dorotal Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Na krajowkach litewskich nie ma kontroli weterynaryjnej Quote
pati1033 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 a moze jednak ma ktos miejsce z Warszawy? :oops: Quote
Goshka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='narisowa']ponawiam pytanie jagodki - dostał ktoś jakiekolwiek potwierdzenie?[/quote] [B]Ja nie dostałam:shake:[/B] Quote
narisowa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 dzwoniłam wczoraj do nich - odesłano mnie na przyszły tydzień po info, bo teraz zajęci bardzo wystawą owczarków niemieckich. Quote
Dumisiowa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 hmm no ja też zapisana a tu od nich jeszcze żadnego odzewu.... Quote
Abjana Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja zgłosiłam swoją sunię, czekała kilka dni na potwierdzenie i nic. Zadzwoniłam i dowiedziałam sie, że oni potwierdzeń nie wysyłają. To chyba najlepiej dzwonić, a może ukaże się jeszcze jakaś informacja ich stronie. Quote
jovi Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Słuchajcie, czy można się jeszcze zgłaszać na tą wystawę jak i jaki to koszt ? Quote
Abjana Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='jovi']Słuchajcie, czy można się jeszcze zgłaszać na tą wystawę jak i jaki to koszt ?[/quote] Termin do 10 czerwca, mailem, możesz zapłacić na wystawie- 30 eu Quote
jovi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A można prosić tego maila, to ten co parę stron wcześniej ? Quote
Jagoodka Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Abjana']Termin do 10 czerwca, mailem, możesz zapłacić na wystawie- 30 eu[/quote] No nie do końca tak... Bo od 15 maja do 10 czerwca jest III termin przyjmowania zgloszen i oplata jest juz 35E. Quote
Iwa-R Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Teoretycznie jesteśmy zgłoszeni. Niestety odpowiedzi brak. Czy w tym momencie tylko telefonicznie można się czegokolwiek dowiedzieć? Czy ktoś ma możliwości cokolwiek sprawdzić? Nie chciałabym jechać 600 km na darmo. Quote
Abjana Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Jagoodka']No nie do końca tak... Bo od 15 maja do 10 czerwca jest III termin przyjmowania zgloszen i oplata jest juz 35E.[/quote] Jak dzwoniłam, to powiedziano mi, że właśnie 30 euro, a np w Allitusie opłata w ostatnim terminie przelewm wynosiła też 35 euro, a na wystawie płaciło się 30 , śmieszne:lol:, ale można zaoszczędzić. Quote
Jagoodka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Abjana']Jak dzwoniłam, to powiedziano mi, że właśnie 30 euro, a np w Allitusie opłata w ostatnim terminie przelewm wynosiła też 35 euro, a na wystawie płaciło się 30 , śmieszne:lol:, ale można zaoszczędzić.[/quote] Jezeli zglaszalas psa przed 15 maja to na wystawie placisz 30E. Na Litwie jest tak ze na wiekszosci krajowek oplata na wystawie jest rowna oplacie dla takiego terminu w jakim zglaszalas psa. Quote
Abjana Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Jagoodka']Jezeli zglaszalas psa przed 15 maja to na wystawie placisz 30E. Na Litwie jest tak ze na wiekszosci krajowek oplata na wystawie jest rowna oplacie dla takiego terminu w jakim zglaszalas psa.[/quote] Rzeczywiście, masz rację, a byłam pewna, że zgłosiłam po 15 maja, ale sprawdziłam w wysłanej poczcie, skleroza :lol::lol::lol:. Quote
Yoshko Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Czy ktos moze mi podac nr. telefonu na który mozna się dodzwonić i dwiedzieć czy psy zgłoszone? Quote
narisowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 + 370 37225265 - własnie się dziś do nich dodzwoniłam i ..... okazało się, że nie mają mojego zgłoszenia (wysyłałam w kwietniu). pierwszy raz mam takie "przejścia" z litwą! coś ten klub chyba nie za bardzo..... Quote
Dumisiowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Narisowa a powiedz co zrobiłaś?? znaczy się czy zgłosiłaś go telefonicznie czy znowu na maila?? bo ja mam taką dziwną sytuacje i nie wiem co zrobić.....bo zgłosiłam dwa psy..jednego swojego a jednego kolezanki...i niedawno okazalo sie ze ten jej piesek nie moze jechac bo zachorował ale za to chce zgłosić siostre i brata tego co nie jedzie...wysalam to wszystko mailem do nich.... Quote
narisowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 tylko mailem zgłaszałam... no i facet powiedział (w kwietniu), że dotarło, a dziś dzwonię, a babka mnie nie ma na liście zgłoszonycgh psów:( Quote
Musiałek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ja zadzwoniłam przed chwilą i pan nie wiedział :crazyeye: i kazął dzwonić za dwa dni :mad: ciekawe dlaczego ?? Quote
Goshka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [B]A ja w koncu napisałam do znajomej z Litwy i bedzie interweniować. Ciekawe co z tego wyniknie:shake:[/B] Quote
Iwa-R Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='narisowa']+ 370 37225265 - własnie się dziś do nich dodzwoniłam i ..... okazało się, że nie mają mojego zgłoszenia (wysyłałam w kwietniu). pierwszy raz mam takie "przejścia" z litwą! coś ten klub chyba nie za bardzo.....[/quote] Mam dokładnie taką samą sytuację. Wysłane mailem, brak na liście. Pani kazała wysłać faxem, który w ogóle ciężko przechodził. Kazała dzwonić później, bo na razie tylko układają na kupki i nic nie wiadomo. Obiecała, że nawet jeśli zgłoszenie dojdzie jutro to przyjmie, ale nic mnie już nie zdziwi :D Quote
narisowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 żeby było ciekawiej, to w kwietniu pan powiedział, że mają moje zgłoszenie, a teraz im wcięło.... Quote
narisowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 no to mają moje zgłoszenie - biegałam na pocztę i wysyłałam faxem. potwierdzeń nie będą wysyłać! (mailem też nie) - jak ktoś chce sprawdzić czy jest przyjęty ma do nich zadzwonić - taką dziś uzyskałam informację... Quote
Goshka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [B]Dzwonienie tez do konca nic nie da. Znajoma Litwinka dzwoniła do nich w sprawie moich psów, to kazali zadzwonić w piątek...Zaczynam sie powoli irytowac:diabloti:[/B] Quote
Recommended Posts