magda z. Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='lolka']do schroniska dzwonili ludzi którzy chcą oddać po zmarłym właścicielu rodowodowego psa syberian haski .............jak się szuka macierzystych hodowców, jest jakaś baza danych?[/quote] na rasach jest watek o tych psach w potzrebie, zaraz ci przekleję link, oni na pewno wiedzą;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f39/szpice-w-potrzebie-1895/index182.html[/URL] Quote
ANANA AMAROK Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [B]lolka[/B], aby znaleźć hodowce trzeba sprawdzić tatuaż jaki posiada pies a następnie kierując się literą w tatuażu zadzwonić do związku dla którego jest przypisana (wykaz na stronie zkwp), tam po tatuażu powinni dojść do tego z jakiej hodowli jest pies. Pozdrawiam Quote
lolka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='ANANA AMAROK'][B]lolka[/B], aby znaleźć hodowce trzeba sprawdzić tatuaż jaki posiada pies a następnie kierując się literą w tatuażu zadzwonić do związku dla którego jest przypisana (wykaz na stronie zkwp), tam po tatuażu powinni dojść do tego z jakiej hodowli jest pies. Pozdrawiam[/quote] wielgachne dzięki .........jak tylko kierownik schroniska dostanie maila od tych ludzi ze zdjęciami i dokładnymi informacjami o psie to przesyła mi a ja spróbuje coś z tym futrzanym fantem zrobić, może ci ludzie ułatwia nam życie i sami pokażą papiery psa a wtedy stanie się cud:roll: i hodowca przyjmie psiaka albo pomoże nam szukać kolejnych opiekunów Quote
ANANA AMAROK Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nie ma za co ;) Jak co to służę pomocą, bo zajmowałam się już adopcjami haszczaków. powodzenia! Quote
OLUTKA55 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/296/e781e589d2c5b671.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/296/e8d4b7976bbc77f1.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/296/fd09e358ceae0235.jpg[/IMG][/URL] Lalunia pozdrawia wszystkie cioteczki Quote
lolka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [SIZE=4]CUDOWNIE:multi:........... OLUTKO55 jesteś kochana[/SIZE] :loveu::loveu::loveu: jaka ona grubiutka się zrobiła:-o ........nie ma z nią żadnych problemów?, wszystko ok? Quote
magda z. Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ale ładna boksia:loveu:ja jej wcześniej nie widziałam i jakiego ma kolegę:razz: Quote
Lidan Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nie dość, że śliczna to jeszcze zadowolona :multi: Quote
OLUTKA55 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Lalunia jest przekochana troche sie zaokragliła nie jest juz całkowitym szkielecikiem.Ma liczne blizny po ugryzieniach a moze i pobiciach to sie goi ale niektore sa głebokie,Z prawej strony pyszczka brak kilku zabkow wygląda na wybite nie zagladam za mocno zeby jej nie stresowac bedzie na to czas.Jest na diecie ryzowo skrzydełkowej i jeszcze przez dłuzszy czas pozostanie.Sygnalizuje potrzeby,domaga sie pieszczot,posłuszna,grzeczna,cudowna jak mozna nie kochac takiego cudu:loveu:okazuje radosc ale jest w niej jakis gleboki smutek moze teskni ,a co przeżyła?:placz:.Teraz musi byc tylko lepiej:multi: Quote
