i kochających ją ludzi !:p Quote
ecci Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS]W nocy rozmawiałam z Asią, :evil_lol: Sara wywakacjowała się za wszystkie czasy, była ze swoimi paniami nad jeziorkiem gdzie się opalała i pływała, gdy jakiś facet oblał dziewczyny wodą i te zaczęły piszczec w niebogłosy, Sara tak wyrwała za kolesiem, aż dziewczyny się bały, że mu coś odgryzie!!! Po kąpieli zawsze suszyła się na ręczniku, nie chciała leżec na piasku:diabloti: cały czas Anetę podsiadała na leżaku:evil_lol: A wieczorem oglądały razem gwiazdy:loveu:taka relacja na szybko, nie miałam czasu wymyslac pięknej historii, a i jak zwykle na koniec znaczące słowa Asi, jejku jaka ona jest kochana!![/FONT] Quote
Recommended Posts