Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwona213']ok dzieki, jutro wysyłam paczki, brakuje wpłaty 12 zł Niuni&Pupi :eviltong:[/quote]

Wiem :oops: i bardzo przepraszam, ale wszystkie przelewy załatwiam przez Izzie 1983, bo nie posiadam konta :-( Dodatkowo musiałam pomóc przy akcji poszukiwawczej Sary: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/sara-zaginela-w-okolicach-warszawy-135039/index2.html[/url]

[B]iwona213[/B], przelew będzie, komu jak komu, mi najbardziej powinno zależeć;) a widzę, ze powolutki małymi kroczkami... coś się rusza. Zdjęć rzeczy na bazarek narazie nikomu nie wysyłałam bo teraz i tak bazarkowy zastój przedświąteczny... ale po świętach zbierze się rzeczy na jakiś większy bazarek;)

Posted

koleżanka obiecała że tez pomoże i zadeklarowała 20 zł miesięcznie, zaprosiłam ją na wątek tak więc mam nadzieje że się niebawem zjawi kolejna dobra dusza :) tak więc idzie do przodu, będzie dobrze, szkoda tylko że święta spędzi jeszcze w schronie :-(

Posted

doszła ta wpłata od Niuni&Pupi - 12,-

a może i tu zaglądniecie
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pomozcie-pomagac-60-psow-zero-pomyslow-135302/#post12109980[/URL]

Posted

bardzo proszę o zmianę pierwszego postu, każda osoba która wejdzie na wątek i zacznie czytać pierwszy post od początku zniechęci się i nawet do jego końca nie dojdzie. W ten sposób nie uda nam się znaleźć domu dla Kaji. :/

Posted

[quote name='luka1']troche zmieniłam[/quote]
Dzięki :) Przydałoby sie jeszcze jakies jej zdjęcie z ostatnich dni, aby pokazać, że to jest śliczny piesek i wcale nie groźny

Posted

Jak tam moja maleńka grubaska się miewa?
Ja ostatnio nie mogę tak często pojawiać się na dogo, gdyż:
a) kończę licencjat, z którym wiąże się moja przyszłość:shake:
b) chwilowo musiałam przyjąć parę dodatkowych fuch, żeby swojej suni leki móc kupić;) więć nie mam czasu żeby do kompa siąść.

Staram się sprawdzac pocztę raz dziennie, więć przynajmniej wiem czy się coś na wątku dzieje;)
Pozdrawiam.

Posted

bazarek dla Kaji;)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-dt-dla-kaji-do-5-maja-135972/#post12157242"]www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-dt-dla-kaji-do-5-maja-135972/#post12157242[/URL]

Posted

luka1 mają być 2 wpłaty z bazarku, daj znać jak coś wpłynie, jedna wpłata 15 zł a druga albo 10zł albo 15zł

druga sprawa, napisz coś o kai, jaka ona teraz jest, myślę żeby zanim ją wyciągniemy a pewnie to jeszcze potrwa to zaczne już robić ogłoszenia, może znajdziemy od razu ds. Czy pozbyła się całkowicie agresji, czy bardzo się boi a może jest już ufna, jak z innymi psami, itp.