ewatonieja Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 4 MAJA PANI GRAżYNA ,KTóRA WYPATRZYłA RAYA NA FORUM BOXEROWYM ZABRAłA GO DO DOMU!!! SERDECZNIE DZIęKUJEMY, MAMY NADZIEJE ZE TO POCZATEK WIELKIEJ MILOśCI!!! TRAFIŁ DO NAS OK MIESIąCA TEMU,OCENINO GO NA OK 4-5 LAT ZABRALIŚMY GO NA WIZYTĘ DO DR GARNCARZA, RAY JEST NIEWIDOMY OD URODZENIA, TO WIDAĆ- PIES śWIETNIE SOBIE RADZI , PORUSZA SIE BEZ PROBLEMU,INNE ZMYSŁY DZIAŁAJĄ BEZ ZARZUTU ,WSKAKIWAŁ DO BAGAZNIKA,NIE JEST MĘCZĄCY NA SPCERACH,ŁADNIE CHODZI NA SMYCZY,REAGUJE NA ZAWOŁANIA JEST ZADBANY,MOŻE TROSZKĘ POOBCIERANY NA TYŁECZKU ;) ALE W DOBREJ FORMIE FIZYCZNEJ, PO ZABIEGU KASTRACJI PRZYPLĄTAŁ SIĘ KRWIAK :-( CHŁOPAK JEST MARKOTNY,OSOWIAŁY ZASZYWA SĘ W BUDZIE,NIE WITA SIĘ Z ODWIEDZAJĄCYMI :( JEDYNE POCIESZENIE ,ŻE POGODA DOPISUJE I NIE POWINIEN ZACHOROWAĆ np DOSTAĆ GILA Quote
Niewiasta_21 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ray sie pokazuje,gdzie miłosnicy bokserów? Quote
nata od jadzi Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 przyda się Rayowi osobny wątek... do góry malutki! Quote
ewatonieja Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Ray ma watek na forum bokserywpotrzebie i nie ma odezwu dlatego próbujemy tez tutaj Quote
MagYa^^ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 biedny ślepek... jakie sumienie maja ludzie, ktorzy pozbyli się go ..? :placz: Quote
Niewiasta_21 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tak mało cioteczek tu zagląda....nikt niechce przygarnac Raya? Quote
ewatonieja Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Ray stoi dłuuugiej kolejce po dom dzisiaj bylismy na spacerze ,Ray stawia sztywno tylne łapki krwiak go uwiera :-( Quote
Selket Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Mogę tylko zaglądać :oops: :oops: I nawet nie wiecie jak mi przykro, że nie moge pomóc :oops: :( Quote
ewatonieja Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 niewidomy opuchniety Ray prosi o dom! Quote
nika28 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A ma wątek na tej stronie??? http://forum.boksery.pl/boksery-w-potrzebie-vf8.htm Jak nie to mogę go umieścić ;) Quote
ewatonieja Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Nie Ma Tutaj Wątku ,jeśli Jestes Zarejestrowana I Chcesz Się Tam Udzielać W Jego Sprawie To Nie Ma Problemów, :) Quote
MagYa^^ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 biedne psisko :( tyle cierpiec.. przez ta slepote ma niemal zerowe szanse na adopcje, chyba ze dla maniaka..-ktorych posrod nas jest wielu.. ale my zapsieni :roll: ulomnosc RAYa jest dla niego normalnoscia, zyje z tym od poczatku, nauczyl sie funkcjonowac, ale dla pierwszego lepszego czlowieka to pies z ktorym sa i beda same problemy - podejscie ludzi jest okrutne :angryy: Quote
lio_ness Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Serce się kroi...:sad: Jak on sobie w ogóle daje radę w schronisku? Szukałam go na stronie łódzkiego schroniska :lookarou:, nie znalazłam . Jaki ma numer? Quote
Niewiasta_21 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ray radzi sobie dobrze bo nie jest na ogólnych boksach,tylko w zagródce z mniejszymi z psami. Ogólnie to ze nie widzi w niczym mu nie przeszkadza,dla niego to normalna rzecz,ale czy to znaczy ze ma byc bezdomny? Ray czeka na swojego człowieka. Quote
nika28 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jedna Pani pyta się z tego forum co go wystawiłam Kopiuję Czy można prosić o coś więcej na temat ?Jaki jest w stosunku do innych psów na przykład ? A koty? Jak długo jest w schronie i co z jego poprzednim wlascicielem ?... Quote
ewatonieja Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 nika28 napisał(a):Jedna Pani pyta się z tego forum co go wystawiłam Kopiuję Czy można prosić o coś więcej na temat ?Jaki jest w stosunku do innych psów na przykład ? A koty? Jak długo jest w schronie i co z jego poprzednim wlascicielem ?... z psami nie ma zadnego problemu, dogaduje się :) a koty,możemy go sprawdzić :) nic nie wiadomo o jego poprzednich kanaliach w schronisku jest ok miesiąca na stronie go nie ma Quote
Recommended Posts