Asia_Klero Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Puszku pokazuj sie!moze cie ktos zauwazy........ Quote
Asia_Klero Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 w gore kochany....musi cie ktos zauwazyc....:( Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No Puszuniu na spacer człap człap pójdziemy Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A teraz to sobie posiedzimy razem bo na dworze łeeee jak wieje Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Niestety ludzie często wybierają psy- bo taki ładny - a potem jest psi dramat :-(:-(:-( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wybierają rasy nie mając o nich pojęcia. A starsze pieski mają zupełnie trudno bo ich nie chą - Biedny Puszunio:-(:-(:-( Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wlasnie....nie maja pojecia na temat ras....dlatego teraz w schronisku mamy Bernardyna,Kaukazke,Rottweilera,Amstaffa,Pekińczyka,Bokserke,alla Jamnika i mnostwo starszych onkow.......nikt ich nie szuka...totalna katastrofa:( Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nie wiem co mam robic z tymi psami...wiekszosc z nich musi byc same w boksie....pekinczyk totalnie sobie nie radzi w schronisku,jamniczka z reszta rowniez....bokserka jest dokarmiana bo wyglada strasznie....boksy zajete...nie ma gdzie dawac psow...psy sie gryza...Puszku szukaj domu!:( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Matko jedyna Jamole zupenie sobie nie radzą - pekińczyk - jeju!!!:placz::placz::placz: Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nawet przy najlepszych checiach nie moge im pomoc...:(One musza miec dom!!!!i to na juz....Puszek tak samo....tylko ze rasowce najprawdopodobniej dostana swoja szanse...a Puszek?!kto go zauwazy?:( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ja mam już 4 psy w tym jednego mixika plus jeszcze jeden - mojego męża Już nic nie mogę - ostatni Jamol umierał jak go wzięłam - w schronie jamniczy stareńki szkielecik - teraz już troszkę lepiej - ale leczenie - one wszystki poza jednym są starenkie i przygarnięte - weci mają żniwo Quote
Asia_Klero Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dzisiaj do domku poszedl Amstaffek Tajson....kiedy przyjdzie pora na Ciebie?! Quote
Recommended Posts