oktawia6 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 tak właśnie, wiem żeby nie robił pod siebie-choc pieluchy można mu założyc by był mały to szybciej/większe szanse by miał:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Osoba, która zdecydowałaby się na Mopa, nie mogłaby szukać w nim przyjaciela, nie mogłaby go brać ze względu na siebie, ale ze względu na niego - żeby dać mu cichy kąt, w którym dożyłby swoich dni... Tylko czemu tak trudno o dom :-( Quote
Diuna B. Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Trzeba wierzyć ,że domek się znajdzie-ponoć nadzieja umiera ostatnia. Quote
oktawia6 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Diuna B.'] Trzeba wierzyć ,że domek się znajdzie-ponoć nadzieja umiera ostatnia. [/quote] nie zawsze:-( Quote
Hund Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wczoraj pojawiŁo się świateŁko w tunelu ...ale szybko zgasŁo :( Quote
Edi100 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='_bubu_']szkoda :( gdzie ten domek..[/quote] Ja wciąż mam nadzieję że znajdzie się dla Niego ratunek w postaci domku:( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Bazarek z koszulkami "Pokochaj psa lub kota ze schroniska", m.in.na Mopa! [CENTER][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112356[/URL] Zapraszam!!! [/CENTER] Quote
Edi100 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bazarek z koszulkami "Pokochaj psa lub kota ze schroniska", m.in.na Mopa! [CENTER][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112356[/URL][/CENTER] [CENTER]Zapraszam!!![/CENTER] [/quote] Juz odwiedziałam bazarek i o koszulke poprosiłam.Kto jeszcze?:cool3: Quote
weszka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mój bazarek zakończony, wpłaty będą na AFN. Zawsze parę grosików się uzbiera. Quote
oktawia6 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 na pewno zrezygnowali jak dowiedzieli się że załatwia się pod siebie-dla mnie to oczywiste Quote
Kasia_zg Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [LEFT][I][COLOR=navy]Trzeba wierzyć i mieć nadzieje że domek się znajdzie i Mopek bedzie szcześlwy![/COLOR][/I][I][COLOR=navy]Trzymam kciuki. Powodzenia psiaczku...[/COLOR][/I][/LEFT] Quote
oktawia6 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 po co wpłacacie pieniądze na AFN? by płacic słone odsetki od każdych 10 zł? nie możecie wpłacic na konto osoby, która bezpośrednio ma kontakt z nim-czy jest wolontariuszką z tego schroniska? Quote
Recommended Posts