panienkabubu Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 :cool3: Przemyślę te rameczki :cool3: Quote
bellatriks Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Nie czytałam całego wątku, ale poza takim materialnym prezencikiem może filmik o miocie mógłby być fajnym pomysłem? Mówię o czymś w [URL="http://www.youtube.com/watch?v=dqB_06msGjs"]tym[/URL] stylu ;) Quote
Bzikowa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Fajne by były rzeczy z imionami psiaków , np jakieś fajne obróżki + coś dla właściciela typu czapeczka z imieniem jego psa i bernardynkiem. ;) No i jakiś gryzak dla psa, żeby poczuł , że coś dostał w ogóle :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Cześć Wam :cool3: Otóż przygotowania trwają :loveu: Zrobiłam już płytki ze zdjęciami i ładnie także je oprawiłam i zrobiłam ładne okładki ze zdjęciem :loveu: Do tego antyrama ze zdjęciem szczeniaczka :loveu: Karma, podkładka pod miski i takie plastikowe pudełeczko na smakołyki (dostałam z Klubu Hodowców :cool3:) Pedigree ma mi jakieś smakołyki przysłać :cool3: I czekam na rozetki od Bury :loveu::loveu: Myślę, czy coś jeszcze :hmmmm: Może jakieś zabawki? Ale znacie coś trwałego i niedrogiego dla Bernardyna? Quote
MickeyM Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='panienkabubu']Cześć Wam :cool3: Otóż przygotowania trwają :loveu: Zrobiłam już płytki ze zdjęciami i ładnie także je oprawiłam i zrobiłam ładne okładki ze zdjęciem :loveu: Do tego antyrama ze zdjęciem szczeniaczka :loveu: Karma, podkładka pod miski i takie plastikowe pudełeczko na smakołyki (dostałam z Klubu Hodowców :cool3:) Pedigree ma mi jakieś smakołyki przysłać :cool3: I czekam na rozetki od Bury :loveu::loveu: Myślę, czy coś jeszcze :hmmmm: Może jakieś zabawki? Ale znacie coś trwałego i niedrogiego dla Bernardyna?[/quote] Toż to gwiazdka w środku wiosny. :lol: Fajna niespodzianka dla psiaków i ich właścicieli. :) Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Pokażesz pudełeczko na smaczki?[/QUOTE] Jak tylko uda mi się je złożyć, to owszem :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ale będą mieli super prezenty:loveu: Żeby tak wszyscy hodowcy :evil_lol: Quote
Szarik Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Świetne prezenty, zazdroszczę szczeniorom i ich właścicielom ;) I Tobie pomysłowości! :) Quote
panienkabubu Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Słuchajcie, mam rozety! :) [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/e3ba764e.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/a5553698.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/1ed52ace.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/0ad5d8f6.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/b87ed2b1.jpg[/IMG] Quote
panienkabubu Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Jeszcze tylko muszę dyplomy zrobić i prezenty gotowe :-) Tylko co na nich napisac? :hmmmm: "gratuluję ukończenia pierwszego roczku" ? może macie jakieś pomysły? Quote
WŁADCZYNI Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Może życzenia? Choć gratulacje też ok. A rozety cudne! Jeszcze poproszę zdjęcie pudełka-pojemniczka ciastkowego:) Quote
panienkabubu Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 No właśnie z pojemniczkiem bedzie problem, bo ono jest niezłożone :cool3: I musiałabym składać, a że jest z plastiku, to się wygniecie i nie będzie dało z powrotem złożyć :cool3: Także proszę o cierpliwość:cool3: Jak to wszystko ująć? "W dniu 13 czerwca 2008 roku mija pierwszy rok od kiedy (... imię szczeniaka) jest na świecie..." Nie mam pomysłu? Może podziękowania za opiekę, itp? HELP:modla: Quote
SZPiLKA23 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Moze tak : "13 czerwca 2007 to wyjatkowa data gdyz własnie tego dnia (imie psa) pojawił sie na swiecie...Gratuluje ukonczenia 1 roku przez ....(imie psa) dziekuje za opieke i zycze wielu wspolnych szlesliwych lat." Za dobra w te klocki nie jestem Quote
DuDziaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Przepiękne rozety!!! wogole to te prezenty beda superaśne! :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Moze tak : "13 czerwca 2007 to wyjatkowa data gdyz własnie tego dnia (imie psa) pojawił sie na swiecie...Gratuluje ukonczenia 1 roku przez ....(imie psa) dziekuje za opieke i zycze wielu wspolnych szlesliwych lat." Za dobra w te klocki nie jestem[/QUOTE] Chciałabym coś dłuższego :evil_lol: ale dobrze Ci idzie:) Quote
WŁADCZYNI Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A dla swojego piesków nie masz pojemniczka? Nie zasłużyły?:diabloti: 13 czerwca to wyjątkowa data pojawienia się na świecie imię psa w tym dniu pragnę złożyć najlepsze życzenia jemu/jej i właścicielom wielu wspaniałych lat razem Quote
panienkabubu Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 A po co Frani :evil_lol: ona nie potrzebuje :-) Jutro dostanę kolejną karmę, także prezenty już prawie gotowe :) Quote
Bzikowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Fajowe rozetki! :loveu: Ja bym napisała coś mniej oficjalnego niż to co proponujecie... Quote
requiem. Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 vvovv jakie rozeety :loveu: co napisałas? :P pokaz Quote
panienkabubu Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Napisałam każdy dyplomik pod każdego właściciela i pieska, także dużo tekstu. :cool3: W każdym razie mam już w pełni skompletowane prezenty: - podkładka pod karmę - pudełeczko na karmę - karma - smakołyki - płyta CD ze zdjęciami - zdjęcie szczeniaka w ramce - podsumowanie od daty narodzin do chwili obecnej z osiągnięciami - dyplomik - plecaczek z karmy - piłeczka do zabawy - rozety No i to chyba tyle:cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 uuuuuUUUUuuuuu brawo ;] bedzie niespodziewanka piekna Quote
panienkabubu Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Mam tylko problem ze spakowaniem i wysyłką.... Ale jestem dobrej myśli :evil_lol: Na dniach muszę to wysłać:cool3: Najgorzej do Tassu.... Czyli chłopczyka w Finlandii... Quote
Recommended Posts