lolka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='OLUTKA55']Lalunia jest przekochana troche sie zaokragliła nie jest juz całkowitym szkielecikiem.Ma liczne blizny po ugryzieniach a moze i pobiciach to sie goi ale niektore sa głebokie,Z prawej strony pyszczka brak kilku zabkow wygląda na wybite nie zagladam za mocno zeby jej nie stresowac bedzie na to czas.Jest na diecie ryzowo skrzydełkowej i jeszcze przez dłuzszy czas pozostanie.Sygnalizuje potrzeby,domaga sie pieszczot,posłuszna,grzeczna,cudowna jak mozna nie kochac takiego cudu:loveu:okazuje radosc ale jest w niej jakis gleboki smutek moze teskni ,a co przeżyła?:placz:.Teraz musi byc tylko lepiej:multi:[/quote] biedne słoneczko:-(, ona chyba jeszcze nie wierzy że to koniec koszmaru....teraz to już cudowne i beztroskie życie ja czeka, wycałuj glizdusie w śliczne oczka a co się dzieje z Dredulą?!, ona doskonale wie co to łózko, śpi pod kołdrą(ja jej tego nie uczyłam:shake:), tak strasznie jest cichutka, panicznie boi się że znowu zrobi cos źle i trafi ponownie do zimnego mokrego boksu mi to juz brakuje słów żeby wykrzyczeć jak podli są ludzie i łez aby wyrazic żal i rozpacz Quote
magda z. Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ale im się obu udało:multi::multi: Quote
lolka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='magda z.']ale im się obu udało:multi::multi:[/quote] no maja szczęście glizdusie:loveu: niestety z dredulą jest problem a właściwie z babeczka która ją wybrała..........miała do mnie dzwonić wczoraj aby dokładnie umówić się na poniedziałakowy przyjazd po sunię , nie zadzwoniła:angryy: najgorsze ze tak mnie wcześniej molestowała o sunie i na wszystko się zaklinała że ja weźmie, bo pragnie i takie tam, że zaniechałyśmy dalszego szukania jej domu i zrezygnowałyśmy z możliwości zabrania jej do niemiec no nic poczekam do poniedziałku i jesli nadal się nie doezwie na nowo szukamy jej domu.........ale juz takiego w bliskiej okolicy Quote
magda z. Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='lolka']no maja szczęście glizdusie:loveu: niestety z dredulą jest problem a właściwie z babeczka która ją wybrała..........miała do mnie dzwonić wczoraj aby dokładnie umówić się na poniedziałakowy przyjazd po sunię , nie zadzwoniła:angryy: najgorsze ze tak mnie wcześniej molestowała o sunie i na wszystko się zaklinała że ja weźmie, bo pragnie i takie tam, że zaniechałyśmy dalszego szukania jej domu i zrezygnowałyśmy z możliwości zabrania jej do niemiec no nic poczekam do poniedziałku i jesli nadal się nie doezwie na nowo szukamy jej domu.........ale juz takiego w bliskiej okolicy[/quote] jeśli sie nie odezwie to może nie był ten dom dla niej, ludzie to są nieodpowiedzialni:angryy: mam już pierwsze pieniądze na sterylki, tzn zaraz wyślę pw, a jak wrócę z rzeszowa to wystawię ciuchy, bo przeleciałam po szafie i mam jeszcze kilka z poprzednich, może tym razem zejdą;) Quote
lolka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 z pieniędzy na biszkopta po kosztach zabiegu i lekarstw (465zł), zostało nam wolne póki co 850 zł :crazyeye: ...jeśli w sobotę chłopak pojedzie do niemiec to mam już kolejną schroniskowa bidę na celowniku, ze wskazania kierownika..........to sunia z pozrywanymi ściegnami:-( , nie może się wogóle ruszac i najwidoczniej kierownictwo nie ma na jej operacje pieniędzy lub schrosnikowy wet nie chce się podjąc jej leczenia, w poniedziałek mam wszystko wiedziec na ten temat ........jesli wyrazicie zgodę to z tych pieniędzy uratujemy jej nogi, dobrze? Quote
magda z. Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='lolka']z pieniędzy na biszkopta po kosztach zabiegu i lekarstw (465zł), zostało nam wolne póki co 850 zł :crazyeye: ...jeśli w sobotę chłopak pojedzie do niemiec to mam już kolejną schroniskowa bidę na celowniku, ze wskazania kierownika..........to sunia z pozrywanymi ściegnami:-( , nie może się wogóle ruszac i najwidoczniej kierownictwo nie ma na jej operacje pieniędzy lub schrosnikowy wet nie chce się podjąc jej leczenia, w poniedziałek mam wszystko wiedziec na ten temat ........jesli wyrazicie zgodę to z tych pieniędzy uratujemy jej nogi, dobrze?[/quote] pewnie, jeśli da się jej pomóc:roll:oby Quote
