Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś jakiś dziwny dzień, miałam telefon o Klarę, mail i telefon w sprawie Rudzika no i teraz jeszcze pani z Warszawy dzwoniła w sprawie Kiki :cool3:
Ma się jeszcze zastanowić, co jak wiem z doświadczenia oznacza że nic z tego nie będzie (pani się chyba trochę wystraszyła wizyty przedadopcyjnej), ale cieszę się, że przynajmniej coś drgnęło :cool3:

Posted

Oczywiście będzie sterylka, czekaliśmy tylko jak malutka znajdzie dom, żeby suniek nie izolować od siebie.

Sterylkę zrobimy chyba pod koniec przyszłego tygodnia lub zaraz po długim weekendzie, bo teraz mamy dużo psiaków po zabiegach (jutro jeszcze Ruda będzie ciachana).

Pieniążki za sterylizację są zapewnione ;)

Posted

Kaja, awansowała i mieszka od dzisiaj w domku.
Bardzo się jej to podoba, w boksie straszliwie płakała :razz:
Mam nadzieję, że będzie grzeczna o fotki domowe pomogą jej w znalezieniu domu ;)

Posted

Mam nadzieję, że będzie grzeczna o fotki domowe pomogą jej w znalezieniu domu
Na pewno, fotki domowe zawsze pomagaja. Lepiej sobie zobaczyc 'gotowego' psa niz wyobrazac jak moze wygladac w domu.

Posted

W sprawie Kai miałam telefon z allegro... Dzwonił Panz Lublina i szukał \"małego pieska do zabawy z dziećmi\"... Na pytanie czy piesek byłby w domu czy w budzie, padła odpowiedź, że w budzie... No to powiedziałam, że Kaja się do budy nie nadaje, że to piesek domowy, a on strasznie zdziwiony \"dlaczego się nie nadaje do budy???\". Potem zadzwonił drugi raz (odebrał TZ) i mówił już, że pies byłby w domu. Chciał pieska na już i na teraz. Jednakże wizyty przedadopcyjne i poadopcyjne nie bardzo temu Panu pasowały...

Posted

Chciał pieska na już i na teraz.

Deszcz pada i dzieciom sie nudzi :angryy: a dobry tatus chcial im zywa maskotke zapewnic :mad: Jutro beda otwarte sklepy z zabawkami, to tam sie powinien udac :lmaa:

Posted

Wszystkie psy takie padniete przez ten deszcz.... moje dziewczyny tez dzisiajz trudem zaliczyly godzinny spacerek, jak darly do domu, to ledwie nadazylysmy z Ulka :evil_lol:

Posted

Murka napisał(a):
Kaja ma 3 obserwatorów na allegro!!!
Wczoraj dzwonił miły Pan z Siedlec, zainteresowanie jest, a to z czasem przenosi się na domek ;)

Z Siedlec jest chyba WAnda Szostek, wiec nie byloby problemu ze sprawdzeniem domu.

Trzymam kciuki za sterylke Kajuni :kciuki: