GoskaGoska Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Sunia Ma Jednego Obseratora Na Allegro, Nic To Nie Znaczy, Ale Zawsze Cos. Quote
ecci Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 niech ją ktoś w końcu zabierze do domu!!!!!:placz: Quote
Korenia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jak ja nie lubie, jak pojawia się obserwator i nic dalej się nie dzieje :( Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Agniecha, ty normalnie sie u mnie doigrasz:mad: Po pierwsze cos sie ostatnio dogadać nie możemy:razz: A normalnie, jak pytałam DAWNO DAWNO TEMU o tą sunie, i nawet ci zdj przesyłałam, to powiedziałaś, że poszła:mad: a tu teraz po cichaczu taki numer na dogo wykręcasz:mad: toż to ja spać nie bede mogła przez ciebie:mad::mad::mad: o te zdjecia, o których mowa- to na pewno ta biedulka:placz: A TU, TAK BARDZO MNIE PROSIłA, żEBYM Ją ZABRAłA Z TEGO OKROPNEGO MIEJSCA... :placz: gdzieś tam jeszcze zdjecia jej mam, ale nie bede płyt przetrzepywać... Normalnie sie załamałam:placz: i jeszcze jak ty tekst na zarzucisz to juz w ogóle:placz::placz::placz: Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='demi'] toż to tylko w jej ślepka popatrzeć i koniec swiata sie zbliża:placz: malutka, czemu nikt na ciebie jeszcze uwagi nie zwrócił:-( Quote
GoskaGoska Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 TAK TO SAMA SUNIA , ma taki nosek charakterystyczny, ciągle zamknięta za kratami :( Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ludzie to są normalnie tępi...:shake: ja mam Przypała, kilka razy do schronu go zwracali gdyz miał tzw lek separacyjny. i co po pół roku można go zostawić i byc spokojnym, ze nie zdemoluje chałupy, co najwyzej śmieci rozniesie:lol: a jaki on czaruś kochany? za milion bym go nie oddała! Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 nie no, normalnie zaraz wyjdę z siebie:-(. Ona ma takie zimne łapki, jej tam jest tak zimno, a te noce takie okropne :placz: agniecha, czekaj, ino niech ja tam tylko do was przyjdę:mad: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Bo poszla, ale wrocila bo demoluje:-( Quote
demi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kur** ludzie są normalnie nie poważnie:loveu: ja to bym za drzwiami schroniska czekała i tylko :mad: Quote
GoskaGoska Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 i kolejny raz do gory, moze teraz ktos wypatrzy slodká sunie :) Quote
gosikf & dogs Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Co to za nieszczęście... Bardzo smutna, widac jak potrzebuje człowieka. Nie może się zmarnowac w schronie... Teraz właśnie marznie i czeka i myśli...A ja o niej...:-( Quote
gosikf & dogs Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Co słychac u biedactwa? Jak się trzyma? Quote
Korenia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Krówka chce się wypasać na trawce! a nie na betonie! Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Niunia znow na obserwatora na allegro, tylko ze wciąz w schronie :( Quote
GoskaGoska Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 no kroweczko czas do gory, bo na allegro ci ktos poobserwowal i tylko tyle. Moze tu Cię ktos wypatrzy. Kto chce sunie ktora kocha ludzi? Quote
Recommended Posts