amikat Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aro pojedzie najpóźniej 14.09 do nowego domu! Monia u której obecnie siedzi chynba sie zapłacze ale pewnie za długo samotna nie będzie hehehehehe.... bo już kolejna bieda w kolejce czeka! Quote
Klementynkaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 własnie mnie olśniło... przeciez 14 to ja będe z Belgii wracać!!! nie dam rady Anetka jechac!!! kto pojedzie z Anetką? a jeszcze lepiej kto ma autko z mniejszym spalaniem? kase jakos wykombinujemy na paliwko :( Quote
Michal^^ Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 a i bardzo prosimy na nowe fotki Aro ;) Quote
Michal^^ Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 w to nie watpie ze Aro bedize mial dobrze ;D a co do paliwa to my sie dokladamy chodz moze postaramy sie zwrocic wszystkie koszta ;) ja sie tylko martwie czy to nie bedzie dl aniego duze przezycie ?? teraz jest u Pani Moniki pozniej czeka go dluga droga no i nowy domek ... Quote
maciaszek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Michal^^']ja sie tylko martwie czy to nie bedzie dl aniego duze przezycie ?? teraz jest u Pani Moniki pozniej czeka go dluga droga no i nowy domek ...[/quote]Na pewno będzie to dla niego stres. To duża zmiana. Ale przyzwyczai się, pokocha nowych właścicieli, na pewno. Potrzeba tylko troszkę czasu... Quote
Michal^^ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 juz ja sie o to postaram :p przez zoladek do serca ;) a o ktorej mozemy sie Was spodziewac ?? Quote
amikat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pojedziemy na 99 % w sobotę . Myślę ze około 17:00 - 18 :00 będziemy na miejscu. Może wcześniej jak Bóg da Pomyślcie o szkoleniu z Aro! Jemu sie to przyda - om lubi pracować! Quote
Michal^^ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 podsune pomysl ale mysle ze nie bedzie potrzebny specjalny osrodek bo jego przyszla wlascicielka ma doswiadczenie i napewno sobie poradzi ;) a jak Aro reaguje na kąpiel ? ;) Quote
amikat Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Oj wodę to on kocha!!! Pływa i w rzece iw jeziorku! Wanna też być moze - a co! Michałku - zadzwonię wieczorem. Aro przywieziemy w sobotę. Wiem już na 100 %! Quote
Michal^^ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 przepraszm ale nie wiem czy cos z tego bedize ... jest nam strasznie przykro ... ale nie mamy pieneidzy na transposrt ...ja juz powiedzialem wszystko Pani Kasi ...przepraszam nei wiem czy cos z tego bedize ale to zalezy od pieneidzy ...:( mam nadzieje ze dzisiaj porozmawiamy :( Quote
BeataJ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ale chodzi tylko o kase za transport? ile ten transport kosztuje? Beata Quote
amikat Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nie chodziło o koszty transportu a raczej chodziło pośrednio. Pies musi iść do domu które będzie mógł zapewnić mu dobre warunki - ZAWSZE. Quote
BeataJ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [FONT=Arial][SIZE=2]Ale skad ta nagla zmiana? Nie lapie.....Czyli to juz nieaktualne, tak?[/SIZE][/FONT] Quote
maciaszek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Czyli co? Aro nadal bez domu? Quote
Michal^^ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 niestety nie aktualne :( i przepraszam za klopot ... zawiodlem sie na tej osobie ... glupio sie czuje ... mam nadzieje ze Aro znajdzie kochajaca rodzine :( Quote
amikat Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Michał nie przepraszaj! To jest tylko życie! I nie ma tego złego co by na lepsze nie wyszło! Quote
Michal^^ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Niech wyjdzie ale dla Aro ;) a tak naprawde to wina partnera tej osoby a Maja zamowila juz wczesniej bo byla przekonana na 100 % ze bedzie Aro jej numerek z Jego imeiniem tylko ze mialo byc zmienone na ARON jedna litera ;p i jej numer telefonu ale to chyba przeszkadzac nei bedize ;p i prosila mnie zebym to wyslal jesli mozna ?? a Aro mial jeszcze chetnego ?? i jak ? Quote
amikat Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Michałku - Aro jedzie w sobotę do nowego domu! Jeżeli chcecie oczywiście wyślijcie- no problemos! Quote
maciaszek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 O! Do jakiego domku? Gdzie? Co? Jak? Quote
amikat Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jedzie do NIemiec. Dom juz czeka!!!!!!! Quote
Michal^^ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jezu jak sie ciesze :D:D:D: cudownie ze jedzie :*:*:*:multi: prosze go ode mnie ucalowac :*:* niech mu sie dobrze zyje :):) super a gdziee??? :loveu: Quote
amikat Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 powiem wiecej - jadę 17 do niemiec sama zobaczę jak sie Aro ma... Quote
Recommended Posts