Foksia i Dżekuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Aga tak sie ciesze ze małym lepiej ale tak naprawde bede sie cieszyc jak wszystko minie na 100% bo nigdy nic nie wiadomo z taka choroba ,najwazniejsze że jest teraz u pani Oli , a on chce zyc bo to bardzo wesoly maluszek. Nadal trzymajmy za niego kciuki Quote
ayla1 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jożinek to silny chłopak,na pewno da radę.zdrowiej maluchu,bo czekamy na ciebie wszyscy.Daję stówkę na hotel.jest u p.Maćka. p.s.info dla p.Oli-Jożinek zeżarł całe szelki Zbażinkowi.są do wglądu w hotelu:) http://www.allegro.pl/item368493921_pieski_skazane_na_smierc.html Quote
AgaG Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 ayla1 napisał(a):Jożinek to silny chłopak,na pewno da radę.zdrowiej maluchu,bo czekamy na ciebie wszyscy.Daję stówkę na hotel.jest u p.Maćka. p.s.info dla p.Oli-Jożinek zeżarł całe szelki Zbażinkowi.są do wglądu w hotelu:) http://www.allegro.pl/item368493921_pieski_skazane_na_smierc.html wielkie dzieki ayla . Jożinek :cool3: to inteligentne zwierzatko, które wie jak wołać Olę... głooośno....czuje się dobrze... Quote
AgaG Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 był jeden telefon, ale nie dam tam psa. Limanowa, jeden pies na łańcuchu...i dziecko 1, 5 roku absolutnie nie dam Quote
ayla1 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Faktycznie,nie widziałam do tej pory szczeniaka,który tak głośno i przeraźliwie wyje barytonem.Dobry jest co nie?wraca do hotelu?Zbażin tęskni... Quote
AgaG Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Nie w Hucie Pani się nie zdecydowała, Jożinek jest u Oli na tymczasie, dziś spał z nią w łóżku a najpierw ją pracowicie lizał po twarzy... Dziś ponownie weżmiemy go do "Kundla" do tv, nowe foty pieska wysłałam patii Quote
AgaG Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Trzymajcie Kciuki Za Sobotę, Czy Wypali Dom, Jedziemy Z Olą Popołdniu Quote
ayla1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 on to jest gagatek. potrafi się w życiu ustawić jożin jeden.;) czekam na wieści o jednym i drugim. pozdrawiam Quote
AgaG Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Maleńki ma cudowny domek pod Skawiną wielki ogród i cala rodziną do kochania. Zdjecia jutro będą.. naprawdę będzie miał cudownie.:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Uroczysko Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jożinek - Dropsik szykuje się do drugiej nocy w nowym domu. Poprzednią spędził spokojnie, smacznie śpiąc. Bardzo szybko aklimatyzuje się w nowym otoczeniu! W ogóle nie widać po nim, że już widział niejedno, wiele przeżył i z "niejednego pieca chleb jadł" :) Jest bardzo ufny i spokojny. Quote
ayla1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Uroczysko napisał(a):Jożinek - Dropsik szykuje się do drugiej nocy w nowym domu. Poprzednią spędził spokojnie, smacznie śpiąc. Bardzo szybko aklimatyzuje się w nowym otoczeniu! W ogóle nie widać po nim, że już widział niejedno, wiele przeżył i z "niejednego pieca chleb jadł" :) Jest bardzo ufny i spokojny. to mój pupilek był,płakałam nad jego budą jak widziałam,że leży chorutki,bez ruchu..ale ciągle ogonkiem merdał. dlatego dziś moja radość nie zna granic,gdy słyszę że to kochane maleństwo znalazło cudowny dom!!!:multi::loveu: mówiłam ze pod szczęśliwą gwiazdą urodzony.farciarz!!! będzie z niego pociecha na 100% gratuluje wszystkim ! Quote
Recommended Posts