Agnieszka P Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 mysle ze mozemy go i iza o tej 5.00 :crazyeye:odebrac ze slomczyna;) Quote
Paulina87 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Właśnie co z tą klatką? Jeśli będzie zbiorka to ja mogę dorzucić jedynie niewiele bo na długach jade ostatnio. I w ogóle kto będzie przekazywał psa do transportu? bo schronisko jest czynne do 19 a wyjazd o 23. Quote
majqa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Paulina87 napisał(a):Właśnie co z tą klatką? Jeśli będzie zbiorka to ja mogę dorzucić jedynie niewiele bo na długach jade ostatnio. I w ogóle kto będzie przekazywał psa do transportu? bo schronisko jest czynne do 19 a wyjazd o 23. Ja stoję w martwym punkcie z klatką. Na forum rottki brak info w wątku psa, póki co brak. Poza Tobą nie było odzewu chętnych do dorzucenia się do zakupu. Sama tego wydatku nie dźwignę. Quote
Agnieszka P Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 a nie mozecie go przetrzymac przez te pare godzin, a zamiast klatki przypiac go na krotkiej smyczy na pace,dlaczego koniecznia ta klatka Quote
Paulina87 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Ja nie mieszkam w samym ostrowie, do schroniska mam 15 km. Może ktos z wolontariuszy, albo kierowniczka? Quote
Agnieszka P Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dziewczyny to wazne uda wam sie dowiesc psa czy nie????????????????? Musze wiedziec chodzi o miejsce w hotelu Quote
ElzaMilicz Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ile waży ten pies ? Paulina przejdź się lub podzwoń po sklepach zoo w Ostrowie i popytaj kto miałby taką klatkę. I nie chodzi o właścicieli sklepów tylko o klientów. Rozmawiajcie z ludźmi to zawsze przynosi efekty. Quote
Paulina87 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Mnie do jutra popołudnia nie ma w ostrowie. Quote
Paulina87 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Może miała bym dla niego przetrzymanie do tej 23, ale to nic pewnego. Tylko co z tą klatką? Quote
ElzaMilicz Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Juz późno, do nocy będę uchwytna tylko przez tel. Majqa ma nr. Quote
Paulina87 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Wybaczcie, mialam problemy z netem. Nie udalo mi sie zalatwic psu przetrzymania :shake: Quote
majqa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Pies został wyciągnięty ze schronu przez dziewczyny z krakowskiej Rottki, jest już po kastracji. Kopia info z forum: "Ogólnie piesio bardzo wychudzony ,ma szarą matową sierść, na uszach strasznie łuszczy się skóra, bardzo przyjazny dla ludzi nie wiem niestety jak z innymi psami Bardzo energiczny i strasznie głodny, parówki chciał zjeść razem z moją ręką w samochodzie zachowywał się jakby jeździł w nim od zawsze, obyło się bez kagańca i sedalinu grzecznie leżał albo siedział i patrzył sobie przez okienko " "Całkiem kontaktowy i wesoły pies. Jeszcze oszołom z niego, ale młody jest więc wszystkiego się nauczy. Obecnie waży 27 kg " "Zeus ma 2 lata na tyle go ocenila pani doktor" Zainteresowanym śledzeniem losu psa podaję Zeuskowy link do rottkowego forum, gdzie są wstawiane bieżące info, są i fotki. http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?t=2610&postdays=0&postorder=asc&start=40 Quote
Paulina87 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Dawno dogo nie przeglądałam a tu takie wieści. Super, że udało się go wyciągnąć. Bo ja jakoś nie moglam sie zebrać :-(. Quote
Agnieszka P Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zobaczcie jak pienknie wyglada ,do tej pory koszty leczenia to 250 zł a od kilku dni hotel 15 zł za dobe To tak na wypadek jakby ktos nam choc trosze pomoc ,choc bazarek http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?t=2610&postdays=0&postorder=asc&start=80 Quote
Recommended Posts