Buffy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jorgusia ciągle czeka na domek. Isabel - wielkie dziękujemy. :) Quote
Buffy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Czasami trudno tym Jedynakom znaleźć dom. :( Ale mam nadzieję, że może niedługo trafi do tego swojego, wymarzonego. Quote
Buffy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jutro podjadę do Schroniska i chociaż wymiziam Pannę. Quote
Isabel Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Biedna, samotna Jorgusia, tak chciałaby do domu... Quote
Buffy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Pozwolę sobie przekopiować z "miau" Jagodę i Kubę, którzy dzisiaj odwiedzili Schronisko: Przyszliśmy, zobaczyliśmy i pokochaliśmy Jorgusie. Deklarujemy ze jak tylko znajdziemy nowe mieszkanko dla siebie to i Jorgusia znajdzie w nim swój kącik Liczymy że nastapi to jak najszybciej i już pod koniec czerwca będziemy mogli ją zaadoptować Jagoda i Kuba A to już odpoczywająca Jorgusia po serii mizianek i pieszczot. Quote
Buffy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ponieważ przyszły dom nie udzielił nam jednoznacznej odpowiedzi, czy mamy usuwać ogłoszenia - Jorgusia dalej czeka na domek. :( Quote
Buffy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Taką odpowiedź otrzymałyśmy od potencjalnego domku: Ogłoszenia niech sobie będą - przecież może znaleźć się ktoś, kto będzie chciał zabrać Jorgusię już zaraz, teraz, a wtedy my nie będziemy mieli nic przeciwko, bo jej szczęście jest dla nas najważniejsze, a w schronisku znajdzie się napewno inny kociak, którego moglibyśmy zabrać w zamian:). Jednakże, jeżeli do czasu kiedy znajdziemy lokum koteczka będzie nadal w schronisku to ją zabierzemy:) A ja sobie tak marzę, że to jednak Oni zaadoptują Jorgusię. Quote
Isabel Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A mniej więcej kiedy byłaby ta adopcja możliwa? Quote
Buffy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Isabel napisał(a):A mniej więcej kiedy byłaby ta adopcja możliwa? Gdyby - np. udało im się załatwić mieszkanie w tym tygodniu - to od razu zabierają Jorgusię. Ale może tak być, że uda im się dopiero pod koniec czerwca. Może i tak być, że lipiec. W każdym razie, ja mocno trzymam kciuki, żeby jak najszybciej. :) Quote
Isabel Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 To w końcu nie tak długo, najważniejsze, że domek zaklepany! Quote
Buffy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Isabel']To w końcu nie tak długo, najważniejsze, że domek zaklepany! Ja wierzę, że to Jagoda i Kuba zaadoptują Jorgusię. Jednak dopóki nie załatwią mieszkania - nadal szukamy dla Niej domu. Quote
Recommended Posts