Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie....nie maja pojecia na temat ras....dlatego teraz w schronisku mamy Bernardyna,Kaukazke,Rottweilera,Amstaffa,Pekińczyka,Bokserke,alla Jamnika i mnostwo starszych onkow.......nikt ich nie szuka...totalna katastrofa:(

Posted

Nie wiem co mam robic z tymi psami...wiekszosc z nich musi byc same w boksie....pekinczyk totalnie sobie nie radzi w schronisku,jamniczka z reszta rowniez....bokserka jest dokarmiana bo wyglada strasznie....boksy zajete...nie ma gdzie dawac psow...psy sie gryza...Puszku szukaj domu!:(

Posted

Nawet przy najlepszych checiach nie moge im pomoc...:(One musza miec dom!!!!i to na juz....Puszek tak samo....tylko ze rasowce najprawdopodobniej dostana swoja szanse...a Puszek?!kto go zauwazy?:(

Posted

Ja mam już 4 psy w tym jednego mixika plus jeszcze jeden - mojego męża
Już nic nie mogę - ostatni Jamol umierał jak go wzięłam - w schronie jamniczy stareńki szkielecik - teraz już troszkę lepiej - ale leczenie - one wszystki poza jednym są starenkie i przygarnięte - weci mają żniwo