Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aro pojedzie najpóźniej 14.09 do nowego domu! Monia u której obecnie siedzi chynba sie zapłacze ale pewnie za długo samotna nie będzie hehehehehe.... bo już kolejna bieda w kolejce czeka!

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

własnie mnie olśniło... przeciez 14 to ja będe z Belgii wracać!!! nie dam rady Anetka jechac!!! kto pojedzie z Anetką? a jeszcze lepiej kto ma autko z mniejszym spalaniem? kase jakos wykombinujemy na paliwko :(

Posted

w to nie watpie ze Aro bedize mial dobrze ;D a co do paliwa to my sie dokladamy chodz moze postaramy sie zwrocic wszystkie koszta ;)
ja sie tylko martwie czy to nie bedzie dl aniego duze przezycie ??
teraz jest u Pani Moniki pozniej czeka go dluga droga no i nowy domek ...

Posted

[quote name='Michal^^']ja sie tylko martwie czy to nie bedzie dl aniego duze przezycie ?? teraz jest u Pani Moniki pozniej czeka go dluga droga no i nowy domek ...[/quote]Na pewno będzie to dla niego stres. To duża zmiana. Ale przyzwyczai się, pokocha nowych właścicieli, na pewno. Potrzeba tylko troszkę czasu...

Posted

Pojedziemy na 99 % w sobotę . Myślę ze około 17:00 - 18 :00 będziemy na miejscu. Może wcześniej jak Bóg da

Pomyślcie o szkoleniu z Aro! Jemu sie to przyda - om lubi pracować!

Posted

podsune pomysl ale mysle ze nie bedzie potrzebny specjalny osrodek bo jego przyszla wlascicielka ma doswiadczenie i napewno sobie poradzi ;)
a jak Aro reaguje na kąpiel ? ;)

Posted

przepraszm ale nie wiem czy cos z tego bedize ... jest nam strasznie przykro ... ale nie mamy pieneidzy na transposrt ...ja juz powiedzialem wszystko Pani Kasi ...przepraszam nei wiem czy cos z tego bedize ale to zalezy od pieneidzy ...:( mam nadzieje ze dzisiaj porozmawiamy :(

Posted

Niech wyjdzie ale dla Aro ;) a tak naprawde to wina partnera tej osoby a Maja zamowila juz wczesniej bo byla przekonana na 100 % ze bedzie Aro jej numerek z Jego imeiniem tylko ze mialo byc zmienone na ARON jedna litera ;p i jej numer telefonu ale to chyba przeszkadzac nei bedize ;p i prosila mnie zebym to wyslal jesli mozna ?? a Aro mial jeszcze chetnego ?? i jak ?