Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga tak sie ciesze ze małym lepiej ale tak naprawde bede sie cieszyc jak wszystko minie na 100% bo nigdy nic nie wiadomo z taka choroba ,najwazniejsze że jest teraz u pani Oli , a on chce zyc bo to bardzo wesoly maluszek.
Nadal trzymajmy za niego kciuki

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayla1 napisał(a):
Jożinek to silny chłopak,na pewno da radę.zdrowiej maluchu,bo czekamy na ciebie wszyscy.Daję stówkę na hotel.jest u p.Maćka.
p.s.info dla p.Oli-Jożinek zeżarł całe szelki Zbażinkowi.są do wglądu w hotelu:)
http://www.allegro.pl/item368493921_pieski_skazane_na_smierc.html

wielkie dzieki ayla . Jożinek :cool3: to inteligentne zwierzatko, które wie jak wołać Olę... głooośno....czuje się dobrze...

Posted

był jeden telefon, ale nie dam tam psa. Limanowa, jeden pies na łańcuchu...i dziecko 1, 5 roku absolutnie nie dam

Posted

Faktycznie,nie widziałam do tej pory szczeniaka,który tak głośno i przeraźliwie wyje barytonem.Dobry jest co nie?wraca do hotelu?Zbażin tęskni...

• 2 weeks later...
Posted

Nie w Hucie Pani się nie zdecydowała, Jożinek jest u Oli na tymczasie, dziś spał z nią w łóżku a najpierw ją pracowicie lizał po twarzy... Dziś ponownie weżmiemy go do "Kundla" do tv, nowe foty pieska wysłałam patii

Posted

Trzymajcie Kciuki Za Sobotę, Czy Wypali Dom, Jedziemy Z Olą Popołdniu

Posted

Maleńki ma cudowny domek pod Skawiną wielki ogród i cala rodziną do kochania. Zdjecia jutro będą.. naprawdę będzie miał cudownie.:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jożinek - Dropsik szykuje się do drugiej nocy w nowym domu. Poprzednią spędził spokojnie, smacznie śpiąc. Bardzo szybko aklimatyzuje się w nowym otoczeniu! W ogóle nie widać po nim, że już widział niejedno, wiele przeżył i z "niejednego pieca chleb jadł" :) Jest bardzo ufny i spokojny.

Posted

Uroczysko napisał(a):
Jożinek - Dropsik szykuje się do drugiej nocy w nowym domu. Poprzednią spędził spokojnie, smacznie śpiąc. Bardzo szybko aklimatyzuje się w nowym otoczeniu! W ogóle nie widać po nim, że już widział niejedno, wiele przeżył i z "niejednego pieca chleb jadł" :) Jest bardzo ufny i spokojny.

to mój pupilek był,płakałam nad jego budą jak widziałam,że leży chorutki,bez ruchu..ale ciągle ogonkiem merdał.
dlatego dziś moja radość nie zna granic,gdy słyszę że to kochane maleństwo znalazło cudowny dom!!!:multi::loveu:
mówiłam ze pod szczęśliwą gwiazdą urodzony.farciarz!!!
będzie z niego pociecha na 100%
gratuluje wszystkim !