kasia310 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='OLUTKA55']Lalunia jest przekochana troche sie zaokragliła nie jest juz całkowitym szkielecikiem.Ma liczne blizny po ugryzieniach a moze i pobiciach to sie goi ale niektore sa głebokie,Z prawej strony pyszczka brak kilku zabkow wygląda na wybite nie zagladam za mocno zeby jej nie stresowac bedzie na to czas.Jest na diecie ryzowo skrzydełkowej i jeszcze przez dłuzszy czas pozostanie.Sygnalizuje potrzeby,domaga sie pieszczot,posłuszna,grzeczna,cudowna jak mozna nie kochac takiego cudu:loveu:okazuje radosc ale jest w niej jakis gleboki smutek moze teskni ,a co przeżyła?:placz:.Teraz musi byc tylko lepiej:multi:[/quote] witam serdecznie:loveu: bardzo sie ciesze, ze Lalunia jest szczesliwa i trafila do Panstwa domu:multi: fajnie, ze troszke przytyla... zdjecia cudowne, my tez tesknimy za Lalunia i ciagle ja wspominamy, sciskam ja z calych sil, pozdrawiam serdecznie zyczac wszystkiego najlepszego i na pewno odwiedze Lale wkrotce jesli zaproszenie aktualne:p:lol: kasia Quote
lolka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='kasia310']witam serdecznie:loveu: bardzo sie ciesze, ze Lalunia jest szczesliwa i trafila do Panstwa domu:multi: fajnie, ze troszke przytyla... zdjecia cudowne, my tez tesknimy za Lalunia i ciagle ja wspominamy, sciskam ja z calych sil, pozdrawiam serdecznie zyczac wszystkiego najlepszego i na pewno odwiedze Lale wkrotce jesli zaproszenie aktualne:p:lol: kasia[/quote] huuuura ciotka Kaśka się odezwała :multi: :buzi: Quote
Kasia&Rika Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Lolka, czekam na PW z danymi konta, mam pieniążki już dawno dla was ... Otrzymałaś wogóle moje PW? Quote
lolka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Kasia&Rika']Lolka, czekam na PW z danymi konta, mam pieniążki już dawno dla was ... Otrzymałaś wogóle moje PW?[/quote] oj przepraszam kochana ta dredula tak mnie pochłonęła że przeoczyłam ......jeszcze dzisiaj jak się tylko ogarnę przesyłam nr..........dziękuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Shawnee Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Hi, Biszkopt i 3 inne psy sa w Niemczech :multi::multi::multi: fotos bodam później Quote
lolka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Shawnee']Hi, Biszkopt i 3 inne psy sa w Niemczech :multi::multi::multi: fotos bodam później[/quote] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::drink1::cunao: Joanna jesteś kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
OLUTKA55 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='kasia310']witam serdecznie:loveu: bardzo sie ciesze, ze Lalunia jest szczesliwa i trafila do Panstwa domu:multi: fajnie, ze troszke przytyla... zdjecia cudowne, my tez tesknimy za Lalunia i ciagle ja wspominamy, sciskam ja z calych sil, pozdrawiam serdecznie zyczac wszystkiego najlepszego i na pewno odwiedze Lale wkrotce jesli zaproszenie aktualne:p:lol: kasia[/quote] zaproszenie ważne bezterminowo:lol::loveu: Quote
OLUTKA55 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Shawnee']Hi, Biszkopt i 3 inne psy sa w Niemczech :multi::multi::multi: fotos bodam później[/quote] powodzenia Biszkopciku zdrowiej:lol::multi: Quote
Poker Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 to super,że Biszkopt pojechał i inne psiunie też :multi::multi: a Dredula pojechała do domku ? Quote
Recommended Posts