Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaczynam od Maniusia:loveu:
Pies jest z Leśnej, reaguje pozytywnie na smycz, wie, ze to spacer, jednak on nie poszedł, bo czasu zabrakło. Kochany psiak, ukradł Kasi część serca. On ma taką niesamowitą minę i jescze cały czas daje łapę.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

spacerowy Torro - dzięki dobrej duszy dzisiaj sobie pochodził. Jest naprawde delikatny, nawet w zabawie na hasło stop reaguje od razu, pięknie bierze z jedzenie z ręki, muszę podrasować mu allegro, bo kiedys go wystawiłam, a teraz dodam jakies latające foty i dopiszę o jego kulturze wiecej

ostrość może nie powala, ale mój pies nigdy mi nie da sposobności, abym się nauczyła...

Posted

Te nasze psiaki są takie cudne, a tak brakuje im szczęścia....no nie wiem o co chodzi...:shake: Torro wspaniały, mądry, posłuszny, Cyrylka też miód, nowy Maniek, no i w ogóle wszystkie inne kochane, miluchne....brak mi słów, serce mi się rozpada na kawałki zawsze gdy jestem w schronisku, bezsilność mnie dobija:-(

Dziękujemy pani Gosi za pomoc i spacerkowe z psiakami:)

Posted

[quote name='magda z.']1,5 roku, z interwencji, prawie benia, czip 064807, pójdę na beńki z nią

Magda, czy to sunja albo samiec?

Masz od Atos i Misiek Chip albo LP?

Posted

Shawnee napisał(a):
Magda, czy to sunja albo samiec?

Masz od Atos i Misiek Chip albo LP?

to suczka, a Atosa i Miśka czipy sa na 1 i 2 stronie, teraz nie podawałam, bo mam je już na początku wątku.

Posted

dzisiaj do schroniska przyjedzie czarny ast, oddany przez właścicieli, jest w podobnym wieku jak ta biała.

Na początku tygodnia pędzę na Pomorze na rozmowę, dlatego nie mam możliwości teraz założenia nowych bazarków, bo musze się przygotować. Dzisiaj przeleję to co mam, a jak dojdzie ta zaległa wpłata to puszczę jeszcze raz.

Posted

[quote name='lolka']Daszeńka, Andzia, Maryśka, Saszinka, Alpina, Moli, Józia, Malinka, Polanka, Nela
Ciotka, ale wybór:) będzie Daszeńka, już dodaję do allegro i zaraz linka podam.

http://allegro.pl/cyrylka-piekny-owczarek-niemiecki-dlugowlosy-i1418072377.html

http://allegro.pl/ramzes-owczarek-niemiecki-tragiczna-przeszlosc-i1418072460.html

http://allegro.pl/psy-schronisko-adopcja-owczarek-husky-kot-terrier-i1418072547.html

Posted

[quote name='E-S']Dziewczyny, u kogo, gdzie jest ta sunieczka, Mała ?
http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!?p=16086205&viewfull=1#post16086205
u Beaty w Bogatyni, Beaty nie ma na dogo, mała wczoraj miała sterylkę, zgłosiło się już kilka osób, ale jescze nie ma konkretów, ze wezmą ją do domu

Posted

magda z. napisał(a):
u Beaty w Bogatyni, Beaty nie ma na dogo, mała wczoraj miała sterylkę, zgłosiło się już kilka osób, ale jescze nie ma konkretów, ze wezmą ją do domu

Dzięki wielkie :)

Posted

Wczoraj lub dzisiaj pani miała jechac zobaczyć Cyrylkę...był też dzisiaj telefon o Maniusia, też chcą przyjechać go zobaczyć:) Może się uda....
Madzia, pamiętasz o moim zdjęciu ze Świnką?;)

Posted

Czikulinda ma szanse na nowy dom......ktoś już umówił się z kierownikiem na wizytę i ewentualną adopcję :)

z kolei z czarnym astkiem jest problem .....młody jest mega agresywny:shake:, ma 2 tygodnie na zmianę

Posted

[quote name='magda z.']803140, 9 lat, od 2008, bez ogona, średnia, spokojna, siedzi na boksach zbiorowych

potrzebne mi imię, bo ją dam do allegro

dziś w zgorzelcu na ulicy lubańskiej biegał dokładnie taki sam pies tylko samiec i z ogonem ale identyczny, pisze tu bo może komuś zginoł.. niestety nie udało mi się go nakarmić bo byłam z moim i leciałam go zostawić do domu ale juz go nie było :-/ niestety wyglądał na bezdomnego... ;-/

Posted

czarny astek chyba zrozumiał co mu grozi jeśli nie zmieni nastawienia do świata i złagodniał jak baranek...a tak na poważnie to prawdopodobnie ta agresja była związana ze stresem i strachem.....teraz już ładnie z P.Kazikiem na spacerki chodzi i całe szczęście jest adopcyjny :)