Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj byłam w schronisku...akurat przyjmowano maksymalnie przerażonego pieska, nie wiem ile może mieć lat, ale na pewno jest młody, w każdym razie stary nie jest. Był bardzo wystraszony, jak poszedł na boks stał nieruchomy, bardzo jego los leży mi na sercu.
Pomóżcie znaleźć mu domek:-( Za chwilę wkleję zdjęcia.
Jego schroniskowy numerek to 740
pies przebywa we wrocławskim schronisku

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie się ładują! zaraz będą! Nie mam żadnych info, tylko tyle co mi Grzesiek powiedział, że znaleziony na działkach...jest w pierwszym boksie w boksach na przeciwko Brylanta

Posted

ecci napisał(a):
maksymalnie przerażony! A ja siedzę i wyję!

Nie wyj tylko do promocji chłopaka się bierz

Koperek napisał(a):
No! Od razu lepiej!;) I młodziak, jak się patrzy!

Młodziak i ładny

Posted

Jeżeli jest w pierwszym boksie na B (tak, jak pisałaś) to spoko daje sobie radę, bo tam są same nieduże pieski, a po fotach widzę, że BYSIO będzie tam największy ;)

Posted

jak jest boks Brylanta-na samym końcu, to Bysio jest na przeciw na samym początku, to bezpieczny boks???Nie moge się uspokoic! On taki w moim typie!

Posted

Ach- to on nie jest w pierwszym na B, tylko w ostatnim (na przeciwko BRYLANCIKA, tak?). Tam jest taki sobie boks- zadziorów, które nie dają się pogryźć.:roll:

Posted

ja nawet nie wiem ile on może miec lat...chyba jutro pojadę do schronu i się dowiem, może dziewczyny się dowiedzą czegoś więcej, ja w sumie mieszkam 40 km od Wrocławia, więc to nie jest tak hop siup pojechać dla mnie! Poczekajmy do wieczorka...mam nadzieję, że z nim dzisiaj wszystko ok!