Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zgłosiłam swoją sunię, czekała kilka dni na potwierdzenie i nic. Zadzwoniłam i dowiedziałam sie, że oni potwierdzeń nie wysyłają. To chyba najlepiej dzwonić, a może ukaże się jeszcze jakaś informacja ich stronie.

Posted

[quote name='jovi']Słuchajcie, czy można się jeszcze zgłaszać na tą wystawę jak i jaki to koszt ?[/quote]

Termin do 10 czerwca, mailem, możesz zapłacić na wystawie- 30 eu

Posted

[quote name='Abjana']Termin do 10 czerwca, mailem, możesz zapłacić na wystawie- 30 eu[/quote]
No nie do końca tak... Bo od 15 maja do 10 czerwca jest III termin przyjmowania zgloszen i oplata jest juz 35E.

Posted

Teoretycznie jesteśmy zgłoszeni. Niestety odpowiedzi brak. Czy w tym momencie tylko telefonicznie można się czegokolwiek dowiedzieć? Czy ktoś ma możliwości cokolwiek sprawdzić? Nie chciałabym jechać 600 km na darmo.

Posted

[quote name='Jagoodka']No nie do końca tak... Bo od 15 maja do 10 czerwca jest III termin przyjmowania zgloszen i oplata jest juz 35E.[/quote]

Jak dzwoniłam, to powiedziano mi, że właśnie 30 euro, a np w Allitusie opłata w ostatnim terminie przelewm wynosiła też 35 euro, a na wystawie płaciło się 30 , śmieszne:lol:, ale można zaoszczędzić.

Posted

[quote name='Abjana']Jak dzwoniłam, to powiedziano mi, że właśnie 30 euro, a np w Allitusie opłata w ostatnim terminie przelewm wynosiła też 35 euro, a na wystawie płaciło się 30 , śmieszne:lol:, ale można zaoszczędzić.[/quote]
Jezeli zglaszalas psa przed 15 maja to na wystawie placisz 30E. Na Litwie jest tak ze na wiekszosci krajowek oplata na wystawie jest rowna oplacie dla takiego terminu w jakim zglaszalas psa.

Posted

[quote name='Jagoodka']Jezeli zglaszalas psa przed 15 maja to na wystawie placisz 30E. Na Litwie jest tak ze na wiekszosci krajowek oplata na wystawie jest rowna oplacie dla takiego terminu w jakim zglaszalas psa.[/quote]

Rzeczywiście, masz rację, a byłam pewna, że zgłosiłam po 15 maja, ale sprawdziłam w wysłanej poczcie, skleroza :lol::lol::lol:.

Posted

+ 370 37225265 - własnie się dziś do nich dodzwoniłam i ..... okazało się, że nie mają mojego zgłoszenia (wysyłałam w kwietniu). pierwszy raz mam takie "przejścia" z litwą!
coś ten klub chyba nie za bardzo.....

Posted

Narisowa a powiedz co zrobiłaś?? znaczy się czy zgłosiłaś go telefonicznie czy znowu na maila?? bo ja mam taką dziwną sytuacje i nie wiem co zrobić.....bo zgłosiłam dwa psy..jednego swojego a jednego kolezanki...i niedawno okazalo sie ze ten jej piesek nie moze jechac bo zachorował ale za to chce zgłosić siostre i brata tego co nie jedzie...wysalam to wszystko mailem do nich....

Posted

[quote name='narisowa']+ 370 37225265 - własnie się dziś do nich dodzwoniłam i ..... okazało się, że nie mają mojego zgłoszenia (wysyłałam w kwietniu). pierwszy raz mam takie "przejścia" z litwą!
coś ten klub chyba nie za bardzo.....[/quote]

Mam dokładnie taką samą sytuację. Wysłane mailem, brak na liście. Pani kazała wysłać faxem, który w ogóle ciężko przechodził. Kazała dzwonić później, bo na razie tylko układają na kupki i nic nie wiadomo. Obiecała, że nawet jeśli zgłoszenie dojdzie jutro to przyjmie, ale nic mnie już nie zdziwi :D

Posted

no to mają moje zgłoszenie - biegałam na pocztę i wysyłałam faxem. potwierdzeń nie będą wysyłać! (mailem też nie) - jak ktoś chce sprawdzić czy jest przyjęty ma do nich zadzwonić - taką dziś uzyskałam informację...

Posted

[B]Dzwonienie tez do konca nic nie da. Znajoma Litwinka dzwoniła do nich w sprawie moich psów, to kazali zadzwonić w piątek...Zaczynam sie powoli irytowac:diabloti:[/B]