Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopiuję z innego wątku:
"Pilna sprawa. 11 letnia spanielka od szczenięcia u tych samych ludzi ale... jej państwo postanowili wyjchać, przypomnieli sobie o poszukaniu suni domu 15 dni przed wylotem do angli :-(
nie mam jeszcze zdjęc suczki ale postaram sie o nie jak najszybciej. chciałam już kogoś o niej powiaadomić, nie mam pomysłu jak jej pomoc a oni chcą ją oddac do schronu za dwa tygodnie."

"Sunia lubi dzieci, inne psy oraz akceptuje koty. jest śliczna i zdecydowanie bardziej spanielowata na żywo- ma jednak coś w sobie z teriera (sierść na pyszczku). Jest zdrowa, ma zęby w dobrym stanie, uszy też ok, jest nie wysterelizowana. mamy czas do 15 maja potem trafi do schronu, jak tam się będzie taka łagodna domowa sunia achowywała możemy sobie wyobraźć..."

Filmik:
http://www.wrzuta.pl/film/gYVbLor3qF/wideo005

Posted

no to pieknie. Co z nią zrobimy? Dam ogłoszenie do gazety , ale ukaza sie tylko w jednym wydaniu i mozemy nie zdarzyc.
Da ktoś DT dla suni?

Posted

dałam ja do gazety. Jutro zrobię jej allegro. Poszła tez do inncy zogłoszen, niebawem zamieszcze gdzie, ale tu jest potrzebny pilny tymczas, chociaz po pare dni, albo kaska na hotelik