Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ile jej wpisać lat w ogłoszeniach? Wygląda podobnie jak mój, ale to nie pomoże w okreslaniu wieku, bo ja też nie wiem dokładnie, ile moja bestyja ma lat - wetka ostatnio powiedziała, że teraz wyglada lepiej niż na początku;)

Aga, a ta owczarka zabrana?

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

magda z. napisał(a):
To ile jej wpisać lat w ogłoszeniach? Wygląda podobnie jak mój, ale to nie pomoże w okreslaniu wieku, bo ja też nie wiem dokładnie, ile moja bestyja ma lat - wetka ostatnio powiedziała, że teraz wyglada lepiej niż na początku;)

Aga, a ta owczarka zabrana?

Magda za chwilkę wstawię jej nowe fotki do wyboru....kurcze ona każdego dnia wydaje się młodsza....ale ludziska mówili, że minimalnie 12, napisz 10 ...kurcze ciotka z tego wszystkiego zapomniałam zadzwonić do schroo i zapytać czy zabrał sunię....on do mnie dzwonił chyba w piątek ale ja byłam nieprzytomna, nie odbierałam a potem mi z głowy wypadło....jutro się dowiem

Posted

[quote name='lolka']SONIA W DZISIEJSZYM USMIECHNIETYM WYDANIU :) ......złapałam odrobinę słonka ..........Magda wybierz fotki jakie chcesz :)

Sonia jest naprawdę piękna:loveu::loveu::loveu: z pyszczka przypomina mi naszą Cyrylkę....:lol:

Posted

kasia310 napisał(a):
Sonia jest naprawdę piękna:loveu::loveu::loveu: z pyszczka przypomina mi naszą Cyrylkę....:lol:

dzisiaj wyskoczyłam z nią na łąki, ale była szczęśliwa :)....... jedyne co ją interesowało to grzebanie w mysich norkach.....obawiam się, że jakby trafiła do domu z pięknym ogrodem to szybciutko by przeorała hekrary :)

jak szłyśmy sobie ulicą to do Luśki podbiegło jakieś psidło....Sonia zaczęła Lusencję bronić i pogoniła intruza....myślę że z dużymi psami mogłaby przy zaczepce pobić się że hoho ;)

Posted

Słodki jest! Nawet próbuje się bawić, jak Aston go liże to mały podgryza, udało mu się nawet fafla złapać ;)
Komiczny jest , jutro spróbuje jakiś filmik nagrać.

Posted

astridq napisał(a):
Słodki jest! Nawet próbuje się bawić, jak Aston go liże to mały podgryza, udało mu się nawet fafla złapać ;)
Komiczny jest , jutro spróbuje jakiś filmik nagrać.

nie, no bobo górą :)
zrób mu proszę fotkę z Twoim Astonem.....muszą bosko wyglądać razem :)
......taki mały, słodki groszek, jesuu jakby wpadł w moje ręce to chyba bym go zjadła z czułości

Posted

http://images8.fotosik.pl/1150/cf19f0d8d5256d9e.jpg

tutaj to prawie identyczne foto jakie miała Cyrylka, zaraz coś powybieram i poogłaszam. Nie wygląda na 12, dam 10 tak jak napisałaś. Mamy dużo info, więc nie powinno być problemu. na fb też ją oznaczę;)

A maluch boski - nie wiem, czy Beata Wam opowiadała, ale w ostatnią noc on spał ze Sławkiem i kotami. Sławek w nocy się przebudził - kot Fryderyk młodego ciągnął juz za kark z posłania, a cała reszta kibicowała.... Niezłe oni mają tam potworki:) Aston jest większym gentlemanem.

Posted

Aga mam prośbę, czy możecie jej zrobić zdjęcia w taki sposób? To opracowane przy owczarkowatych

albo takie, aby siedziała przy nodze nawet

Kiedyś takie robiłyśmy onkowi w schronie, a teraz Cyrylce w końcu przyniosły dużo więcej odwiedzających i ostatecznie dom. Ja ją jako mix owczarka ogłoszę:) Na owczarki ją dam, jak foto mi takie zrobicie, bo tam nie mozna wymieniać.

takie przykładowe
http://www.zinfo.pl/ogloszenia/wpis/9207

na kilku portalach już jest

Posted

nie mogę....rozpłynęłam się na widok tej fotki......boziuniu :) ....a co on tam podgryzał Astona????...a Aston jakie oczy ma rozanielone...toż to tatko zastępczy :)

Kasiuchna jak będziesz miała w tygodniu po godz.15 chwilkę wolnego czasu to weź Toske i skoczymy na łąkę aby zrobić Soni fotencje jak generał Magda przykazała :)...nie bój się Sonia nic Twojej glizdusi nie zrobi :)

Posted

Astridq to żaden off...przecież to nasz lokalnym bobas :) ...mam wrażenie że to dosłownie Kuba rozpruwacz nam rośnie...takie to male goowienko a fika jak lwisko ...... Twój Aston to chyba jest w szoku co to za pchła go atakuje ...ale masz teraz wesoło :)