Illusion Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Fides79 napisał(a):http://img96.imageshack.us/img96/5089/img3308j.jpg ale fajowo Gin tutaj wyszła a co do maszynki, to ja ostatnio kupiłam Mosera 1230 rex za 250zł i wedle dołączonej do niej ksiązeczki jest idealna dla terierów i pudli. No tak, ale Gin to nie pudel, na trochę inne futro ;). Ale dzięki :). evel napisał(a):Powinnaś się cieszyć, że jesteście inspiracją :evil_lol: http://img96.imageshack.us/img96/5089/img3308j.jpg cudowny jest ten wyraz pyska u strzyżonych psów, pudli, grzywaczy, to zalotne spojrzenie spod grzyweczki :loveu: Ok, ale proszę mi się tu potem nie żalić, że przeze mnie pies wygląda jak sierota :evil_lol:. Też podoba mi się taki łysy pychol u tego typu psów :). gops napisał(a):im wieksza moc tym masyznka lepiej tnie na takie ponizej 30w nie patrz nawet skoro Ginny ma taka siersc ciezka , ta gts moja ma wlasnie 30 i mowie spokojnie daje rade pudla, dawala rade tez ponad rok sucza ktora jest bardzo ciezka do sciecia i psa kolezanki ala saznucer wiec bardzo rozne rodzaje! teraz ta co kupilam ma az 45w i jest dwusilnikowa wiec wydaje sie wogole super , narazie to do mnie jeszcze nawet nie doszla :evil_lol: ale jesli Ci sie nie spieszy to mozesz poczekac jak dojdzie moja obetne kilka psow i powiem czy dziala dobrze i czy lepsza niz gts bo cena dwukrotna No nic, zobaczymy. I tak okazało się, że maszynka musi jednak troszkę zaczekać, więc wymyśliłam, że zetnę jej ten "kubraczek" nożyczkami, a jak będzie maszynka, to po prostu wyrównam całość. Najlepiej to chyba byłoby wpaść do jakiegoś salonu czy coś i zobaczyć, jakiej maszynki by na niej używali (i z jakim efektem)... Quote
gops Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Illusion napisał(a): No nic, zobaczymy. I tak okazało się, że maszynka musi jednak troszkę zaczekać, więc wymyśliłam, że zetnę jej ten "kubraczek" nożyczkami, a jak będzie maszynka, to po prostu wyrównam całość. Najlepiej to chyba byłoby wpaść do jakiegoś salonu czy coś i zobaczyć, jakiej maszynki by na niej używali (i z jakim efektem)... co do salonu to oni uzywaja profesjonalnych bardzo drogich maszynek , zanim kupilam maszynke chodzilam z suka do fryzjera i pytalam wlasnie czym obcinaja ale wpisalam sobie potem nazwe w google , maszynka za 1,200zl :crazyeye: wiadomo ich maszynki musza zniesc wszystko . no nic jak juz kupisz to daj zanc jak sie sprawuje bo ciekawa jestem tez czy to tylko moja tak dlugo wytrzymala :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 z maszynkami w salonach jest tak jak gops pisze, oni korzystają z profesjonalnego sprzętu który tani nie jest (zazwyczaj z maszynek mosera) Ja dwa lata korzystałam z maszynki firmy andis i sprawdzała się na kundlach, westach, shih tzu, yorkach i moim psie który ma ciężki i gęsty włos, także mogę ją śmiało polecić. Teraz niestety coś się w niej popsuło, ostrza są dobre, ale nie tnie, tylko włos wciąga, ale to chyba przez to że zawiasy mocujące ostrze się poluzowały i naprawić się nie da. Quote
Illusion Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Hehe, 1000zł to lekka przesada, jak za maszynkę do domowego użytku :). No nic, popytam jeszcze i może w końcu na coś konkretnego się zdecyduję. Dzięki ;). Quote
gops Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ale ma sylwetke! :) ja bym jej jeszcze skrocila czupryne Quote
Illusion Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 gops napisał(a):ale ma sylwetke! :) ja bym jej jeszcze skrocila czupryne Już nikt mi nie powie, że mam utuczonego psa, a zdarzało się :lol:. Też myślałam o tej główce, ale nie wiem za bardzo, jak to zrobić, bardzo lubię te jej kłaczki na łepetynie :oops:. Quote
Jaga. Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 http://img845.imageshack.us/img845/6968/img3305xv.jpg aaaaaaaaaaaaaahahahahaha dobre! wygląda odlotowo ja bym zostawiła :loveu: http://img862.imageshack.us/img862/7356/r5th5tjws54w.png zagłodzona Gin :diabloti: ja ostatnio poluję na taką maszynkę http://germapol.istore.pl/pl,product,1311112,7,moser,1556,akku,profesjonalna,maszynka,do,strzyzenia,zwierzt.html Quote
Kasi i Lena Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Teraz ślicznie wygląda. Dużo bardziej mi się taka podoba niż w zostawionej...hmm.... kamizelce;) Quote
Fides79 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 http://img862.imageshack.us/img862/7356/r5th5tjws54w.png a na łepetynie widać to co w główce, hi hi hi mały nielad uroczo wygląda:loveu: Quote
Daga&Maks Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 w takiej fryzurce teraz wygląda świetnie. No i widać jaką ma fajną, szczupłą sylwetkę :) Quote
Illusion Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Dziękujemy :) Dla odmiany dzisiejsza Tosia Quote
Fides79 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Smacznej szynki i jajeczka w ten świąteczny ranek, a w koszyczku wielkanocnym samych niespodzianek. Quote
Illusion Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 My też życzymy wszystkim Wesołych Świąt! ;) I zapraszamy na naszą stronkę, gdzie zawitała nowa szata graficzna :) Quote
Jaga. Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 stronka bardzo fajna, kolorowa i przejrzysta :) wrzucam Wasz bannerek na swoja ;) Quote
Avaloth Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Jaką ma Gin fryzurkę :D podoba mi się nowa szata, strasznie fajna :) ale poprzednia też mi się podobała xd Quote
Agappe Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 rewelacyjne fotki, szkoda, że tak ich niewiele.. pozdrawiamy świątecznie Quote
Illusion Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Jaga. napisał(a):stronka bardzo fajna, kolorowa i przejrzysta :) wrzucam Wasz bannerek na swoja ;) A my się chętnie wymienimy bannerkiem :). Avaloth napisał(a):Jaką ma Gin fryzurkę :D podoba mi się nowa szata, strasznie fajna :) ale poprzednia też mi się podobała xd Dzięki, na blogu też mamy nowy wygląd :). Agappe napisał(a):rewelacyjne fotki, szkoda, że tak ich niewiele.. pozdrawiamy świątecznie Jest i więcej :razz: Quote
Illusion Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Gince też zdarza się nie leniuchować Quote
darii_iia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Wspaniałe foteczki i psiaki na nich. Widać jak, to uwielbiają i tą radość podczas ćwiczeń ! :) A ja się pochwalę, jak tylko mój(nowy) psiurek podrośnie, to mamy zamiar trenować agility, w klubie. ;) Ale zanim podrośnie, to minie jeszcze kilka miechów. :D Quote
Illusion Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 darii_iia napisał(a):Wspaniałe foteczki i psiaki na nich. Widać jak, to uwielbiają i tą radość podczas ćwiczeń ! :) A ja się pochwalę, jak tylko mój(nowy) psiurek podrośnie, to mamy zamiar trenować agility, w klubie. ;) Ale zanim podrośnie, to minie jeszcze kilka miechów. :D A w jakim wieku młody? ;) Quote
Recommended Posts