Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka']do schroniska dzwonili ludzi którzy chcą oddać po zmarłym właścicielu rodowodowego psa syberian haski .............jak się szuka macierzystych hodowców, jest jakaś baza danych?[/quote]
na rasach jest watek o tych psach w potzrebie, zaraz ci przekleję link, oni na pewno wiedzą;)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f39/szpice-w-potrzebie-1895/index182.html[/URL]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B]lolka[/B], aby znaleźć hodowce trzeba sprawdzić tatuaż jaki posiada pies a następnie kierując się literą w tatuażu zadzwonić do związku dla którego jest przypisana (wykaz na stronie zkwp), tam po tatuażu powinni dojść do tego z jakiej hodowli jest pies. Pozdrawiam

Posted

[quote name='ANANA AMAROK'][B]lolka[/B], aby znaleźć hodowce trzeba sprawdzić tatuaż jaki posiada pies a następnie kierując się literą w tatuażu zadzwonić do związku dla którego jest przypisana (wykaz na stronie zkwp), tam po tatuażu powinni dojść do tego z jakiej hodowli jest pies. Pozdrawiam[/quote]
wielgachne dzięki .........jak tylko kierownik schroniska dostanie maila od tych ludzi ze zdjęciami i dokładnymi informacjami o psie to przesyła mi a ja spróbuje coś z tym futrzanym fantem zrobić, może ci ludzie ułatwia nam życie i sami pokażą papiery psa a wtedy stanie się cud:roll: i hodowca przyjmie psiaka albo pomoże nam szukać kolejnych opiekunów

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/296/e781e589d2c5b671.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/296/e8d4b7976bbc77f1.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/296/fd09e358ceae0235.jpg[/IMG][/URL]

Lalunia pozdrawia wszystkie cioteczki

Posted

[SIZE=4]CUDOWNIE:multi:........... OLUTKO55 jesteś kochana[/SIZE] :loveu::loveu::loveu:
jaka ona grubiutka się zrobiła:-o ........nie ma z nią żadnych problemów?, wszystko ok?

Posted

Lalunia jest przekochana troche sie zaokragliła nie jest juz całkowitym szkielecikiem.Ma liczne blizny po ugryzieniach a moze i pobiciach to sie goi ale niektore sa głebokie,Z prawej strony pyszczka brak kilku zabkow wygląda
na wybite nie zagladam za mocno zeby jej nie stresowac bedzie na to czas.Jest na diecie ryzowo skrzydełkowej i jeszcze przez dłuzszy czas pozostanie.Sygnalizuje potrzeby,domaga sie pieszczot,posłuszna,grzeczna,cudowna jak mozna nie kochac takiego cudu:loveu:okazuje radosc ale jest w niej jakis gleboki smutek moze teskni ,a co przeżyła?:placz:.Teraz musi byc tylko lepiej:multi:

Posted

[quote name='OLUTKA55']Lalunia jest przekochana troche sie zaokragliła nie jest juz całkowitym szkielecikiem.Ma liczne blizny po ugryzieniach a moze i pobiciach to sie goi ale niektore sa głebokie,Z prawej strony pyszczka brak kilku zabkow wygląda
na wybite nie zagladam za mocno zeby jej nie stresowac bedzie na to czas.Jest na diecie ryzowo skrzydełkowej i jeszcze przez dłuzszy czas pozostanie.Sygnalizuje potrzeby,domaga sie pieszczot,posłuszna,grzeczna,cudowna jak mozna nie kochac takiego cudu:loveu:okazuje radosc ale jest w niej jakis gleboki smutek moze teskni ,a co przeżyła?:placz:.Teraz musi byc tylko lepiej:multi:[/quote]

biedne słoneczko:-(, ona chyba jeszcze nie wierzy że to koniec koszmaru....teraz to już cudowne i beztroskie życie ja czeka, wycałuj glizdusie w śliczne oczka

a co się dzieje z Dredulą?!, ona doskonale wie co to łózko, śpi pod kołdrą(ja jej tego nie uczyłam:shake:), tak strasznie jest cichutka, panicznie boi się że znowu zrobi cos źle i trafi ponownie do zimnego mokrego boksu

mi to juz brakuje słów żeby wykrzyczeć jak podli są ludzie i łez aby wyrazic żal i rozpacz

Posted

[quote name='magda z.']ale im się obu udało:multi::multi:[/quote]

no maja szczęście glizdusie:loveu:

niestety z dredulą jest problem a właściwie z babeczka która ją wybrała..........miała do mnie dzwonić wczoraj aby dokładnie umówić się na poniedziałakowy przyjazd po sunię , nie zadzwoniła:angryy:
najgorsze ze tak mnie wcześniej molestowała o sunie i na wszystko się zaklinała że ja weźmie, bo pragnie i takie tam, że zaniechałyśmy dalszego szukania jej domu i zrezygnowałyśmy z możliwości zabrania jej do niemiec
no nic poczekam do poniedziałku i jesli nadal się nie doezwie na nowo szukamy jej domu.........ale juz takiego w bliskiej okolicy

