Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ivanka zaprasza na swoje 3 bazarki :loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 amikat napisał(a):Dziewczyny kochane - wszystko "może być"!!!!!! W sobote zorbie nowe zdjęcia Ivanki a jutro wlepię zdjecia zrobione w niedzielę i wczoraj!!! jutro juz bylo a fotek nie bylo :mad: cioteczki a gdzie dokladnie jest hotelik gdzie przebywa slicznotka ??? moze sama bym sobie podjechala, wziela dziewczyne na spacer i porobila foteczki :mdrmed: Quote
Tengusia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 clockwork napisał(a):hotelik jest przy schronisku w Katowicach... pełnego adresu nie znam :roll::oops: ale już szukam Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt 40-312 Katowice, ul. Milowicka 1 b to bliziutko strasznie ciekawe czy gdybym dzisiaj tam podjechala czy moglabym niunie wziasc na spacerek :roll: poczekam moze na Amikat niech ona decyduje :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Tengusia napisał(a):jutro juz bylo a fotek nie bylo :mad: cioteczki a gdzie dokladnie jest hotelik gdzie przebywa slicznotka ??? moze sama bym sobie podjechala, wziela dziewczyne na spacer i porobila foteczki :mdrmed: hotelik jest przy schronisku w Katowicach... pełnego adresu nie znam :roll::oops: ale już szukam Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt 40-312 Katowice, ul. Milowicka 1 b Quote
MARCHEWA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 To fajnie gdyby więcej osób odwiedzało Ivankę i zabierało ją na spacerki;) Quote
Selket Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ivanko bedziesz miała TAKĄ sesję fotograficzną ;) Quote
Tengusia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ja poniedzialek mam wolne wiec jesli bedzie mozna i jesli pogoda bedzie w miare ok to podjade do niej, wezme ja na spacerek i zrobie jakies fotki przy okazji ;) Amikat jesli sie zjawisz daj mi znac na pw czy jest mozliwosc brania jej na spacery i czy sa jakies godziny w ktorych mozna sie tam zjawic ;) Quote
Selket Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 oooo.....Super :multi: Ivanka będzie miała fachową sesję fotograficzną :loveu: Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Spacerek z samego ranka .Aż mnie ciekawość zjada co tam u Ivanki ...;) Quote
clockwork Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Tengusia napisał(a):ja poniedzialek mam wolne wiec jesli bedzie mozna i jesli pogoda bedzie w miare ok to podjade do niej, wezme ja na spacerek i zrobie jakies fotki przy okazji ;) Amikat jesli sie zjawisz daj mi znac na pw czy jest mozliwosc brania jej na spacery i czy sa jakies godziny w ktorych mozna sie tam zjawic ;) amikat nam znikła :niewiem: Quote
Selket Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Cześć :loveu: Ala biorąc pod uwagę tempo naszej Poczty Polskiej słanie listu to..... :evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 clockwork napisał(a):amikat nam znikła :niewiem: Alicja napisał(a):Przyjdzie nam słać listy gończe za Amikat ;) Selket napisał(a):Cześć :loveu: Ala biorąc pod uwagę tempo naszej Poczty Polskiej słanie listu to..... :evil_lol: bez wzgledu na to czy Amikat sie odezwie czy tez nie ja w poniedzialek zadzwonie do hotelu i zapytam czy moge podjechac do dobki, mam nadzieje ze sie zgodza i ze pozwola mi ja wziasc na spacerek ;) oby tylko nie padalo bo wtedy nici z odwiedzinek i spacerku ... Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Selket napisał(a):Cześć :loveu: Ala biorąc pod uwagę tempo naszej Poczty Polskiej słanie listu to..... :evil_lol: taaaaa skąd my to znamy :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tengusia napisał(a):bez wzgledu na to czy Amikat sie odezwie czy tez nie ja w poniedzialek zadzwonie do hotelu i zapytam czy moge podjechac do dobki, mam nadzieje ze sie zgodza i ze pozwola mi ja wziasc na spacerek ;) oby tylko nie padalo bo wtedy nici z odwiedzinek i spacerku ... ;) ja myślę , że Ivanka nie będzie miała nic przeciwko spacerkowi :p Quote
Selket Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Będzie spacerek i fotecki ;) A może domecek też by chciał się znaleźć? ;) Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Przyszłam hopnąć i powiedzieć, że koniec bazarku ;) Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 ni ma pogody.... Tegusia... chyba nici ze spaceru :roll::placz: Quote
Recommended Posts