nika28 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A zdjęcia z nowego domku tu http://forum.boksery.pl/topics12/d-warszawa-5-letni-niewidomy-ray-vt5045.htm?sid=31cec5ff4df1c05161ad2ecc2f268699#86711 :multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Taki psiak zasłuzył sobie na super domek. A że takim jest domek Pani Grazyny nie mam najmniejszych watpliwości :p. To na prawdę przekochany pies. Ja to juz widziałam podczas naszej wyprawy do dr Garncarza. Powodzenia Ray :loveu::loveu::loveu:!!! Quote
ewatonieja Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 cytuję Grażę z boxerowego forum: "Pracujemy nad jego powrotem do zdrowia.Na razie z pozytywów:kaszel prawie ustąpił, dalej zajmujemy się uszkami (pasożyty), chcemy go podtuczyć ( bidula waży tylko 21 kg!), no a potem najważniejsze te nogi( jakies zwyrodnienia stwów, a może stary uraz?),żeby mógł się poruszać sprawnie ( przy braku wzroku to szczególnie istotne) bez potykania się, widocznego bólu i szybkiego zmęczenia.A chłopak ma wyraźny zapał do spacerów i mimo kuśtykania cieszy się na nie i nimi ogromnie.Na komendę "spacer' wykonuje już nawet coś w rodzaju nieśmiałych podskoków - słowo!Siada błyskawicznie przy drzwiach i czeka na smycz.W ogóle jest bezproblemowy,cichutki, aż żal patrzeć, jak cały przeprasza, że żyje...Musiał sporo przejść...Więc najważniejsze teraz te nogi, no i żeby się wreszcie kiedyś uśmiechnął - tak od ucha do ucha, jak to boksery potrafią..." Quote
Selket Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Biedny jest z tym swoim zdrówkiem, tyle wycierpiał..Ale wychodzi na prostą to dobra wiadmość :multi: Z każdym dniem będzie już coraz lepiej.Trzymam za niego mocna kciuki :kciuki: Żeby zdrówko szło cały czas do przodu i, zeby znów uwierzył, że człowiek to dobro. Wierzę, że niedługo będzie tak uśmiechał :kciuki: Quote
karolina1 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Jeju jak się miło patrzy na takie szczęśliwe zdjęcia!! :loveu: Quote
Selket Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Palnąć się to za mało.....nika28 podaje linka do fotek, a ja co??? Jak zwykle nie zauważyłam się zastanawiam czemu tutaj nic nie ma, a karolina1 chwali fotki............ :oops: Quote
karolina1 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 :eviltong: No ja też ledwie co znalazłam link do zdjęć...to może ja je tu wkleje będzie łatwiej. :razz: Quote
Recommended Posts