Posted

[quote name='lolka']no maja szczęście glizdusie:loveu:

niestety z dredulą jest problem a właściwie z babeczka która ją wybrała..........miała do mnie dzwonić wczoraj aby dokładnie umówić się na poniedziałakowy przyjazd po sunię , nie zadzwoniła:angryy:
najgorsze ze tak mnie wcześniej molestowała o sunie i na wszystko się zaklinała że ja weźmie, bo pragnie i takie tam, że zaniechałyśmy dalszego szukania jej domu i zrezygnowałyśmy z możliwości zabrania jej do niemiec
no nic poczekam do poniedziałku i jesli nadal się nie doezwie na nowo szukamy jej domu.........ale juz takiego w bliskiej okolicy[/quote]
jeśli sie nie odezwie to może nie był ten dom dla niej, ludzie to są nieodpowiedzialni:angryy:
mam już pierwsze pieniądze na sterylki, tzn zaraz wyślę pw, a jak wrócę z rzeszowa to wystawię ciuchy, bo przeleciałam po szafie i mam jeszcze kilka z poprzednich, może tym razem zejdą;)

Posted

z pieniędzy na biszkopta po kosztach zabiegu i lekarstw (465zł), zostało nam wolne póki co 850 zł :crazyeye: ...jeśli w sobotę chłopak pojedzie do niemiec to mam już kolejną schroniskowa bidę na celowniku, ze wskazania kierownika..........to sunia z pozrywanymi ściegnami:-( , nie może się wogóle ruszac i najwidoczniej kierownictwo nie ma na jej operacje pieniędzy lub schrosnikowy wet nie chce się podjąc jej leczenia, w poniedziałek mam wszystko wiedziec na ten temat ........jesli wyrazicie zgodę to z tych pieniędzy uratujemy jej nogi, dobrze?

Posted

[quote name='lolka']z pieniędzy na biszkopta po kosztach zabiegu i lekarstw (465zł), zostało nam wolne póki co 850 zł :crazyeye: ...jeśli w sobotę chłopak pojedzie do niemiec to mam już kolejną schroniskowa bidę na celowniku, ze wskazania kierownika..........to sunia z pozrywanymi ściegnami:-( , nie może się wogóle ruszac i najwidoczniej kierownictwo nie ma na jej operacje pieniędzy lub schrosnikowy wet nie chce się podjąc jej leczenia, w poniedziałek mam wszystko wiedziec na ten temat ........jesli wyrazicie zgodę to z tych pieniędzy uratujemy jej nogi, dobrze?[/quote]
pewnie, jeśli da się jej pomóc:roll:oby

Posted

[quote name='OLUTKA55']Lalunia jest przekochana troche sie zaokragliła nie jest juz całkowitym szkielecikiem.Ma liczne blizny po ugryzieniach a moze i pobiciach to sie goi ale niektore sa głebokie,Z prawej strony pyszczka brak kilku zabkow wygląda
na wybite nie zagladam za mocno zeby jej nie stresowac bedzie na to czas.Jest na diecie ryzowo skrzydełkowej i jeszcze przez dłuzszy czas pozostanie.Sygnalizuje potrzeby,domaga sie pieszczot,posłuszna,grzeczna,cudowna jak mozna nie kochac takiego cudu:loveu:okazuje radosc ale jest w niej jakis gleboki smutek moze teskni ,a co przeżyła?:placz:.Teraz musi byc tylko lepiej:multi:[/quote]

witam serdecznie:loveu:
bardzo sie ciesze, ze Lalunia jest szczesliwa i trafila do Panstwa domu:multi: fajnie, ze troszke przytyla... zdjecia cudowne, my tez tesknimy za Lalunia i ciagle ja wspominamy, sciskam ja z calych sil, pozdrawiam serdecznie zyczac wszystkiego najlepszego i na pewno odwiedze Lale wkrotce jesli zaproszenie aktualne:p:lol: kasia

Posted

[quote name='kasia310']witam serdecznie:loveu:
bardzo sie ciesze, ze Lalunia jest szczesliwa i trafila do Panstwa domu:multi: fajnie, ze troszke przytyla... zdjecia cudowne, my tez tesknimy za Lalunia i ciagle ja wspominamy, sciskam ja z calych sil, pozdrawiam serdecznie zyczac wszystkiego najlepszego i na pewno odwiedze Lale wkrotce jesli zaproszenie aktualne:p:lol: kasia[/quote]

huuuura ciotka Kaśka się odezwała :multi: :buzi:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']Lolka, czekam na PW z danymi konta, mam pieniążki już dawno dla was ... Otrzymałaś wogóle moje PW?[/quote]

oj przepraszam kochana ta dredula tak mnie pochłonęła że przeoczyłam ......jeszcze dzisiaj jak się tylko ogarnę przesyłam nr..........dziękuje:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Shawnee']Hi,

Biszkopt i 3 inne psy sa w Niemczech :multi::multi::multi:
fotos bodam później[/quote]

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::drink1::cunao:

Joanna jesteś kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kasia310']witam serdecznie:loveu:
bardzo sie ciesze, ze Lalunia jest szczesliwa i trafila do Panstwa domu:multi: fajnie, ze troszke przytyla... zdjecia cudowne, my tez tesknimy za Lalunia i ciagle ja wspominamy, sciskam ja z calych sil, pozdrawiam serdecznie zyczac wszystkiego najlepszego i na pewno odwiedze Lale wkrotce jesli zaproszenie aktualne:p:lol: kasia[/quote]
zaproszenie ważne bezterminowo:lol::loveu: