Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Panią Hanią.

Powiedziała, że dziś jej mąż ma jechać do swojej siostry porozmawiać o adopcji Kacpra.

Jego siostra ma małego, łagodnego pieska ze schroniska i jakiś czas temu wyrazała chęć przygarnięcia drugiego.

Czy Kacper toleruje inne małe psiaki?

Haniu, jeśli możesz, to zadzwoń proszę do mnie. Chciałabym przekazać Pani Hani nr do dziewczyny, która teraz opiekuje się Kacprem.

Ini

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]super że szykuje się domeczek .....:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red]ale[B] mysza 1[/B] zadała pytanie w temacie plastrów które posłala dla Kacpra , jak się goi rana ....i nikt w tym temacie nie potrafi udzielić odpowiedzi :hmmmm: szczerze przyznam sama jestem też ciekawa efektów leczenia bo na Morce efekt jest cudowny ...poza tym wraz z Clockwork sciągnęłyśmy tu mysię 1 własnie w tym celu aby mogła pomóc Kacperkowi [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]super że szykuje się domeczek .....:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red]ale[B] mysza 1[/B] zadała pytanie w temacie plastrów które posłala dla Kacpra , jak się goi rana ....i nikt w tym temacie nie potrafi udzielić odpowiedzi :hmmmm: szczerze przyznam sama jestem też ciekawa efektów leczenia bo na Morce efekt jest cudowny ...poza tym wraz z Clockwork sciągnęłyśmy tu mysię 1 własnie w tym celu aby mogła pomóc Kacperkowi [/COLOR][/FONT][/quote]

hania na prawde bardzo by chciała coś napisac ale dogomania działa jak chce
i ja takze mam spore trudnosci zeby sie tutaj dostać, wiec jak tylko hania bedzie coś wiedziała to da znać :)

serdcznie dziekujemy osobom z całej Polski za nieocenioną pomoc w leczeniu Kacpra :loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bo wiele ludzi jeszcze nie wierzy w te sposoby leczenia , a warto je propagować tym bardziej że jest ktoś kto pomaga :loveu:....ludziska jeszcze nie wierzą ze tak się da wyleczyć skórę ....a da się :multi:tylko trzeba by pokazywać na kolejnych odratowanych i wyleczonych psiaczkach [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ja mam troszke inne pytanie do wszystkich którzy wpłacili pieniążki na Kacpra. Poniewaznarazie to co przekazałyśmy opiekunce Kacpra w zuepłnosci wystarcza,a psów w potrzebie tysiące,pytam czy wyrażacie zgode na przeznaczenie częśc pieniędzy np na operacje łapy suni ze schronska Leśnej,o której napisałam troche tutaj:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77826&page=164[/URL]

Dla Leśnej szukamy pilnie domu tymczasowego na czas operacji!!

Posted

Moje 40 złotych- jeżeli dzisiaj nie wpłynęły pewnie będą jutro (w niedziele robiłam przelew) i zgadzam sie jak najbardziej. Prosze spożytkowac pieniązki jak najlepiej, na najbardziej potrzebujące czworonogi!!!!!

Posted

Kolejne wpłaty:
50 zł - Andzia69
30 zł - Ludwa
50 zł - Julka
200 zł - Zachary
70 zł - Selket, pieniążki z bazarku
25 zł - CHESTER07 I ANIA&CHESTI
40 zł - AGATKIA
55 zł - EVELIN, pieniążki z bazarku

Razem: 520 zł

Dziekujemy :-)

Posted

szykuje się super dom!:multi::loveu:
powiem Wam: gdyby nie został tak pogryziony i tyle wycierpiał może nigdy nie zostałaby zauważony-jako przeciętny kundelek których jest setki-"dzięki" akcji z Astem jego życie będzie po piekle bajką.....

Posted

[quote name='oktawia6']szykuje się super dom!:multi::loveu:
powiem Wam: gdyby nie został tak pogryziony i tyle wycierpiał może nigdy nie zostałaby zauważony-jako przeciętny kundelek których jest setki-"dzięki" akcji z Astem jego życie będzie po piekle bajką.....[/quote]

no tak, ale czy zeby być szczęśliwym trzeba najpierw przejść piekło? wycierpieć się ? przerażające :(

Posted

[quote name='black_cat']
no tak, ale czy zeby być szczęśliwym trzeba najpierw przejść piekło? wycierpieć się ? przerażające :(
[/quote]
na to wychodzi:placz:tutaj akurat tak było

Posted

[quote name='black_cat']a może najlepiej zeby sie martwic jak jest? bo np u mnie z planowania nic nie wychodzi, a rozpamietywanie przeszlosci to jak masochizm... [B]wy tez tak macie?[/B][/quote]

potwierdzam...

Posted

No to trzymam kciuki za domek, rozumiem problemy z dogo bo mam to samo, tylko z pracy mogę sie dostać, a w pracy nie mam czasu na dogo.
Jak będą infomracje o postępach w leczeniu rany, napiszcie, bo to dla dobra innych psiaków, tak jak napisała Alicja.

Posted

ooo..kasiorka wpłynęła ;) Jako osoba zbierająca kasę z bazarku NIE zgadzam się :evil_lol: A tak serio, to pewnie, że się zgadzam! pieniązki mają trafić w łapki potrzebującego pieska. Jeśli Kacperkowi nie są już potrzebne to niech zasilą łapki innego pieska i będzie super :evil_lol: a jeśli ta zamiana odbiorcy bazarkowych pieniązków sie tyczy to powiem, ze to już 3 będzie ;) ;) Trzymam kciuki za Kacperka :kciuki: i za tą malutką bidę :kciuki: :kciuki:

Posted

[COLOR=Blue]Ilee pieniążków:)
Z mojego bazarku wpłyną troszkę później ponieważ został przedłużony:)
Zapraszam:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110467[/url]

[/COLOR]