Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie co z tą klatką? Jeśli będzie zbiorka to ja mogę dorzucić jedynie niewiele bo na długach jade ostatnio.

I w ogóle kto będzie przekazywał psa do transportu? bo schronisko jest czynne do 19 a wyjazd o 23.

Posted

Paulina87 napisał(a):
Właśnie co z tą klatką? Jeśli będzie zbiorka to ja mogę dorzucić jedynie niewiele bo na długach jade ostatnio.

I w ogóle kto będzie przekazywał psa do transportu? bo schronisko jest czynne do 19 a wyjazd o 23.

Ja stoję w martwym punkcie z klatką. Na forum rottki brak info w wątku psa, póki co brak. Poza Tobą nie było odzewu chętnych do dorzucenia się do zakupu. Sama tego wydatku nie dźwignę.

Posted

Ile waży ten pies ?

Paulina przejdź się lub podzwoń po sklepach zoo w Ostrowie i popytaj kto miałby taką klatkę. I nie chodzi o właścicieli sklepów tylko o klientów. Rozmawiajcie z ludźmi to zawsze przynosi efekty.

Posted

Pies został wyciągnięty ze schronu przez dziewczyny z krakowskiej Rottki, jest już po kastracji.
Kopia info z forum:
"Ogólnie piesio bardzo wychudzony ,ma szarą matową sierść, na uszach strasznie łuszczy się skóra, bardzo przyjazny dla ludzi nie wiem niestety jak z innymi psami
Bardzo energiczny i strasznie głodny, parówki chciał zjeść razem z moją ręką
w samochodzie zachowywał się jakby jeździł w nim od zawsze, obyło się bez kagańca i sedalinu grzecznie leżał albo siedział i patrzył sobie przez okienko "

"Całkiem kontaktowy i wesoły pies. Jeszcze oszołom z niego, ale młody jest więc wszystkiego się nauczy.
Obecnie waży 27 kg "

"Zeus ma 2 lata na tyle go ocenila pani doktor"

Zainteresowanym śledzeniem losu psa podaję Zeuskowy link do rottkowego forum, gdzie są wstawiane bieżące info, są i fotki.

http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?t=2610&postdays=0&postorder=asc&start=40