Ini Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Rozmawiałam z Panią Hanią. Powiedziała, że dziś jej mąż ma jechać do swojej siostry porozmawiać o adopcji Kacpra. Jego siostra ma małego, łagodnego pieska ze schroniska i jakiś czas temu wyrazała chęć przygarnięcia drugiego. Czy Kacper toleruje inne małe psiaki? Haniu, jeśli możesz, to zadzwoń proszę do mnie. Chciałabym przekazać Pani Hani nr do dziewczyny, która teraz opiekuje się Kacprem. Ini Quote
Tepes Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [COLOR=Blue]No no cioteczki nie zapeszajmy:)[/COLOR] Quote
ciapuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Myślę że Kacperek może mieszkać z innym psiakiem teraz mieszka z kilkoma i nie ma spięć Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]super że szykuje się domeczek .....:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red]ale[B] mysza 1[/B] zadała pytanie w temacie plastrów które posłala dla Kacpra , jak się goi rana ....i nikt w tym temacie nie potrafi udzielić odpowiedzi :hmmmm: szczerze przyznam sama jestem też ciekawa efektów leczenia bo na Morce efekt jest cudowny ...poza tym wraz z Clockwork sciągnęłyśmy tu mysię 1 własnie w tym celu aby mogła pomóc Kacperkowi [/COLOR][/FONT] Quote
ewatonieja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]super że szykuje się domeczek .....:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red]ale[B] mysza 1[/B] zadała pytanie w temacie plastrów które posłala dla Kacpra , jak się goi rana ....i nikt w tym temacie nie potrafi udzielić odpowiedzi :hmmmm: szczerze przyznam sama jestem też ciekawa efektów leczenia bo na Morce efekt jest cudowny ...poza tym wraz z Clockwork sciągnęłyśmy tu mysię 1 własnie w tym celu aby mogła pomóc Kacperkowi [/COLOR][/FONT][/quote] hania na prawde bardzo by chciała coś napisac ale dogomania działa jak chce i ja takze mam spore trudnosci zeby sie tutaj dostać, wiec jak tylko hania bedzie coś wiedziała to da znać :) serdcznie dziekujemy osobom z całej Polski za nieocenioną pomoc w leczeniu Kacpra :loveu: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bo wiele ludzi jeszcze nie wierzy w te sposoby leczenia , a warto je propagować tym bardziej że jest ktoś kto pomaga :loveu:....ludziska jeszcze nie wierzą ze tak się da wyleczyć skórę ....a da się :multi:tylko trzeba by pokazywać na kolejnych odratowanych i wyleczonych psiaczkach [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Niewiasta_21 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja mam troszke inne pytanie do wszystkich którzy wpłacili pieniążki na Kacpra. Poniewaznarazie to co przekazałyśmy opiekunce Kacpra w zuepłnosci wystarcza,a psów w potrzebie tysiące,pytam czy wyrażacie zgode na przeznaczenie częśc pieniędzy np na operacje łapy suni ze schronska Leśnej,o której napisałam troche tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77826&page=164[/URL] Dla Leśnej szukamy pilnie domu tymczasowego na czas operacji!! Quote
agatkia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Moje 40 złotych- jeżeli dzisiaj nie wpłynęły pewnie będą jutro (w niedziele robiłam przelew) i zgadzam sie jak najbardziej. Prosze spożytkowac pieniązki jak najlepiej, na najbardziej potrzebujące czworonogi!!!!! Quote
Niewiasta_21 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kolejne wpłaty: 50 zł - Andzia69 30 zł - Ludwa 50 zł - Julka 200 zł - Zachary 70 zł - Selket, pieniążki z bazarku 25 zł - CHESTER07 I ANIA&CHESTI 40 zł - AGATKIA 55 zł - EVELIN, pieniążki z bazarku Razem: 520 zł Dziekujemy :-) Quote
Julka_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 zgadzam sie na przekazanie kasy potrzebujacym psiakom!!! Quote
desideratum Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jeżeli faktycznie w tej chwili Kacprowi nie są potrzebne pieniądze, to jak najbardziej jestem za przekazaniem ich, na konto tej suni, tudzież innego psiaka. Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 szykuje się super dom!:multi::loveu: powiem Wam: gdyby nie został tak pogryziony i tyle wycierpiał może nigdy nie zostałaby zauważony-jako przeciętny kundelek których jest setki-"dzięki" akcji z Astem jego życie będzie po piekle bajką..... Quote
desideratum Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To tylko mocno ściskać kciuki, by adopcja się pomyślnie zakończyła ;) Quote
black_cat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='oktawia6']szykuje się super dom!:multi::loveu: powiem Wam: gdyby nie został tak pogryziony i tyle wycierpiał może nigdy nie zostałaby zauważony-jako przeciętny kundelek których jest setki-"dzięki" akcji z Astem jego życie będzie po piekle bajką.....[/quote] no tak, ale czy zeby być szczęśliwym trzeba najpierw przejść piekło? wycierpieć się ? przerażające :( Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='black_cat'] no tak, ale czy zeby być szczęśliwym trzeba najpierw przejść piekło? wycierpieć się ? przerażające :( [/quote] na to wychodzi:placz:tutaj akurat tak było Quote
desideratum Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 "nie" ważne jak było... najważniejsze jak będzie... Quote
black_cat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a może najlepiej zeby sie martwic jak jest? bo np u mnie z planowania nic nie wychodzi, a rozpamietywanie przeszlosci to jak masochizm... wy tez tak macie? Quote
desideratum Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='black_cat']a może najlepiej zeby sie martwic jak jest? bo np u mnie z planowania nic nie wychodzi, a rozpamietywanie przeszlosci to jak masochizm... [B]wy tez tak macie?[/B][/quote] potwierdzam... Quote
mysza 1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No to trzymam kciuki za domek, rozumiem problemy z dogo bo mam to samo, tylko z pracy mogę sie dostać, a w pracy nie mam czasu na dogo. Jak będą infomracje o postępach w leczeniu rany, napiszcie, bo to dla dobra innych psiaków, tak jak napisała Alicja. Quote
Selket Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ooo..kasiorka wpłynęła ;) Jako osoba zbierająca kasę z bazarku NIE zgadzam się :evil_lol: A tak serio, to pewnie, że się zgadzam! pieniązki mają trafić w łapki potrzebującego pieska. Jeśli Kacperkowi nie są już potrzebne to niech zasilą łapki innego pieska i będzie super :evil_lol: a jeśli ta zamiana odbiorcy bazarkowych pieniązków sie tyczy to powiem, ze to już 3 będzie ;) ;) Trzymam kciuki za Kacperka :kciuki: i za tą malutką bidę :kciuki: :kciuki: Quote
Tepes Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [COLOR=Blue]Ilee pieniążków:) Z mojego bazarku wpłyną troszkę później ponieważ został przedłużony:) Zapraszam:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110467[/url] [/COLOR] Quote
Recommended Posts