jamnicze Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Bardzo dziękuję za fotki, z przyjemnością je obejrzałam zwłaszcza ptaszki. Jeszcze parę takich sesji i zacznę je rozróżniać :evil_lol: A grubodzioba pamiętam z obrączkowania, śliczne ptaszysko :lol: Quote
M&S Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Doberek:) Uprzejmie donoszę, że w Grazu nie było AA z Polski. Quote
bety Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='jamnicze']Bardzo dziękuję za fotki, z przyjemnością je obejrzałam zwłaszcza ptaszki. Jeszcze parę takich sesji i zacznę je rozróżniać :evil_lol: A grubodzioba pamiętam z obrączkowania, śliczne ptaszysko :lol:[/QUOTE] Ależ proszę bardzo, ja się właśnie przez robienie fotek nauczyłam rozróżniać ptaki. :) [quote name='M&S']Doberek:) Uprzejmie donoszę, że w Grazu nie było AA z Polski.[/QUOTE] Bardzo uprzejmie dziękuję za donosik ;) Miłego dzionka. Pzdr Quote
phase Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='bety'] Kruk jest znacznie większy, ma potężniejszy dziób, jest czarny bez fioletowego połysku (gawron ma połysk), ogon klinowato zakończony (u gawrona jest prosty). Poza tym kruk jest dość rzadkim ptakiem i trudno go spotkać (na pewno nie w mieście). :) [/QUOTE] Dzięki wielkie. :):) Quote
Izabela124. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Jak zwykle podziwiam fotki :loveu:A najbardziej wpadły mi w oko kaktusy :loveu: Quote
iwona_lena Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Witam :lol: Jak zwykle Twoje zdjęcia robią furrorę. Zimę masz piękną na zdjęciach szkoda że w tym roku była tak krótko, nie zdążyłam się nią na cieszyć jak już się skończyła. Pozdrawiamy gorąco ;) Quote
bety Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='phase']Dzięki wielkie. :):)[/QUOTE] Nie ma za co :) [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] Witanko :) [quote name='Izabela124.']Jak zwykle podziwiam fotki :loveu:A najbardziej wpadły mi w oko kaktusy :loveu:[/QUOTE] Kaktusy to moje ulubione kwiatki "parapetowe". :) [quote name='M&S']Cześć wieczorkiem :)[/QUOTE] Hejka. :) [quote name='unikatowydiament']miłej niedzieli:)[/QUOTE] A była miła - zrobiłam mini-ptysie w polewie czekoladowej. :sabber: [quote name='iwona_lena']Witam :lol: Jak zwykle Twoje zdjęcia robią furrorę. Zimę masz piękną na zdjęciach szkoda że w tym roku była tak krótko, nie zdążyłam się nią na cieszyć jak już się skończyła. Pozdrawiamy gorąco ;)[/QUOTE] O rany jak dawno Cię nie było - witaj i co tam u Ciebie słychać. Powiadasz że zima się skończyła - u nas jeszcze nie, od dwóch dni pada intensywnie, także za oknem mam biało i mroźno. Ciepłe pozdrowionka z mroźnej stolicy dla wszystkich. Pzdr Quote
phase Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='bety'] Ciepłe pozdrowionka z mroźnej stolicy dla wszystkich. [/QUOTE] Odwzajemnione z zasypanego Olsztyna. :) Quote
iwona_lena Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='bety'] O rany jak dawno Cię nie było - witaj i co tam u Ciebie słychać. Powiadasz że zima się skończyła - u nas jeszcze nie, od dwóch dni pada intensywnie, także za oknem mam biało i mroźno. Ciepłe pozdrowionka z mroźnej stolicy dla wszystkich. Pzdr[/QUOTE] Ja od 1 stycznia prowadzę remont generalny w domu i mam już serdecznie go dosyć. Zapowiedziałam że jak będzie kolejny remont to ja wyjeżdżam (jeszcze mnie czeka kuchnia i łazienka) i wracam na gotowe! Wiecznie wszędzie kurz! Ale jakoś brnę ku końcowi zostało jeszcze pomalować na gotowo, założyć panele na podłogę i sprzątanie generale może do żniw się wyrobię :-\ OBY :-) Dziękuje za gorące pozdrowienia, przydadzą się bo u nas też spadł śnieg :-) Quote
Izabela124. Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='iwona_lena']Witam :lol: Jak zwykle Twoje zdjęcia robią furrorę. Zimę masz piękną na zdjęciach szkoda że w tym roku była tak krótko, nie zdążyłam się nią na cieszyć jak już się skończyła. Pozdrawiamy gorąco ;)[/QUOTE]Eeee z tegp cop wiem to w prawie w całej PL śnieg :D [quote name='bety'] Kaktusy to moje ulubione kwiatki "parapetowe". :) Pzdr[/QUOTE]Tak jak i moje :) Quote
M&S Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl7.glitter-graphics.net/pub/945/945077n6gv373mvj.gif[/img][/url] Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='phase']Hej, hej a Wy gdzie? :razz:[/QUOTE] Zamarzły :evil_lol: Quote
bety Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [quote name='phase']Odwzajemnione z zasypanego Olsztyna. :)[/QUOTE] Zima tego roku chyba sobie nie pójdzie :diabloti: [quote name='M&S']Doberek :) miłego poniedziałku[/QUOTE] Hajka i wzajemnie. [quote name='iwona_lena']Ja od 1 stycznia prowadzę remont generalny w domu i mam już serdecznie go dosyć. Zapowiedziałam że jak będzie kolejny remont to ja wyjeżdżam (jeszcze mnie czeka kuchnia i łazienka) i wracam na gotowe! Wiecznie wszędzie kurz! Ale jakoś brnę ku końcowi zostało jeszcze pomalować na gotowo, założyć panele na podłogę i sprzątanie generale może do żniw się wyrobię :-\ OBY :-) Dziękuje za gorące pozdrowienia, przydadzą się bo u nas też spadł śnieg :-)[/QUOTE] Znam ten ból i współczuję, remont to straszna rzecz, ale potrzebna. Potem fajnie jest mieszkać w takim odnowionym mieszkanku. :) [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE] Wzajemnie. [quote name='Izabela124.']Eeee z tegp cop wiem to w prawie w całej PL śnieg :D Tak jak i moje :)[/QUOTE] Dokładnie, cała Polska pod śniegiem. [quote name='phase']Hej, hej a Wy gdzie? :razz:[/QUOTE] Tu i tam. ;) [quote name='M&S']Zamarzły :evil_lol:[/QUOTE] Racja - zamarzły wczoraj w drodze na wystawę. :evil_lol: Na dogo ostatnio pojawiam się tylko w przelocie, brak czasu niestety. :shake: Mam coś dla Was na deser, moja paskuda w zimowej scenerii :) [IMG]http://imageshack.us/a/img90/8908/inari2013a.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img842/5543/inari2013b.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img23/9427/inari2013c.jpg[/IMG] Na tym długim zdjęciu na górze, na gałęzi siedzi kawka i nadzoruje prace mojego bobra. :evil_lol: Miłego dnia. Pzdr Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Aaaaaaa, byłaś w Nowym Dworze? Ładna Paskuda :lol: Quote
bety Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [quote name='M&S']Aaaaaaa, byłaś w Nowym Dworze? Ładna Paskuda :lol:[/QUOTE] Ano byłaś. :) Pzdr Quote
Recommended Posts