Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Demi z Ewą wczoraj proponowały m.in. Kokę pewnemu małżenstwu z Wro ale nie wyszło.. racja.. Koka ma pecha.. albo po prostu dłużej musi poczekać na wymarzony domek...:roll:

• 2 weeks later...
Posted

Koka na głównej stronie schroniska:

Sunia
2 lata.
Jest w Schronisku od dziecka.
Jest cudowna, wesoła i bardzo przyjazna.
Nie może zostawać sama w domu
.
Najlepiej żeby trafiła do domu z ogrodem, gdzie będzie mogła wychodzić. Poza tym niezwykle pojętna i bardzo kochana psina.

az sie wierzyc nie chce, ze jeszcze czeka...

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Dzisiaj dzirewczynka tak sie mizdrzyla do kraty - rozdawala buziaczki, lasila sie... chciala uprosic dwie mile Panie o dom dla siebie, niestety - nie udalo sie..

Podobna, wręcz identyczna sytuacja do wczorajszej- robiła dokładnie wszystko, co tylko ona potrafi, żeby zmiękczyć serca odwiedzających- niestety...

Nie rozumiem, nie wychodzi mi logiczne myślenie, dlaczego jest, jak jest:shake:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
NO MOZE TO ZE MA TEN LEK SEPARACYJNY - TO JEDNAK ODSTRASZA LUDZI :shake:

to jest napewno glowna przyczyna tego ,ze Koka nie moze znalezc domu ... najlepszy bylby gt ,w ktorym bylaby uczona zostawania .Bo obawiam sie ,ze w tej chwili ma marne szanse na adopcje ,,

Posted

[quote name='GoskaGoska']NO MOZE TO ZE MA TEN LEK SEPARACYJNY - TO JEDNAK ODSTRASZA LUDZI :shake:
To przede wszystkim dlatego...:-(

Trzeba DT dla małej, bo koniec świata się zbliża, że nikt takiej uroczej, przepięknej, młodziutkiej dzierlatki nie chce wziąć!

Posted

[quote name='Koperek']To przede wszystkim dlatego...:-(

Trzeba DT dla małej, bo koniec świata się zbliża, że nikt takiej uroczej, przepięknej, młodziutkiej dzierlatki nie chce wziąć!

tylkoze o DT tez ciezko, widzialam ,ze na stronie schronisku-na stronce Kingi jakas pani napisala ,ze przyjmie psa ,i ktoras z dziewczyn zaproponowala jej m.in Koke-i napisala odrazu o jej leku separacyjnym ,pani spytala (cytuje):

''dziękuję za odpowiedz, a czy Kokunia, zakładając ze by nie zjadła moich kotów, oraz dziecka, mogłaby zostawać w ogrodzie, w ciepłej budzie rzecz jasna? Bo szczerze mówiąc nie ma nas w domu przez 10 godzin dziennie i mógłby być problem z zstawianiem jej w domu.
I nie jest to kwestia wieku pieska, ja naprawdę nie potrzebuję szczeniaczka, chciałabym tylko zeby koty nie wpadły w stres i zeby dziecko nie zostało ugryzione.''

jeszcze nikt tej pani nie odpisal,

Posted

ja weszlam na forum i Pani podala namiary na siebie - dalam jej nr do Koperka - i jeszcze znalazlam do Negri proszę dajcie znac czy się Pani odezwala, ale liczę ze tak - Pani chce wiedziec jak z kotami i do dzieci

Posted

Helo girls,
to ja jestem żywo zainteresowana Koką, tylko faktycznie muszę miec pewnosc ze nie będzie stresowała moich czterech kotów ;).

Więc jak tylko się okaże ze jest kotolubna to kupuję budę i zabieram Kokę.

Ps. Mąż - kociarz juz zmiękczony ;)

natasza

Posted

a najlepiej chyba będzie jak się będę mogła z kimś umówić w niedzielę w schronisku, wzięłabym swoje dziecko i mogłybysmy tez te koty sprawdzić? Powiedzmy ok południa?

dzięki
natasza

Posted

witaj Natasza na wátku Kokuni - nie wiem do ktorej sié dziewczyny dodzwonilas - bylo by super jak by ktoras mogla z Tobá podejsc do schroniska. W sumie sporo psow poszlo do kotow i jakos po paru dniach ustalily swoje zasady :cool3: ale pewnie , ze lepiej sprawdzic przed , Kokunia to pieszczocha i mam nadziejé ze kocha wszystkie stworzenia wlácznie z kotami.

Posted

rozmawiałam z Kingą, a do drugiej, Agnieszki?, mam zadzwonic po godz 20. Ja tez bym chciała zeby się dogadała z kotami, bo bym ją wzięła. Spróbuję się z ktorąś umówić na niedzielę.

Natasza

Posted

powinna być grzeczna, bo niby kiedy miałaby nabrać niechęci do kotów? ;)

ale mój mąż się boi o swoje sierściuchy więc musimy mieć pewność :)

pozdr
natasza