Fiona.22 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Nie wiem... dziewczyny maja być w schronisku więc mają zwrócić uwagę. Quote
DuDziaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Nie wiem czy to dobra czy zła wiadomość. Ale Antosia nie ma w schronie :-( Quote
Fiona.22 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Widzieliśmy wczoraj Antosia...dalej szukamy dla niego DT. Quote
Fiona.22 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Kuleje na łape...wyglada to jednak na uraz poduszki bo po trawie chodzi w miarę dobrze. Postaramy się z Gemem zabrać go do weterynarza i zobaczymy co jest przyczyna a tymczasem ciągle szukamy domku !!! Quote
Fiona.22 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Antoś przypomina się na pierwszej stronie !!! Quote
Fiona.22 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Bidulek próbuje się przyczepić do ludzi, którzy wychodzą na spacer ze swoimi psami... dochodzi do klatki i co ? Drzwi prtzed samym nosem zamykają się. Antos tak bardzo chcialby mieć swój nowy dom Quote
Fiona.22 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Nikt nie chce Antosia...a to taki fajny i sympatyczny pies. Wczoraj jak wracałam ze sklepu Antos bawił się z dziećmi na placu zabaw. Szkoda, ze nikt nie chce zabrać go do domu. Antos robi za super zabawkę...pobawić sie a potem niech sobie idzie :-( Quote
Julka_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 czy nie ma mozliwosci umieszczenia go w platnym hoteliku??tak jak Dabi z tego watku? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100998[/url] Quote
ewelinka_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Julka_']czy nie ma mozliwosci umieszczenia go w platnym hoteliku??tak jak Dabi z tego watku? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100998[/URL][/quote] umieścić zawsze można..tylko pozostaje najważniejsza kwestia..opłacenia hotelu :shake: Quote
Julka_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja to wiem, ale jakos innym sie udaje..10, 20, 30 zl i jakos sie zbiera...sama daje na Dabi wlasnie chyba 20zl m-cznie.. jesli ktos by tam dla niego znalazl taki dom jestem w stanie pomoc... Quote
Fiona.22 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Jest mozliwośc umieszczenie psa w hoteliku ale to jest 450 zł miesiecznie. Nie wiem czy damy rade. Ja sama niestety nie jestem w stanie pokryć kosztów :shake: Oczywiście mogę trochę dorzucić ale to wszystko mało...:-( Quote
DuDziaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ale dziewczyny Fiona.22 ma dlug w lecznicy,psow mamy tyle ze szkoda gadac :-( Fiona co rusz nowe koty... Zreszta i psy też :cool3: Poprostu wziasc psa na hotel i wziasc za niego odpowiedzialnosc ze bedzie sie placilo to duze zobpwiazanie :( A widzicie ze niespecjalnie duzo osob zaglada na ten wątek :( Quote
Gem Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='emilia2280']alez nie, u Wiosny jest 300zl na m-c[/quote] Gdzie jest ten hotelik? Dudziaczek ma co prawda sporo racji - mamy na hotelikach dwa psy (Muszka i Szarik) i gdyby nie wsparcie, to już byłoby trudno. Jeśli któreś z nich znalazłoby domek, to wtedy byłaby szansa dla Antosia. I oby tak się stało, bo lato się kończy, a ten biedak nadal jest na ulicy. Quote
Fiona.22 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Jeśli byłaby jakaś szansa, żeby uzbierać na hotelik to jak najbardziej chciałaby aby Antoś był bezpieczny. Emilio, gdzie jest ten hotelik o którym piszesz ?? Masz jakieś namiary?? moze jakies bazarki i udałoby się jakoś... Quote
DuDziaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Fiona, Gem Wątek o hoteliku u wiosny. ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378[/url] Quote
emilia2280 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='DuDziaczek']Fiona, Gem Wątek o hoteliku u wiosny. ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378[/url][/QUOTE] Zgadza sié. Hotelik u Wiosny jest k/Kluczborka w Opolskim. Mam tam swojego Bennego z Krzyczek i polecam. Nie widze potrzeby placenia 450zl za miesiác za psa, skoro w dogomaniackim hotelu mozna duzo taniej a reszté pieniédzy przeznaczyc na innego biedaka. Quote
Fiona.22 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 300 zł za kojec i 250 za budę... Ja mogę dorzucić trochę ale od października wracam do szkoły nie bede mogła pracować i bedzie krucho z kasą... Kurcze jak to zrobić... Trzeci pies an hoteliku...może być ciężko z utrzymaniem go, ale z drugiej strony czekac az stanie mu się krzywda ?? Quote
emilia2280 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 zacznijmy od budy i zobaczymy ile deklaracji uzbieramy. ja juz mam kilka psów w hotelach, wiéc niewielé zadeklarujé, ale dam 30zl miesiécznie. Quote
Recommended Posts