Asia_Klero Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja pomyslu nie mam za bardzo.....sliczny banerek:lol: Quote
Talcott Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Może tylko dodać do tytułu że atakują go inne psy - ze sobie nie radzi???:-( Quote
Ola164 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 "PUSZEK - Jeśli mu nie pomożesz czeka go pewna śmierć! Atakowany przez psy" Quote
Talcott Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Aha aha - i potem to zdanie które jest w tytule!!! Co??? Quote
Mysia_ Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Talcott napisał(a):Aha aha - i potem to zdanie które jest w tytule!!! Co??? tytuł ma ograniczoną ilość znaków :oops: Quote
Asia_Klero Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 No nie wiem Myszko wymysl cos....:lol: Quote
Mysia_ Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Talcott napisał(a):No to w poście na początku. w sensie, że w tekście w pierwszym poście? Quote
Mysia_ Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Talcott napisał(a):Nio!!!!:lol::lol::lol: qrde, przydał by się ktoś kto ułożyl by jakiś ładny, wzruszający tekst :roll: Quote
Ola164 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Może jakiś wiersz na początek? Jeśli głupie powiedzcie... Pamiętam Jego roześmianą buzię, Pamiętam jak przytulał mnie, Pamiętam jak brał na ręce mimo iż nie miał siły... Cały był mój, Mój Pan, Właściciel i Przyjaciel. Całymi dniami bawiliśmy się razem, Kiedy byłem mały rzucał mi piłeczkę, Kiedy rosły ząbki bawił się ze mną sznurem, Razem starzeliśmy się, Spędzaliśmy wieczory w ciepłym fotelu... Pewnego dni trafiłem w to dziwne miejsce, Zimne, brudne, szare... Jago głos jak echo słyszę do dziś, Ale Jego nigdzie nie ma... Z nadzieją czekam... Może przyjdzie? Przytuli? I zabierze... Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ola164 napisał(a):Może jakiś wiersz na początek? Jeśli głupie powiedzcie... Pamiętam Jego roześmianą buzię, Pamiętam jak przytulał mnie, Pamiętam jak brał na ręce mimo iż nie miał siły... Cały był mój, Mój Pan, Właściciel i Przyjaciel. Całymi dniami bawiliśmy się razem, Kiedy byłem mały rzucał mi piłeczkę, Kiedy rosły ząbki bawił się ze mną sznurem, Razem starzeliśmy się, Spędzaliśmy wieczory w ciepłym fotelu... Pewnego dni trafiłem w to dziwne miejsce, Zimne, brudne, szare... Jago głos jak echo słyszę do dziś, Ale Jego nigdzie nie ma... Z nadzieją czekam... Może przyjdzie? Przytuli? I zabierze... Dajcie to do posta świetne:-(:-(:-( Quote
Asia_Klero Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Przesliczne..:placz: sama to stworzyłas?:roll: Quote
Asia_Klero Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 To gratuluje..:razz:Tekst jest naprawde dobry:roll:niech pomoze puszkowi znalezc dom! Quote
mru Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 okruszku, na górę :) fajne! bo on jest taki czarno-biały a napis kolorowy :D Quote
Asia_Klero Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ŚLICZNY NASZ NAJPIEKNIEJSZY!!!!!!!!!!!!!w gore... Quote
Recommended Posts