Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to trzymam kciuki za domek dla malucha i DT u Karilki.

Rozmawiałam dziś z kierownikiem schroniska w Tomaszowie. Powiedział, że psów nie weźmie, bo nie ma umowy z gminą. Gdy zapytałam, co się z nimi stanie, powiedział, że wolałabym tego nie wiedzieć. :crazyeye: Tego się właśnie obawiam, że w piątek psiaki zostaną uśpione i to raczej nie u weta, tylko na polu łopatą w łeb. :angryy:

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haank']Aż mnie brzuch rozbolał jak czytam co piszecie. Uśpić łopatą w łeb.. :angryy:
Domki gdzie jesteście ?? !!!![/quote]

Tak to się skończy, choć prosiłam, żeby psiaków pilnować, ale...

Posted

Mamy niestety wziąć za nic w świecie nie mogę. Mam małe mieszkanie w bloku, sznaucerka nie wykastrowanego i dobermana, który dorosłe psy w domu nie koniecznie lubi. Możliwości odizolowania nie mam.

Posted

podobnie jak Wandul, suczki wziąć nie mogę... jeśli Wanda weźmie szczeniaki, na pewno nie zostanie sama z problemem! ja czekam na dwa szczeniaki z Zamościa teraz...

Posted

[quote name='halbina']podobnie jak Wandul, suczki wziąć nie mogę... jeśli Wanda weźmie szczeniaki, na pewno nie zostanie sama z problemem! ja czekam na dwa szczeniaki z Zamościa teraz...[/quote]a ja na 1 z Zamościa , ale to nie problem !!!

Posted

[quote name='ocelot']czyli pomoc mamie w tej chwili najbardziej potrzebna.[/quote]najbardziej potrzebne jest zabranie jak najszybciej maluchów , mama nie da sie zabic pałką , maluchy będą stały i czekały.....Gorzej niz w Chinach!!!

Posted

[quote name='Karilka']No to suńke trzeba dać do schroniska, jako znalezioną w Tomaszowie.

wandul 66 czy Ty chcesz wziąć wszystkie szczeniaki? Ja mogę (ale nie muszę) wziąć tą czekoladowa suńkę ale jeśli Ty chcesz zabrać wszystkie to nie ma problemu - z przyjemnością "odstąpie":diabloti:[/quote]
wcale nie chce , z przyjemnościa Ci ja odstapię , tym bardziej , że przyjedzie mi jeszcze 1 z Zamościa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to suńke trzeba dać do schroniska, jako znalezioną w Tomaszowie.

wandul 66 czy Ty chcesz wziąć wszystkie szczeniaki? Ja mogę (ale nie muszę) wziąć tą czekoladowa suńkę ale jeśli Ty chcesz zabrać wszystkie to nie ma problemu - z przyjemnością "odstąpie":diabloti:

Posted

Karilka pewnie, ze zabiorę Ciebie i szczeniaka a nawet kilka ;) Jesli kierownik jest od 11 to tak bedziemy. Ja niestety nie będę mogła byc długo i jak zalatwię wszystko to wracam.

Posted

Chcialam wziąć suczkę z Zamościa, ale TŻ nie zgodził się. Teraz rozmawiałam z nim w sprawie mamy szczeniąt i może do nas przyjechać pod warunkiem, ze nazbieramy tu na jej sterylkę i szczepienie. Miejsce mam, ale z pieniędzmi krucho, wiec gdyby ktos zrobił dla niej bazarki czy zbierał pieniądze na zabieg, to dam jej tymczas. Nie wydaję suk bez sterylek. Mieszkam koło schroniska i wiem, co się w nim dzieje, wiec nie chcę przykładać ręki do nastepnych nieszczęść.
Moja poparzona Fokusia ma dane na piatek ogłoszenie. Gdyby przyjechała do końca tygodnia, to może komuś akurat ona spodobałaby się?

Wanda, będę mówić ludziom z ogłoszenia o szczeniorkach, które do Ciebie przyjadą.

Posted

[quote name='Karilka']No to suńke trzeba dać do schroniska, jako znalezioną w Tomaszowie.

wandul 66 czy Ty chcesz wziąć wszystkie szczeniaki? Ja mogę (ale nie muszę) wziąć tą czekoladowa suńkę ale jeśli Ty chcesz zabrać wszystkie to nie ma problemu - z przyjemnością "odstąpie":diabloti:[/quote]

Sunia nie zostanie przyjęta w schronisku w Tomaszowie.
Przywiezienie jej do miasta i zostawienie, aż schronisko przyjedzie jest bezsensu, bo może nie przyjechać, a co wtedy z sunią?

Teofilów zna, jeść dostaje.

Posted

[quote name='Jaaga']Chcialam wziąć suczkę z Zamościa, ale TŻ nie zgodził się. Teraz rozmawiałam z nim w sprawie mamy szczeniąt i może do nas przyjechać pod warunkiem, ze nazbieramy tu na jej sterylkę i szczepienie. Miejsce mam, ale z pieniędzmi krucho, wiec gdyby ktos zrobił dla niej bazarki czy zbierał pieniądze na zabieg, to dam jej tymczas. Nie wydaję suk bez sterylek. Mieszkam koło schroniska i wiem, co się w nim dzieje, wiec nie chcę przykładać ręki do nastepnych nieszczęść.
Moja poparzona Fokusia ma dane na piatek ogłoszenie. Gdyby przyjechała do końca tygodnia, to może komuś akurat ona spodobałaby się?

Wanda, będę mówić ludziom z ogłoszenia o szczeniorkach, które do Ciebie przyjadą.[/quote]

Na 100% To będziemy szukać transportu.
Na sterylkę uzbieramy i szczepienia

Posted

Mam dwie ważne wiadomości

[SIZE=3]dwa szczeniaki maja dom.

Sunia na DT chyba mogłaby zostać w Teofilowie, będę jutro na 100% wiedzieć, ale czy pomożemy? I uzbieramy na sterylke i szczepienia?
I oczywiście ogłoszenia, żeby na spokojnie szukać jej domu?
[/SIZE]

Posted

Nie wiem, rozmawiam przez telefon z koleżanką dziewczyny opiekującej się małymi.
Jutro do południa wszystkiego się dowiem.
Zresztą mam sie spotkac jutro z dziewczyna opiekującą się psiakami.

Posted

Tutaj też są potrzebne BARDZO pilnie DT:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10142373#post10142373[/url]

Postaram sie jutro mieć zdjęcia...:roll:

wandul 66 a może dasz radę wziąć jakieś dzieci z tego miejsca?
Nie wiem co robić... Jestem bezradna:placz::placz::placz:

Byłam dziś tam i pozamieniałam psom wrzynające sie w szyje łańcuchy na obróżki. Najbardziej poraniona na szyi sunia (sznaucerka, mama szczeniąt) dostała szelki.

Szkoda, ze nie mam domku z ogródkiem:placz:...