Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fides79 napisał(a):
http://img96.imageshack.us/img96/5089/img3308j.jpg ale fajowo Gin tutaj wyszła

a co do maszynki, to ja ostatnio kupiłam Mosera 1230 rex za 250zł i wedle dołączonej do niej ksiązeczki jest idealna dla terierów i pudli.

No tak, ale Gin to nie pudel, na trochę inne futro ;). Ale dzięki :).

evel napisał(a):
Powinnaś się cieszyć, że jesteście inspiracją :evil_lol:

http://img96.imageshack.us/img96/5089/img3308j.jpg cudowny jest ten wyraz pyska u strzyżonych psów, pudli, grzywaczy, to zalotne spojrzenie spod grzyweczki :loveu:

Ok, ale proszę mi się tu potem nie żalić, że przeze mnie pies wygląda jak sierota :evil_lol:.

Też podoba mi się taki łysy pychol u tego typu psów :).

gops napisał(a):
im wieksza moc tym masyznka lepiej tnie na takie ponizej 30w nie patrz nawet skoro Ginny ma taka siersc ciezka , ta gts moja ma wlasnie 30 i mowie spokojnie daje rade pudla, dawala rade tez ponad rok sucza ktora jest bardzo ciezka do sciecia i psa kolezanki ala saznucer wiec bardzo rozne rodzaje! teraz ta co kupilam ma az 45w i jest dwusilnikowa wiec wydaje sie wogole super , narazie to do mnie jeszcze nawet nie doszla :evil_lol: ale jesli Ci sie nie spieszy to mozesz poczekac jak dojdzie moja obetne kilka psow i powiem czy dziala dobrze i czy lepsza niz gts bo cena dwukrotna

No nic, zobaczymy. I tak okazało się, że maszynka musi jednak troszkę zaczekać, więc wymyśliłam, że zetnę jej ten "kubraczek" nożyczkami, a jak będzie maszynka, to po prostu wyrównam całość.

Najlepiej to chyba byłoby wpaść do jakiegoś salonu czy coś i zobaczyć, jakiej maszynki by na niej używali (i z jakim efektem)...

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Illusion napisał(a):

No nic, zobaczymy. I tak okazało się, że maszynka musi jednak troszkę zaczekać, więc wymyśliłam, że zetnę jej ten "kubraczek" nożyczkami, a jak będzie maszynka, to po prostu wyrównam całość.

Najlepiej to chyba byłoby wpaść do jakiegoś salonu czy coś i zobaczyć, jakiej maszynki by na niej używali (i z jakim efektem)...

co do salonu to oni uzywaja profesjonalnych bardzo drogich maszynek , zanim kupilam maszynke chodzilam z suka do fryzjera i pytalam wlasnie czym obcinaja ale wpisalam sobie potem nazwe w google , maszynka za 1,200zl :crazyeye: wiadomo ich maszynki musza zniesc wszystko .
no nic jak juz kupisz to daj zanc jak sie sprawuje bo ciekawa jestem tez czy to tylko moja tak dlugo wytrzymala :evil_lol:

Posted

z maszynkami w salonach jest tak jak gops pisze, oni korzystają z profesjonalnego sprzętu który tani nie jest (zazwyczaj z maszynek mosera)

Ja dwa lata korzystałam z maszynki firmy andis i sprawdzała się na kundlach, westach, shih tzu, yorkach i moim psie który ma ciężki i gęsty włos, także mogę ją śmiało polecić. Teraz niestety coś się w niej popsuło, ostrza są dobre, ale nie tnie, tylko włos wciąga, ale to chyba przez to że zawiasy mocujące ostrze się poluzowały i naprawić się nie da.

Posted

gops napisał(a):
ale ma sylwetke! :)
ja bym jej jeszcze skrocila czupryne

Już nikt mi nie powie, że mam utuczonego psa, a zdarzało się :lol:.
Też myślałam o tej główce, ale nie wiem za bardzo, jak to zrobić, bardzo lubię te jej kłaczki na łepetynie :oops:.

Posted

Jaga. napisał(a):
stronka bardzo fajna, kolorowa i przejrzysta :) wrzucam Wasz bannerek na swoja ;)

A my się chętnie wymienimy bannerkiem :).

Avaloth napisał(a):
Jaką ma Gin fryzurkę :D

podoba mi się nowa szata, strasznie fajna :) ale poprzednia też mi się podobała xd

Dzięki, na blogu też mamy nowy wygląd :).

Agappe napisał(a):
rewelacyjne fotki, szkoda, że tak ich niewiele..

pozdrawiamy świątecznie

Jest i więcej :razz:

Posted

Wspaniałe foteczki i psiaki na nich. Widać jak, to uwielbiają i tą radość podczas ćwiczeń ! :)
A ja się pochwalę, jak tylko mój(nowy) psiurek podrośnie, to mamy zamiar trenować agility, w klubie. ;)
Ale zanim podrośnie, to minie jeszcze kilka miechów. :D

Posted

darii_iia napisał(a):
Wspaniałe foteczki i psiaki na nich. Widać jak, to uwielbiają i tą radość podczas ćwiczeń ! :)
A ja się pochwalę, jak tylko mój(nowy) psiurek podrośnie, to mamy zamiar trenować agility, w klubie. ;)
Ale zanim podrośnie, to minie jeszcze kilka miechów. :D

A w jakim wieku młody? ;)