Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki psiak zasłuzył sobie na super domek. A że takim jest domek Pani Grazyny nie mam najmniejszych watpliwości :p.
To na prawdę przekochany pies. Ja to juz widziałam podczas naszej wyprawy do dr Garncarza.
Powodzenia Ray :loveu::loveu::loveu:!!!

Posted

cytuję Grażę z boxerowego forum:
"Pracujemy nad jego powrotem do zdrowia.Na razie z pozytywów:kaszel prawie ustąpił, dalej zajmujemy się uszkami (pasożyty), chcemy go podtuczyć ( bidula waży tylko 21 kg!), no a potem najważniejsze te nogi( jakies zwyrodnienia stwów, a może stary uraz?),żeby mógł się poruszać sprawnie ( przy braku wzroku to szczególnie istotne) bez potykania się, widocznego bólu i szybkiego zmęczenia.A chłopak ma wyraźny zapał do spacerów i mimo kuśtykania cieszy się na nie i nimi ogromnie.Na komendę "spacer' wykonuje już nawet coś w rodzaju nieśmiałych podskoków - słowo!Siada błyskawicznie przy drzwiach i czeka na smycz.W ogóle jest bezproblemowy,cichutki, aż żal patrzeć, jak cały przeprasza, że żyje...Musiał sporo przejść...Więc najważniejsze teraz te nogi, no i żeby się wreszcie kiedyś uśmiechnął - tak od ucha do ucha, jak to boksery potrafią..."

Posted

Biedny jest z tym swoim zdrówkiem, tyle wycierpiał..Ale wychodzi na prostą to dobra wiadmość :multi: Z każdym dniem będzie już coraz lepiej.Trzymam za niego mocna kciuki :kciuki: Żeby zdrówko szło cały czas do przodu i, zeby znów uwierzył, że człowiek to dobro. Wierzę, że niedługo będzie tak uśmiechał :kciuki:

Posted

Palnąć się to za mało.....nika28 podaje linka do fotek, a ja co??? Jak zwykle nie zauważyłam się zastanawiam czemu tutaj nic nie ma, a karolina1 chwali fotki............ :oops: