dorcia44 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 namawiam kogos kto miał jamnika z dogo,niestety piesek podczas operacji zostal uśpiony takie było raczysko :-(..tak więc namawiam ale czy z pozytywnym skutkiem ,nie wiem ,zobaczymy. Napiszcie mi prosze czy napewno są łagodne ,miłe dla ludzi ... acha ta osoba jest z Warszawy .. Quote
Isadora7 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Weronia']nic nie wiadomo... nikt nie dzwonił:( ale mam nr do tej Pani jednej.. moze zadzwonie?? jak myslicie?[/quote] Ja bym zadzwoniła z tekstem "bo akurat są chętni i nie wiem co robić, pani się deklarowała wcześniej" Quote
Weronia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='dorcia44']namawiam kogos kto miał jamnika z dogo,niestety piesek podczas operacji zostal uśpiony takie było raczysko :-(..tak więc namawiam ale czy z pozytywnym skutkiem ,nie wiem ,zobaczymy. Napiszcie mi prosze czy napewno są łagodne ,miłe dla ludzi ... acha ta osoba jest z Warszawy ..[/quote] bardzo miłe i łagodne.... Quote
enia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Weronia']bardzo miłe i łagodne....[/quote] kurczę , a ja myślałam, że ludzie będą się bili o nie....... Quote
Isadora7 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='enia']kurczę , a ja myślałam, że ludzie będą się bili o nie.......[/quote] Wiesz jest taka dziwna mentalność, wszystkie moje jmniory mają po kilku obserwatorów, wszystkie schodzą. Ale obserwujący reagują najczęsciej w 2 edycji, albo ostatniego dnia aukcji. Ja nie bardzo chce robić króciutkie aukcje bo nie wyrobie finansowo, więc jezeli psiak nie do uśpienia, to wystawiam dwutygodniowa. I to z pogrubieniem i wyżółceniema, ale bez tego spec za 20 złotych. One pójdą, jestem przekonana jamole schodzą. Quote
Anja* Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 jak jamniczki ? znalazł się dla nich nowy właściciel? Quote
Weronia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Pan dzwonił z Tarnowa. bede wiedziała ze godzinke czy chce dwa Quote
Neczka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Pan chce tylko pieska... jak nikt się nie znajdzie na 2, to najprawdopodobniej jamniś pójdzie do niego Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [FONT=Century Gothic][SIZE=3]Co u was słychać? [B]Za parę minut kończy się allegro. [/B]Czy przedłużać? Czy może mają domy (jest kilku obserwatorów). A może został jeden? Czekam na informacje. :cool1: [/SIZE][/FONT] Quote
Weronia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Isadora, dwa zostały:( Niby ludzie dzwonią, chcą.. ale się zastanawiają:/ Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [FONT=Century Gothic][SIZE=4][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=375536428[/URL] :cool1: [/SIZE][/FONT] Quote
enia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Weronia']Isadora, dwa zostały:( Niby ludzie dzwonią, chcą.. ale się zastanawiają:/[/quote] strasznie długo one czekają-biedactwa, a napisz czy poprawiły sie choć troszkę? i jak ich psychika? Quote
Weronia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Piesek być może ma domek- szczegoly potem:) a sunia może też... Jak będzie wiadomo na 100%, to napiszę wiecej Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Edycja aukcji kończy się jutro. Czy pieski mają dom czy nie? I maile od pani która pisze w sprawie jamnika z tego wątku. [QUOTE]Witam! Od dwóch dni próbuję się skontaktować telefonicznie w sprawie transportu pieska, ale niestety nikt nie odbiera. Jeśli to możliwe to proszę o kontakt. Mój nr. tel. 785719493 pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Ewa Bartnik[/QUOTE] po zapytaniu z mojej strony o co biega, bo ja z nią nie rozmawiałam... [QUOTE]Otóż pani z którą rozmiawiałam powiedziała mi, że być może będzie mozliwośc dowiezienia psa do Czestochowy, lecz nie była pewna. Miałyśmy się skontaktować za parę dni czy to wogóle się uda oraz omówić szczegóły dotyczące adopcji. Niestety wczoraj i przedwczoraj nie udało mi się dodzwonić. Chciałabym po prostu się dowiedzieć czy uda mi sie adoptować tego pieska, co utrudnia znacza odległość, czy mam próbować szukać dalej. Choć przyznam, że bardzo mi zalezy na akurat TYM jamniku, ponieważ chciałabym dać domu psu, który naprawde bardzo potrzebuje bliskosci człowieka, a on z tego co wiem z opowiadan, jest własnie takim. pozdrawiam. Ewa Bartnik [email][email protected][/email] [/QUOTE] Quote
Weronia Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 no przecież ja z tą Panią rozmawiałam już.. Chyba z tą. To dziwne, że nie mogła się dodzwonić.. Isadora napisz jej jeśli możesz, żeby zadzwoniła jesczze raz w takim razie. Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Weronia']no przecież ja z tą Panią rozmawiałam już.. Chyba z tą. To dziwne, że nie mogła się dodzwonić.. Isadora napisz jej jeśli możesz, żeby zadzwoniła jesczze raz w takim razie.[/quote] Podałam jej maila wyżej (ewentualnie telefon). W dniu dzisiejszym dostałam od niej 4 maile. Najlepiej ustosunkuje sie do tego ktoś z kim rozmawiała. Pani musi być powaznie zainteresowana, bo pisała do mnie już w poprzedniej edycji allegro. Quote
Rybka_39 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 O widze, że sa szanse:multi: Ja się nie dziwię z resztą, bo jamnisie sa przesłodkie!:loveu: Quote
DG32 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 To może by tak zadzwonić do tej Pani zainteresowanej adopcją jamnika. Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Rybka_39']O widze, że sa szanse:multi: Ja się nie dziwię z resztą, bo jamnisie sa przesłodkie!:loveu:[/quote] Też takie odnoszę wrażenie, w poprzedniej edycji było 18 obserwatorów, w obecnej 12 (mogę dać screena). Z autopsji wiem że przy tej ilości obserwatorów nie ma zmiłuj są naprawdę zainteresowani. Bo gdyby krew i sperma lała się z tekstu to można by sadzić inaczej. Jako że większość rodaków wielbi tabloidy i są one dla nich ciałami opiniotwórczymi. A tu standardzik, bez flaków na wierzchu. [quote name='DG32']To może by tak zadzwonić do tej Pani zainteresowanej adopcją jamnika.[/quote] No ja tak myślę. Jest też e-mail. Pani już poprzednio zadawała mi pytania na któe nie jestem w stanie odpowiedzieć nie widząc piesków. Quote
Weronia Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Już dzwoniłam- rozmawiałyśmy. Pani była zainteresowana Panem Jamnikiem, ale niestety piesek ma już domek koło Rzeszowa:) (transport też już załatwiony). Zaproponowałam Pani Jamnisię- tylko problemem byłby transport..:( Pani jest z Częstochowy.. Mogę załatwić jedynie tyle, że piesek dojechałby do Krakowa.. Quote
Weronia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 chyba mi się nie uda nic wykombinować z tym transportem. w sumie Pani mogłaby się przejechać pociągiem po niego np.. ale chyba nie była zainteresowana. Quote
enia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Weronia']chyba mi się nie uda nic wykombinować z tym transportem. w sumie Pani mogłaby się przejechać pociągiem po niego np.. ale chyba nie była zainteresowana.[/quote] no raczej....... a jak mała sie miewa? Quote
Recommended Posts