Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amikat napisał(a):
Dziewczyny kochane - wszystko "może być"!!!!!! W sobote zorbie nowe zdjęcia Ivanki a jutro wlepię zdjecia zrobione w niedzielę i wczoraj!!!

jutro juz bylo a fotek nie bylo :mad:

cioteczki a gdzie dokladnie jest hotelik gdzie przebywa slicznotka ??? moze sama bym sobie podjechala, wziela dziewczyne na spacer i porobila foteczki :mdrmed:

Posted

ja poniedzialek mam wolne wiec jesli bedzie mozna i jesli pogoda bedzie w miare ok to podjade do niej, wezme ja na spacerek i zrobie jakies fotki przy okazji ;)

Amikat jesli sie zjawisz daj mi znac na pw czy jest mozliwosc brania jej na spacery i czy sa jakies godziny w ktorych mozna sie tam zjawic ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
ja poniedzialek mam wolne wiec jesli bedzie mozna i jesli pogoda bedzie w miare ok to podjade do niej, wezme ja na spacerek i zrobie jakies fotki przy okazji ;)

Amikat jesli sie zjawisz daj mi znac na pw czy jest mozliwosc brania jej na spacery i czy sa jakies godziny w ktorych mozna sie tam zjawic ;)

amikat nam znikła :niewiem:

Posted

clockwork napisał(a):
amikat nam znikła :niewiem:

Alicja napisał(a):
Przyjdzie nam słać listy gończe za Amikat ;)

Selket napisał(a):
Cześć :loveu: Ala biorąc pod uwagę tempo naszej Poczty Polskiej słanie listu to..... :evil_lol:

bez wzgledu na to czy Amikat sie odezwie czy tez nie ja w poniedzialek zadzwonie do hotelu i zapytam czy moge podjechac do dobki, mam nadzieje ze sie zgodza i ze pozwola mi ja wziasc na spacerek ;) oby tylko nie padalo bo wtedy nici z odwiedzinek i spacerku ...

Posted

Selket napisał(a):
Cześć :loveu: Ala biorąc pod uwagę tempo naszej Poczty Polskiej słanie listu to..... :evil_lol:

taaaaa skąd my to znamy :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
bez wzgledu na to czy Amikat sie odezwie czy tez nie ja w poniedzialek zadzwonie do hotelu i zapytam czy moge podjechac do dobki, mam nadzieje ze sie zgodza i ze pozwola mi ja wziasc na spacerek ;) oby tylko nie padalo bo wtedy nici z odwiedzinek i spacerku ...

;) ja myślę , że Ivanka nie będzie miała nic przeciwko spacerkowi :p